Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 707
  • 706
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Йееее, супер!
Това и чаках, понеже вече сме набелязали коледните подаръци на децата:
Лили ще получи един конструктор с животинчета-серия на една италианска марка. А в ДГ Дядо коледа ще и донесе пъзел-тя така пожела.
Юлия ще получи музикално влакче с животини, което се движи по едни релси, има и мелодийки.

Те са ми доста по-добре дечицата днес Praynig А на мен ужасно ми се е възпалил синузита. Довечра ще си взема един Синупред, който е на билкова основа и мисля,че е съвместим с кърменето. Ей, това кърмене спаси Юлето от глад и обезводняване, докато беше най-зле. Изобщо не придоби бледият измъчен вид на Лили, която не можеше да поема нито течности, нито храна,заради болкте в гърлото. Определено ще се кърмим на поискване цяла зима, пък колкото ще да е. Поне нощните цокания се разредиха, откакто и изби 4-тия горен резец Confused

Днес е празник-Ден на християнското семейство. Направих питка и сладки, а довечра съм на тържеството на Лили в ДГ. Жалко, че е студено, а Юлката още има сополки, та не посмях да отида на църква Blush

Имаме си вече космонавтче от някаква холандска марка-Funky chik. Малко закъснял подарък за РД на Юлия от сестра ми, но тя имаше основателна причина за това Wink Много е топличко и модерно. От Чиполино е.Който има нужда, да погледне там Peace

За мъжете и подценяването на майчинските грижи е неприятно, но хич не ме учудва. Моята мила майчица, която собственоръчно, но несамостоятелно ни е отгледала двете със сестра ми, като ми звънне по телефона, ме държи един час да ме разпитва кой кого и какво прави и да ми споделя нейните комшии как си гледали децата. Един час, през който аз и обяснявам какво правя, какво имам да правя и детето какви бели върши през това време. Един час, през който тя не се сеща и докато не и кажа директно,че затварям, няма отърване. И после Зелда има да се чуди защо майките по градинките говорят по телефона. Зелдичка, не е само по градинките, и вкъщи е така. Затова не и вдигам вече. Тя звъни през ден, а аз вдигам през 2-3 дни. Гадна съм,ама..... Twisted Evil

Пожелавам ви топла вечер и много семейна любов, да си дресирате добре мъжете, научете ги да бъдат татковци, не се ядосвайте за бабите и здраве да е Hug

Съни Joy hahaha

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 14:55 от dessy encheva

# 482
Здравейте,
Хариелка ти какво й даде най -напред, кисело мляко ли? чудя се с какво да започна да я захранвам от млечните продукти, въпреки че няколко пъти й давам пюре на нестле със сьомга, зеленчуци и сметана. с ваксините какво направихте? на нас сега ни предстоят, правили сме само хепатитните и едната двойна и направо не ми се мисли.
Съни, весело ще ви е с четири деца, аз имам три, две биологични и едно сладко малко момченце, което осиновихме преди 3 месеца и което е галеника на нашето семейство. сестричките му го обожават.

# 483
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, напук на прекрасния и мрачен есенен ден, на мен ми е много слънчево  Mr. Green У дома е к.о.ч.и.н.а., но пък ми е уютно , топло и мирише на съхнещи бебешки дрешки  Heart Eyes
Темата бая се напълни, от сутринта сте изписали страничка и отгоре  Whistling
Аз сума време търсих кабела за апарата, да кача малко снимки, ама нЪц, не мога да го открия, като нищо да сме го забравили при майка ми  ooooh!
Палачинките се изядоха от мен и ММ  Blush Бяха странни, но с малко сиренце станаха за хапване  Mr. Green Ая пък ме побърка с нейния странен апетит..дадох ябълка , гриза, гриза и я хвърли, донесе ми един банан да й обеля, но и него остави наполовина  ooooh! Кроасан, овесени с ябълка и мед и кисело мляко, доматче, сиренце и все започва с апетит и след втората хапка хвърля и търси друго за ядене. Разбира се най-много яде лютеница  Shocked От оня ден до днес е изяла почти един буркан  Crazy Добре, че е домашна и знам какво има в нея, но как я мисли тая работа да кара на лютеница не знам  Whistling
Да си призная видях , че Съни е споделила рецепта за меденки, но я скролнах. Подканвате ме към готвене, а аз искам кила да свалям  Whistling Blush
Звездичкеее, думи нямам за българските пощи. Сестрата на ММ още си чака мартениците, а аз една картичка, която съвсем експериментално ми пуснаха преди 2 седмици от София  Mr. Green  За нищо не стават тия пощи  Crossing Arms
Анбибиан, явно Яна иска да си ви усеща и това е. Със сигурност ще мине този период, не сте я "изпуснали", наслаждавай й се докато се гушка, че после ще я търсиш  Peace
Съни smile3532 smile3532  Голяма мистериозна и смешна случка сте имали ... с глас се смях , ама Али какви дяволски номера ви прави.. леле леле  hahaha
Всички деца са страхотни  Heart Eyes  
Зелда в това време , неподходящо за навън, мога само да ти предложа да дойдете да ни видите кочинката и да помогнете в превръщането й на още по-голяма такава  Mr. Green Mr. Green
happy11  omm шапка ви свалям, след 2 биологични , да осиновите трето. Евала на хора като вас! Живи и здрави да сте  Hug

За довечера и аз съм измислила вечеря, но ще видим дали ще стане. Желание имам, ама ръцете ми нещо са се вързали... надявам се скоро да се развържат  Whistling

# 484
Джоджи проходи  newsm18 newsm18 newsm18

Честит празник на християнското семейство! Мисля като се събуди малчо преди да вземем Елинка от градинка да минем през манастирчето в Младост 2 и да запалим свещичка.
Анбибиан, като отида на преглед ще разбера. Помня, че докторката ми каза, че ако се наложи лечение на раничката ще трябва всяка седмица да ходя при нея за процедури. Не знам ще я гори ли или се маже с нещо, но не е чрез прием на медикаменти.
За килограми си говорите - аз водя тежка битка  Laughing ама ще победя Simple Smile
Отивам да кача снимка в албумчето за колажа, че досега никога не съм качвала.

# 485
Ох най накрая да почна да пиша Simple Smile от еднин час се каня и Ники все измисля нещо Simple Smile днес още не е спал и може да си представите какъв е киселяк Simple Smile
Днес ходихме до офиса при колежките  и всички много му се радваха, той в началото беше срамежлив но като се отпусна стана интересно Simple Smile Прибрахме се по обяд и се надявах да се наобядва и да спи ама не съм познала Simple Smile Важното е че се чувствам много добре от срещата си с колежките и много положително се заредих Simple Smile

Сийн- дано леко да се размине Благовест с хремата  Praynig

Цвети- много хубаво са те изненадали Wink дано все да е така и да не се налага да се стига до скандали . Аз изобщо не обичам да се кара, но ММ от друго не разбира и като почне да не слуша му спретвам едно бързо за да влезне в крак Simple Smile

Цеца- аз ще ходя събота или неделя, че искам да купя на Ники пантофки. Дано да има и да са на разумни цени

Марси- кофти се е получило с палачинките и най-вече че си ги правила с толкова мерак. Аз след като вчера побликувахте разни рецепти се изкуших и от блога който Янбибиян беше постнала си харесах един сладкиш. Изчаках ММ да се прибере и се запътих към кухнята като очаквах нещо велико Simple Smile обаче уви нещо хич не ни хареса Sad а толкова ми се яеше нещо такова(но явно рецептата която бях избрала не беше за нас) Но не се предавам Simple Smile днес ще пробвам нещо друго Simple Smile леле как ми се яде сладко направо н е е човешко Simple Smile

Звездичке- големи премеждия си имала с писмото, дано да стигне и да получите дългочакания отговор Simple Smile

hedgehog in the fog- голямо момче си отглеждаш Simple Smile Браво на него за бързото развитие и за добрите мерки Simple Smile
Тия чашки и аз ги гледах и мислех да му ги взема за именния ден. Мислех си и за едни рингове дето са с различни размери и се нанизват на един прът(леле как го обясних) ама това май ще е от чичо му Simple Smile

Янбибиян- и Ники спи между нас, и тази нощ по едно време се събуждам и гледам Ники спи с крака в устата на баща си Simple Smile толко смешно ми стана, че едвам се сдържах да не ги събудя. Ние правим така приспиваме се в нашето легло, после баща му го мести в неговото и след няколко часа го мести пак в нашето Simple Smile

Тони- браво за почивката :0 дано да ти се случва по често Simple Smile Не мога да ти препоръчам нищо, но съм сигурна че където и да отидете ще си изкарате супер Simple Smile

Леле Съни- егати историята Simple Smile много се посмях на гърба на ТМ и с това напикал ли си се  Joy а Али какви ги върши само браво на нея Simple Smile

Флучия- честити ходещи крачета Simple Smile

Хепи- страхотно е това което сте направили да осиновите детенце  Hug

# 486
Флучия честито прохождане на Жорчо  Hug
Ради и ние така се местим, приспиваме се в коша, местим я в леглото й и по едно време се усеща, че е там, а не при нас и се налага да я преместим при нас, ако искаме да спим. Тя много се върти, обикаля цялото си легло надлъж и шир и си удря главата навсякъде, предполагам, че между нас й е меко  Joy За майчинството да ти кажа, на 16ти са занесли документите, а утре ще имам превод, този път са много бързи, дано и при теб всичко да е наред  Party

# 487
Съни- много се смях на гърба на ТМ Joy Joy Joy Представям си като станете шестима какви изпълнения ще са у вас Grinning Hug Ама това му е хубавото на многодетното семейство, нокога не се скучае!
Флучия- честито проходило човече, все на хубави места да го водят крачетата Hug

# 488
  • Пловдив
Привет,момичета  Hug
Тези сополи ще ми вземат здравето - и моите,и на Благовест  ooooh! Ама не се даваме,борим се  Mr. Green
Съни,от сърце се посмях  Mr. Green Представих си и аз какво ще е като стант четири дечица  Mr. Green Тази вечер съм на Бейлис,наздраве  Mr. Green
Флучия,честити ви ходещи крачета   bouquet
Имам чувството,че само ние останахме непроходили  Rolling Eyes
Тони,разгледай наистина в сайтовете за колектовно пазаруване  Peace Ако не ти хреса нещо,може поне да вземеш идея къде да отидете  Rolling Eyes
Свм,дано по-често ти се случва  Hug Блазе ти за каката  Mr. Green Навремето аз бях такава кака за брат ми и сега разбирам наистина какво е имала предвид майка ми като казваше,че много и помагам  Mr. Green
Анбибиан,благодаря чесподели за ХипоЛенд  Hug

# 489
Хепи- възхищавам ви се, че след две биологичн идеца сте осиновили детенце. Колко е голямо ooooh! newsm20 newsm20 newsm20
Ааааа, Сийн- не е само Благовест непроходил, и Кали не ходи сама, държи се за двата ми пръста, по едно пръстче на ръка, от скоро започна да се пуска от единия ми пръст, но като се пусне и стои, не ходи. Та в тоз иред на мисли, аз си мисля, че тя ще е последна проходила от всички дечица по възраст, защото е на 1 годинка 2 месеца и 20 дни, нали е родена на 1 семптември. Ама, когато тогава, да ми е жива и здрава Hug

# 490
  • Нейде из лудите гори...
Привет!
Приспах любимите си и трябваше да изчакам баницата да стане, та си допивам винцето. Утре нямам намерения да ставам в 6, та за това от тая вечер правя закуската  Mr. Green Дано се е получила. За вечеря пак готвих  Crazy От както ММ си е у дома голям мерак, голямо нещо да го гощавам  Crazy ще видим къде ще му излезе края Simple Smile Вечерята беше пангасиус с подобие на песто - стана страхотно  Heart Eyes Почват да ми се отвръзват ръцете...   chef
Честити първи самостоятелни крачки на Джорджи ( много сладко го наричаш, Флучия  Heart Eyes ) Да стъпва уверено на пред и да стигне до красиви места с крачетата си  Hug
Ради, не че нещо, ама аз преди да забременея не признавах сладкото, но от както Ая се появи(още в корема ми) се пристрастих, чувала съм, че "женските" майки наблягат на сладкото, колко е вярно не знам, ама ще си имам едно на ум за теб  Wink Иначе и аз съм се наточила на един сладкиш, но не мога да намеря индийско орехче в кварталните магазини и утре ще ходя до карфур, та ще взема и ще го направя  Crazy Дано стане, че от 2 дни му се точа  Mr. Green

# 491
  • В древна страна на край света!!!
Здравейте и от нас,като гледам колко много са се завърнали, а и нови мами има реших и аз да се разпиша.
Марси трогна ме с питането ни за нас.   bouquet  Hug Благодаря добре сме,не се оплаквам опитваме се да се климатизираме в българската реалност.
Много се радвам на завръщането на мела,ако успея да съм и по редовна ще можем да споделяме близнашки истории, а Съни да събира позитивизъм и сили за след няколко месеца. Hug
Ние вече не ходим,а усилено тичаме,мъчат ни и някои от кътниците ,но и това ще мине. Simple Smile Много са сладки като си играят заедно или поотделно,но тихо и кротко,но когато решат да поискат играчката на другата става страшно.В такъв момент се намесвам,взимам предмета и демонстративно го изхвърлям надалеч,при което и двете гледат шокирано,поревават още малко и си намират нещо друго да си играят без повече драми.Това е само в най-тежките случаи,когато другите методи говорене ,размяна или отвличане на вниманието не помагат. Добре,че не е много често.  Flutter
За мъжете ние избягваме да се караме за битовизми,сега като се замисля вече не се и караме,говорим и решаваме дадения проблем.За децата помага,когато го помоля,за домакинската работа понякога сам помага,понякога му казвам,но и за там нямам забележки.
Много харесах метода на Ради,но моя знае какво е да имаш близнаци вкъщи и хич не ме пита какво правя по цял ден. Помни добре как са били неговите родители, когато  са се родили неговите братя близнаци  Crazy.
Утре ще пиша повече,като ви прочета,че сте писали много, а не съм ви прочела.
Пожелавам ви лека нощ и спящи бебета.

# 492
  • Куциндрел
Добро утро.
Тони, обади се в събота, но не ти обещавам, че ще се видим. Имам да чистя вкъщи, но ако съм свършила със задачите ще дойда с теб на "Произведено в България". Има много неща там, шушлякова грейка не видях, но и не съм търсила особено такава дреха.
Радост, има един щанд с пантофи, на 2-рия етаж, но не съм гледала какви са цените.
Съни, Алина голям номер ви е спретнала. hahaha На зъбар съм в петък. Crazy
Флучия, честити проходили краченца. Hug
Хепи11, направили сте едно голямо добро с това, че сте осиновили детенце. Hug

Вчера взех на Йоан от "Произведено в БГ" 2 блузи, едната за сега, а другата за догодина. Много ми харесаха, по 5 лева всяка. Трябва да видим как сме със семейния бюджет и ако може ще взема още няколко неща за него и евентуално за мен. Mr. Green
Вашите бебоци бърборят ли? Йоан не се спира да бърбори, все нещо обяснява, но не го разбираме. Най-обича вечер да дава целувка на лампата. На друг не иска, но като кажа - кажи здрасти и дай целувка на лампата, той я поздравява и й дава целувка. Голям целувач на лампи е. Mr. Green Днес са му обещали да помага в събирането на прането от сушилника. Той все при него ходи и крадва по нещо. Така едни мои чорапи 2 пъти ги прах, защото той си ги измъкна от сушилника и обърса с тях къщата. Mr. Green
Анбибиан, мерси за информацията за Хиполенда. Ще пратя домашните и ако има чорапи със силиконова подметка ще купят. Тези чорапи едвам се намират, а Метро и Джъмбо са ни далеч. Под нас има едно магазинче с такива чорапи, но са по 14 лева чифта.  Crazy

Изчезвам да се приготвям за работа.
Лек ден ви желая. Hug

# 493
Здравейте момичета, днес май временцето ще е доста по-добро.  Grinning
Съниииии, от сърце душичко се посмях на среднощните премеждия на ТМ. Ама и Алинка как е успяла да го направо това просто не знам.  hahaha hahaha
анбибан, това зетенце ми обра точките. Мерси, че споделяш за Хипо-то, харесах 1-2 нещица, да видим дали ще ме огрее.
Деси, хайде бързо да ги допреборите бацилите.
Хепи, поклон мила! Страхотни сте! Едно детенце на този свят ще бъде щастливо въпреки обстоятелствата. Само хубави неща да ви чакат цялото семейство от тук нататък.   bouquet
Марси, има да си я чакаш картичката...а пък мартениците направо ги забравете.  Mr. Green И викаш готвиш, вихриш се из къщата...много е хубаво като цялото семейство е заедно.  Grinning Давай рецептата на този сладкиш с индийското орехче, че ве впечатли.  Grinning
Флучия, ха честити ходещи крачета на Джоджи. Безаварийно да го водят в живота!
Сийн, дано по-бързо се отървете от сополите. А за ходенето - има -има още непроходили, и не само непроходили ами много далече от прохождането.  Mr. Green
Съншайн, радвам се, че се разписа, и по-честичко пиши.  Grinning
Охххх, Цеца, изкуши ме сега с това произведено в Бг. А аз исках да заведем Зори и на панаира на книгата....и ще стане едно охарчванееееее. Коколин не е от много бърборивите, но за момента май освен "кака" нищо смислено не казва, обаче понякога ми говори на някакъв странен език, ама един такъв сериозен...и ме гледа и нещо мотоляви с едни супер смешни и изразителни физионимии.  hahaha
Ставам, че правя тиквички с ориз и киноа за дребния, да видя дали не са загорели.  Grinning

# 494
 hahaha Йоан обича лампата си. Много сладък е станал той, доста коса му е пораснала  Grinning
Тази нощ и ние имахме мокри приключения. По едно време Яна се разцърка и аз изритах ММ да й направи мляко. Нахрани я той и заспа, тя обаче не. Въргаля се между двамата, мамосва ме, бута ме, на мен обаче толкова ми се спеше, че й обърнах гръб. Тя не се спря и реших да я видя кво толкова ме мамосва, обръщам се аз и о ужас! Точно пред лицето ми мокро, пипам я, тя цялата мокра - чувала мокър, леглото мокро, възглавницата е мокра  Shocked Пак изритах ММ от леглото да я оправя и се заех да подсушавам матрака, добре че съм купила вече протектор и за нашия матрак, ама да се бях сетила да го сложа, след като спи при нас. Докато траеше процедурата по смяна на памперси, бодита, чували и чаршафи, тя се разсъни и почна да бърбори  Crazy После едвам заспа.

Общи условия

Активация на акаунт