Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 706
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Марс,чакаме резултата от сладкиша и по едно парче   Mr. Green
Йоан голяма любов с лампите,а  Mr. Green
Съншайн, разшисвай се и ти по-често  Hug
Хепи11, и аз ви се възхищавам,евала  Hug
Тони, имам едно елече ,което е вече малко на Благовест, тъничко е,като за върху блузката вкъщи да речем... Кали май е по-дребничка и мисля,че ще и стане  Rolling Eyes Ако имаш желание мога да ти го изпратя  Peace Ако искаш пък, в едно магазинче тук имаше грейки по 5лв., мога да проверя дали още има,да купя за Кали и да ти пратя  Hug
Яна и тя среднищни приключения  Mr. Green
Отивам сега да проскам дрехи  Crazy

# 496
Привет и от мен!
Не съм се разписвала, но се опитвам да ви следя. Радвам се, че се понапълни темичката, добре дошли на новите и на завърналите се мами  Hug

Хариелка,
Ние сме с такъв режим от месеци. Откакто Ивайло се осъзна  Mr. Green винаги става сутрин много рано. Най-късно в 7:30. Веднъж май хванахме една промоция до 8ч. Цяло чудо. Голям кошмар е, но добре че ММ понякога го взема и отиват в дневната, та аз си доспивам. Радвам се, че Елиза не е реагирала на млякото, това е просто чудесно  Hug Дано и ние да израстем проблема.

happy11
,
Добре дошла. Възхищавам ти се за третото детенце. Ние нямаме кураж още за второ  Blush Интересно ми е в Германия как ви диагностицираха алергията, правиха ли ви изследвания, провеждахте ли лечение. Аз съм една от мамите в темата с алергично дете. Не мога да ти опиша колко ми е трудно. Много сме назад със захранването. Водих го на алерголог, правихме тестове, излезе алергичен към почти всичко  с изключение на картоф. Изписаха му един куп лекарства, но аз не му ги дадох. Реших да дам шанс (или по-скоро надежда), че ще го израсте.

Ендира,
Прекрасни са ти момчетата! Ивайло има същата ризка и пуловерче от H&M. Дори скоро правихме фотосесия, облечен с нея. Как е Миши? Имате ли някакви по-ясни резултати?

Флучия,
Честити ходещи крачета на Джоджи. Ивайло се пусна преди 2 седмици, но още е много страхлив. Много е интересен, голямо предизвикателство му е.
Съни,
Много е забавно с твоите дечица. И историйките на Бо помня - още от захранването на Алина с бисквитката до домашните любимци. А ето че и Али започва с номерцата. Посмях се на гърба на мъжа ти.  Laughing

Seengirl,
Лекувах сополките на Ивайло с Шуслерови соли. Доволна съм, най-вече мисля че са по-щадящи за лигавицата. В зависимост от сополките е и номера на солта.

За майчинството
,
Аз вече си получих паричките. И ги изхарчих  Mr. Green Да е жив и здрав ММ, да има работа, че иначе ...

Да ви питам - оглеждате ли се за шейна? Ние смятаме да купуваме на Ивайло и вчера ги гледахме - в българските сайтове и в амазон.

Петкова
,
Иматели  вече резултати? Как сте с Даниел?

Сега и да ви излея малко болката си.Ивайло,както прояде домашна храна,сега съвсем отказва да яде. От понеделник памперсът е ужасен, вчера занесох за МБ за всеки случай. Понеже съм го научила, когато се нахрани да маха с ръчички и да казва "ка" (край), сега хапва 3 лъжици и започва да ми маха с ръце. Намали си храненето повече от наполовина. Не знам зъби ли са, но не може съвсем да не яде. "Гладните деца ядат" в случая не ми е много опция. Естествено, пак спрях захранването. Махнах морковът и ябълката. Направо вече сили нямам. Кога ще въвеждам жълтък, сирене...
Иначе в това време ходим на Бебешка музика, взех и една карта за Джъмборе и там ще ходим. Но по принцип гледам да го извеждам.

Хубав ден от мен. Щях още да пиша, но вече и без това стана много дълго  Wink

# 497
  • Куциндрел
Тя не се спря и реших да я видя кво толкова ме мамосва, обръщам се аз и о ужас! Точно пред лицето ми мокро, пипам я, тя цялата мокра - чувала мокър, леглото мокро, възглавницата е мокра  Shocked Пак изритах ММ от леглото да я оправя и се заех да подсушавам матрака, добре че съм купила вече протектор и за нашия матрак, ама да се бях сетила да го сложа, след като спи при нас. Докато траеше процедурата по смяна на памперси, бодита, чували и чаршафи, тя се разсъни и почна да бърбори  Crazy После едвам заспа.
Ох, ужасно, само си представам как сте се събудили връз напиканото. Слагай протектора, че поне по-малко за сушене да има после.
А на Йоан косата му расте много интересно, отзад е най-дълга, отпред леко пораснала, а острани е къса. Mr. Green Вее едни коси отгоре на главата си като Лукчо. hahaha

# 498
Здравейте мили момичета, благодаря ви за хубавите думи! Винаги съм мислила, че ще имам само едно дете ,може би заради тежката ми първа бременност, депресията, в която изпаднах след раждането и изобщо просто не съм от типа  жени, които ще си седят вкъщи и ще са всеотдайни единствено към децата и семейството си, професията ми заемаше голяма част от моя живот. Но ето ме сега- горда майка на три дечица, с които почти не се разделям, чувствам се толкова пълноценна, обичана и обичаща, че незнам как съм намирала смисъл от живота преди да ги имам. много е хубаво, а този малкия "нашественик" в нашия живот се казва Георги и е на 6м., толкова неочаквано стана част от живота ми, че имам чувството, че съм го чакала цял живот, че винаги е бил част от мен.
Фифи, алергиите ги диагностицираха в БГ при д-р Мостаков, направихме кръвен тест, който показа към какво е алергична. Иначе такъв тест ни предлагаха да направим в Испания, но аз избрах БГ. какво да ти пиша освен, че съм се вманиачила към това какво й предлагам да яде, не смея все още да я захраня с млечни продукти, въпреки че Мостаков ме посъветва точно това, но най- много ме притеснява алергията й към домашната прах и прочие, заради която сме много често със запушено носле. единствено можем да се надяваме да ги израстнат по- бързо. а какви лекарства са ви изписали, ние трябваше в продължение на два месеца да редуваме кларитин с фенистил

# 499
Здравейте, момичета!

Използвам момента докъто Кали се е заиграла с кошничката с щипките за пране, разгледа ги, много са и интересни, а дано по-дълго продължи този интерес Praynig Praynig Praynig Тази сутрин долази до телевизора, подпря се на поставката му, изправи се и сама си го пусна, аз бях с гръб към нея и по едно време чувам прогнозата за времето на ТВ7- Shocked Shocked Shocked
Цеца- гледам днес е по- прилично времето. Може да накарам ММ да ни закара след обед до прозиведено в България да видим какво има, пък аз в събота ще ти звънна, ако си свободна да пием кафенце Grinning Представям си като тръгна на работа как за нищо няма да ми остава време Cry
Сийн- много ти благодаря за предложението. Ще разгледам тук какво има, не ми е удобно да те ангажирам толкова, но ако се запътим към Пловдив някой ден ще ти звънна  да се видим. Аз никога не съм ходила на Пловдивския панаир и все врънкам ММ да отидем, той вика добре и така... а дано отидем сега на проелтния, пък и той има първи братовчед в Пловдив.
Фифи- искрено ти съчувствам, пожелавам ти скоро да се оправят нещата. Hug Hug Hug
За ставането сутрин- да не ме чуе дяволът, Кал истав апоследните дни около 8-8.30 сутринта като около 6 се буди задължително да пие мляко, понякога се буди и два пъти.
Фифи- сега видях, че зашейна питаш. Свекърите искат да подарят на Кали за Коледа и са ми казали да търся. Аз искам от най-простите класически шейни дето са с дръжки отстрани и детето сяда, пък възрастен го вози. Аз съм имала таква като малка и съм много доволна. Удобна е за сядане и спокойно можеш да постелиш одеало, детето да седне и да го завиеш, ако решиш. Тези шейни не са много скъпи-около 20 лева са. Това ще е от баба и дядо,  а за нашия подарък за Коледа още се чудя и не мгоа да измисля,ММ не се е трогнал много от този ми проблем Wink
Марси- пожелавам ти дълго време да си запазиш ентусиазма, относно това, че сте си тримата вече. Аз за сега още се въздържам от сложни закуски и манджи, защото ММ лесно ще реши, че нещата са се оправили, пък мааалко е почнал да влиза в релси и да помага повече за детето. Имам пред вид, че втора поредна сутрин той я слага и вдига от гърнето, слага памерса и я облича, тази сутрин дори чорапогащника и беше обул, докъто аз отидох да взема кухнята ShockedПък вчера на обед като се прибра изяви желание да я храни той на обед Shocked Shocked Shocked, вярно не през цялото време, че трябваше да излиза, но желанието е важно Praynig Praynig Praynig Смятам, когато си е вкъщи да го карам той да я храни, за да не ме пита после защо е мръсно в кухнята и да не се чуди защо съм изомрена като съм я хранила. Тя мноого се върти на стола за ядене и задължителн отрябва да има нещо в ръцете си, инае не става, давам и една детска виличка с тъпи краища и тя бърка в яденето с нея и така яде.
Това е за сега от мен, после пак ще пища, Кали още си играе с щипките, пуууу, пууу, да не и е урки Praynig Praynig PraynigАко знаех, преди дни щях да и ги дам. Ако трябва специално ще и купя единк компект щипки и кощница да с ииграе Grinning

# 500
fifi_0421 и аз ти съчувствам за яденето, Яна направо ме беше подлудила преди седмица-две. После ММ пое нещата за няколко дни и вечер също той я храни, а от няколко дни вече хапва по-нормално и си отдъхнах  Grinning Това й е вторият период на неядене, предния беше след морето, тогава мислехме, че сме й развалили режима там, но може и зъбите да ги мъчат. На нея и дупето й от известно време е ту изприщено, ту нищо му няма и пак зъбите виним за това.

За шейните споделяйте в картинки, че аз нищо не разбирам от шейни. Лелята на Яна още за рождения ден искаше да й купи шейна, но ние сметнахме че е рано, сега може да й кажем да вземе за Коледа, но искам ние да си изберем модела, че столчето, което ни подариха като не посмях да кажа какво точно искам, хората се оръсиха, а ние не го ползваме. Накрая отиде чисто ново в Продавалника и сега пазя парите да купя с тях зебрата на Фишър прайс от Амазон  Party

Тони на нас щипките отдавна ни омръзнаха, кефи им се само ако са закачени на простира вътре и ходи и ги клати  Crazy

# 501
  • Варна
Привет и от мен! Спи детето и да ме пита човек защо не спя и аз.  Rolling Eyes Станах в 5ч... Накърмих малкия и се изнизах в хола, че нали трябваше в 8ч да сме гладни и жадни за изследвания. Нито успях да заспя, нито ми беше спокойно. В крайна сметка дребен се събуди в 6ч и ММ заедно с майка ми го занимаваха, докато аз се криех. Драмата настана в болницата, че от 8ч доживяхме да ни прегледат в 9ч и после ми викат да не яде и пие нищо и след 2ч пак...  #Crazy Еее казах им в прав текст, че това е абсурдно и няма как да се случи. После се качих в отделението с ревящо дете, ревнах и аз и ми казаха да си го накърмя.  Heart Eyes
Да не говорим, че никой нищо не ти казва и обяснява, а за резултати от изследвания дума не става...  ooooh! Все пак накрая си получихме поне някаква информация. Малко, но ценна -  резултата от потния тест(за муковисцидоза) е ОК, хемоглобина се покачва(но желязото е ниско), лактазния тест е патологичен(с две думи имаме непоносимост към млечната захар/лактозата) и за другите резултати, а именно имунологични изследвания за непоносимост към глутен се чака...  Crazy Да му се изчака чакането на човек.
Все пак ми казаха, че това е само малко предварителна информация и като е готово всичко ще седнем на спокойствие да го обсъдим.
happy11   Hug , браво на вас. Много е хубаво да се чува за толкова благи дела. Изключително от ваша страна. И дано скоро преборите алергията.  Hug Аз също съм от мамите с деца с алергични проблеми. При нас нали излезе + на глутен, пшеница, ечемик и т.н. сега правим допълнителни изследвания.
fifi_0421 стискам палци скоро пак да проядете. Прекрасно знам как се чувстваш...  Confused И не можеш да си представиш как се радвам на половин изядено бурканче 125гр.  Mr. Green
Хариелка супер, че нямате проблеми с млякото. Дано скоро повече майчета се похвалят със същото.  Praynig
Флучия честити ви ходещи крачета. Да крачат смело напред и нагоре.  Peace
Zvezdichkova ама голяма сага с тия БГ пощи. Дано все пак получите някакъв отговор. Представям си колко много ще се радва Зори.  Heart Eyes
Ceca и ние напоследък почнахме доста повече на "говорим", но все още сме далеч от идеята да се разберем...  hahaha И ми е толкова сладък.  Heart Eyes Направо ми иде да го схрускам като замърмори. Даже се случва и сам да се заиграе за 10-15м.  Shocked Нещо нечувано, невиждано..
anbibian мерси за инфото за ХИПО. А знаеш ли изисква ли се нещо? Предния път като имаше -22% на всичко трябваше да се носи разпечатан ваучер. Аз и в амазон надничам, че хич няма да откажа някой епилатор на сносна цена.  Mr. Green

# 502
  • Sofia
Здравейте!
Приготвила съм багажа за Кюстендил. ММ пак заминава в командировка за три дни и решихме да отидем с децата при родителите ми, за да не сме самички.

Сънииии, до сълзи ме разсмя с вашата среднощна история.  hahaha  hahaha Елиза ме гледаше много учудена защо се смея и плача, особено на въпроса "К'во става бе, напика ли се?"  rotfImbo rotfImbo

Хепи 11, дадох й първо краве масло и после кисело мляко. Прясно мляко й дадох, без да искам, в картофено пюре беше слагала майка ми. Поздравления за момченцето!   bouquet Шапка свалям на такива семейства!

Честито прохождане на Джоджи!   bouquet  Hug

Съншайн,  Hug радвам се че и ти се разписа.  Grinning Дано да е по-често. Hug

Фифи, ще го израсте и Ивко, няма къде да ходи.  Hug Но явно малко на по-късен етап ще е. Милата, прегръщам те.  Hug Hug

Тони, само внимавай с тези щипки, че съм виждала рентгенова снимка как детенце е погълнало желязната част на щипката, тази в средата. Мене ме е страх да й давам такива неща или ако й дам, само  под мой надзор, после й ги взимам.

Петкова, стискам палци много много силно за отрицателни резултати за глутена.  Praynig Praynig Това за мукото го изключих още в началото, но сега вече и ти можеш да се успокоиш за него.

Елиза пък много си играе с един сервиз за хранене и пиене на кака й. Той е в една чантичка и само ми носи чантата да й я отварям, за да разхвърля всички играчки и да се занимава. Ама си пие кафе/чай от чашката, бърка с лъжичка в купичка и си се забавлява детето. А много често нарами чантата на лакътя, като мадама и тръгва нанякъде, умирам да се смея с нея.  Joy  Joy

Нашата кака днес ще я снимат в детската за календар, та съм я нагласила. Голяма ми е фръцла.  Grinning

Хайде ставам да храня Елиза и да излизаме.
Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 12:52 от Hariela

# 503
Petkova от офертите за черния петък вече пуснаха 3-4 епилатора, от най-хубавите на Браун. Днес ще има едни Филипс, но трябва да дебнеш т.е. да си заредил страницата и пари в картата и като стане активна офертата веднага кликаш на бутона и имаш 15 минути да платиш, иначе губиш шанс да купиш, това което искаш. Епилаторите наистина бяха на супер цени  Peace http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007N3K822/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
За Хипо, четох в условията че намалението е 25 процента на всички стоки, от обявената цена, никъде не прочетох да носиш талон.
http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/pdf/MAD-FRIDAY-TERMS_2012.pdf

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:01 от anbibian

# 504
Здравейте, ние досега бяхме на вън. Времето е много хубаво, разходихме се, Ники заспа и се прибрахме и аз да почина. Той е страшно кисел и неспокоен. Избивани втория кучешки зъб и цяла нощ е скимтял и е ритал милият ми Sad много ми е мъчно като знам, че го боли но няма как да му помогна. Дано да избие по бързо и да се успокой.

Ани- ох и аз така се надявам да ми ги занесат по бързо и другия месец да мога да разчитам на парите си.  и на ваш гръб се посмяхме с мокрите историии Simple Smile

Марси- а дано да си права и тази моя страст към сладкото да е защото ще бъде момиче Simple Smile Въпреки, че ако трябва да съм честна моят вкус напоследък е извратен и едновременно мога да ям туршия и шоколад и изобщо не ми пука Simple Smile до последно ще бъде загадка Simple Smile успех със сладкиша и ако е хубав ще чакам рецепта Simple Smile

Цеца- мерси за информацията за пантофките, ние ще минем в събота да видим дали ще харесаме нещо  Hug голям целувач на лампи си имате :0 браво на него Simple Smile и Ники много говори. Като влезне във фаза няма спирка обикаля къщата и бърбори ентосиазирано с пръст вдигнат високо горе. Много е смешен и сладък Simple Smile

Фифи- ние сме харесали ето тези шейни http://www.onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html
http://misto-bg.com/stiga/Baby-Sled-Cruiser.htm
не съм ги виждала на живо и незнам до колко са удобни, харесаха ми защото имат колан. Все още обаче изчакваме да падне снега Simple Smile

Хепи- много хубаво си го казала  Hug

Тони- дано все така продължават да вървят добре нещата при вас пу-пу

Хариелка
- приятно изкарване Wink

Петкова- стискам палци за отрицателни резултати към глутена  Praynig

# 505
Айде, пак аз Grinning

Моята кокона заспа на столчето за хранене, тъкмо и дадох първата лъжичка пиле фиркасе, тя гелда, гледа и заспа, тооолкова е сладка и невина така. Пренесох я в нейното легълце и сега чакам да се събуди изгладнялаааа и да яде.
Хариела- много хубаво сте решили да се разнообразите при вашите, приятно изкарване Hug Прибрах щипките, то аз не я оставям без контрол като и ги дам, днес за втори път и ги давам, но ги махнах, баща и не иска да и ги давам.
Цеца- представям си Йоан как целува лампата Joy
След обед ще ни дойде нагости това бебе декемврийче деето ние бяхме у тях във втроник, да се позабалвяват малк одецата и ние да разменим някоя и друга приказка с майката на госпожицата.
Казах на ММ, че като се освободи, че сега наистина е мнооого зает, веднъж в седмицата ще му оставям Кали и ще ходя на фитнес с моята колежка дето ще ни идва на гости с дъщеря си след обед. Той се сългаси Shocked Shocked Shocked Shocked Дано не забрави какво е казал докъто му дойде времето Praynig Друго си е тренировката в зала и сам отова да пр авищ, а не детето да е при теб. Пък и излизането и срещата с други хора за мен е разнообразие и разтоварване.

# 506
Привет, момичета,
благодаря ви за честитките за Джоджи! Днес естествено така падна, че има огромна цицина на челото, ама така ще е, докато се стабилизира.
Марси, и аз се нареждам за рецептата. Напоследък много се заседявам в кухнята. Като съм на диета и не мога да ям и все готвя. Някакъв мазохизъм ме обхваща  Laughing
Момичета, не знам колко от вас имаха да ги наречем травмиращи раждания в БГ, но ви пускам една инициатива за тази неделя:
На  25 ноември — „Международен ден за премахване на насилието над жени„
-  ще се съберем заедно за да простим на хората допуснали това да се случи;
-  ще простим и ще освободим сърцата си от обидата, за да се отвори място за повече обич;

Ще се съберем пред II-ра САГБАЛ — Шейново, от 11 часа, на 25 ноември.

И преди имаше протест срещу насилието над родилки, но беше пред Тина Киркова преди 2 години. Аз ще отида с двете деца, ще се радвам, ако се видя с някоя от вас там!

# 507
  • София
Флучия, аз имах две прекрасни раждания. Мога само да съм благодарна на хората, които са били с мен тогава. Честити ви ходещи крачета Simple Smile

Съни, Фифи, благодаря ви за хубавите думи за момчетата ми  Hug

Съни, не се замисяй, ами го пускай Бо на английски. Аз бях леко скептична, но съм приятно изненадана колко бързо учи Мишо  и колко му е интересно. При нас всичко протича под формата на игра. Ето един промо видеоклип на системата на обучение на Мишо: http://www.youtube.com/watch?v=zX6No7hz_U4. Ето и на Самуил: http://www.youtube.com/watch?v=-4IVlExfMM0
И двамата се забавляват изключително много и ми се сърдят, когато не ходим (Мишо иска да ходим всеки ден). А таксата, като се раздели на посещенията не е толкова много  Rolling Eyes. Има вариант за разсрочено плащане, както и на плащане на час.

Хариелка, не са имали никакви подозрения за Мишо преди. Не сме имали бронхоспазми (освен един в бебешка възраст в Англия), и то тогава е съм убедена че го бяха диагностицирали правилно. Но правихме ихалации с Вентолин. Най-вероятно ще започваме Сингулер, но лекарката ни иска да изчакаме още мъничко.

Не съм ви чела още назад, само по диагонал  Embarassed но реших да пиша и в движение да наваксам по темите, иначе няма да пиша до Нова година сигурно  Laughing Тоо голяма активност, голямо нещо. Времето е хубаво все още и гледам да се разхождаме повече, докато имаме възможност.

За храненето, Самуил е основно на кърма. Ако изяде някоя домашна солета или бисквита, това му е всичкото различно от кърма ядене. Не пристрастено кърмаче, а направо залепено за мен такова  Wink Как ще се връщам на работа след по-малко от месец, не знам.

# 508
Здравейте Hug Алина спи,аз си свърших работата,че даже и сготвих Laughing и сега седнах на спокойствие да си изпия кафето,четейки ви Laughing
И на разходка успяхме да отидем за час-час и половина,но времето е неприятно.Като се събуди и я нахраня пак ще излизаме,че да ходим да вземем брат й от градина,обаче яко ме мързи Confused
Аз още съм леко хремава,уж пия чайове,правя си мед с лимон и орехи,ама файда май няма почти никаква Confused
Радвам се,че нашите среднощни приключения са ви развеселили Mr. Green И аз се посмях на гърба на ММ,но все още за мен си остава мистерия как е слязла от леглото Crazy,тъй като досега никога не го е правила тоя номер.Тя едвам слиза по стълбите,пък какво остава за леглото Shocked

Зелдичка и при нас е така.Много е скучно вкъщи с двете деца.Айде те поне от време на време се заиграват,но бързо им писва и аз пак трябва да се чудя какви забавления да им измислям.Много обичат да усилваме музиката и да си танцуваме,но и това им писва бързо Confused С мека топка играем,с колички,конструктори,но просто всичко омръзва ужасно бързо,а аз се изчерпвам от към идеи Confused

Анбибиан,благодаря за информацията за Хиполенд.Мисля и ние да го посетим,но ще трябва да се разходим до съседния град Simple Smile Ама и вие сте имали едно среднощно приключение hahaha

happy11,много е неприятно при вас това с алергиите Confused Но ще се справите Wink Много се радвам,че има хора като вас,които въпреки че имат свои деца,се решават на такава голяма стъпка-да осиновят дете Hug Много се радвам за вас и ви пожелавам ужасно много щастие.Ще се радвам и ако разкажеш малко повече за това Simple Smile

Марси,тъкмо се зарадвах,че ще гледам снимки на Ая,пък то... Grinning Като си намериш кабела,ще чакаме снимков материал от вас Wink

Флучия,честито ти ходещо човече! Hug Видях и снимките.Много е пораснал и е ужасно сладък Heart Eyes Има много хубави очички Wink

Сийн,ще те линчувам вече Twisted Evil Mr. Green Как може да ме дразниш с тоя Бейлис Crossing Arms Много го обичам,но в близките 7-8 месеца,ако не и повече,ще се въздържа Sad

Съншайн,радвам се,че се разписа и че сте добре Hug Надявам се да се включваш по-често,когато имаш време Wink

Цеца,не помня какво съм ти казала за зъболекаря,но сигурно съм си помислила,че днес си била...както и да е,извинявай Mr. Green И успех в петък вече наистина! Laughing Hug

За говоренето-ми говори си Алина,но не й разбирам всичко.Има неща,които май само тя си разбира,а понякога и Боян я разбира и нещо си говорят двамата,ама иди,та разбери за какво става въпрос Shocked Опитвала съм да схвана "разговора" им,но не съм успявала досега Grinning Иначе знае доста думи,но повечето не ги употребява за правилните неща Laughing Като например едно "кюфте",дето нарича и брат си така,и всеки,който я ядоса,и когато е нервна все едно "кюфте" й е в главата,но когато й дам да яде кюфте,не знае,че то се нарича така Mr. Green

Звездичке,как ги правиш тези тиквички? Rolling Eyes Аз киноа мнооого мразя,но може би Алина ще го хареса Rolling Eyes

Шейна миналата година купихме на Боян и я използвахме малко,тъй като я вехме вече в края на зимата.Хубава е и е здрава,така че може би ще я използват двамата тази година,не мисля да купувам шейна,но пък бабите имаха намерения да купуват.Иначе нашата шейна е такава http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.10948,но като се замисля,май за Алина няма да е подходяща Rolling Eyes Много ми хареса тази http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.14164

Фифи,още ли се мъчите с това ядене Cry Hug Hug Hug Дано скоро да започне да си хапва с голям апетит и с кеф Ивайло Hug

Тони,тъкмо и аз щях да ти кажа да внимавате с щипките Peace Боян като беше бебе също обичаше да играе с тях,но един ден беше разглобил щипката и това желязното по средата беше паднало,съотвенто той го грабнал и веднага понечи да го пъхне в устата,добре че го видях и го извадих Peace Виждам,че и Хариелка ти е казала същото.Внимавайте да не стане беля Wink

Хариелка и моя синковец ще го снимат за календар,ама в понеделник Laughing От сега глася ризата и дънките Laughing Повече го кипря и от Алина Mr. Green ММ каза и да му направя бодлички с гел hahaha Ма на мен ми е малко акъла,може и това да стане Laughing

Петкова и аз стискам палци с резултатите от изследванията всичко да е наред! Praynig Hug

Ендирка,благодаря ти Hug Още се чудя,тъй като тук няма такива курсове за деца,а тази учителка е добра,да,но преподава в гимназия по принцип,макар че е изключително добра,не знам дали би се справила с малки деца.Другите 2 дечица са по-големи от Боян и стоят по-дълго време кротки и на едно място....и не знам.Може би ще пробваме,пък ще видим как ще се развият нещата и ще решаваме в последствие...

Хайде,ставам,че Алина се събуди....

# 509
Здравейте момичета,
Моят мъник заспа и имам време да пиша и аз.
Съни, твоята вчерашна история с Алинка ме развесели до сълзи, мъжът ми също много се посмя. И кюфтето е много сладко попадение Simple Smile
Анбибиян, значи и вие решихте да повторите мократа история, да не останете по-назад Simple Smile Брр, настръхвам при мисълта, че е тръбвало да ставате по нощите и да сушите матрак, много го мразя аз това със сущенето на матраци... Иначе, Альошек също спи между нас през втората половина на нощта и няма оттърване.
Хариела и Ннннн, май ще ме накарате и аз да прочета Мадам Бовари Simple Smile Много обичам да чета, получава се рядко, но за сметка на това качествено  Wink Ето няколко книги, които съм прочела по гореща препоръка и са ми харесали през последните една две години: Балада за Георг Хених, Виктор Пасков (много ми хареса), Леля Хулия и писачът, Марио Варгас Льоса (забавна), Обещания на разсъмване, Ромен Гари (любопитна), Позор, Кутси (брутална) Прекрасният нов свят, Олдос Хъксли (антиутопия, нещо като 1984 но в капиталистически вариант, по-интересна). Но всички са малко особени... Обичам и Достоевски, въпреки че на много хора е досаден с разточително описание на емоциите в незначителни ситуации и твърде много детайли - на мен пък тъкмо това ми харесва...
А чел ли е някой 'Нека големият свят се върти' на Колъм Маккан? Интересно, дали си струва за четене.
Хепи, трогна ме, браво! Преди време имах известно време досег с деца от домовете и направо са ми разбили сърцето. Дечицата са толкова сладки и милички, веднага започват да се гушкат и да търсят ласката на мама. И аз имам тази мечта, да си осиновя детенце, дано да  има благоприятни условия някой ден. Знам, че осиновяването е много трудна и отговорна работа, но след като при наличието на собствени деца сте се решили на тази стъпка - мисля това е знак, че ще се справите  Hug
Флучия, честито проходило човече. Сега какво те чака... Simple Smile
Ради, и аз тия рингове на пръчка имах предвид, и на мен не ми дойде на ума по-свястно обяснение Simple Smile
Цеца, нашият Альошек също много бърбори на бебешки. Понякога се получава случайно нещо свързано: кака, а така, така така, къде така, кътъка, къдънка, деканка, такънки, да да да, едека...
В тази връзка, как учите децата да говорят? Аз го карам да повтаря след мен, но засега с доста посредствени резултати. Най-големите успехи са: тъгъ (тигър), кинкин (крокодил), котака (коте). Иначе, като го попитаме къде е лампата или носа на тати, посочва с пръст. Като му кажа звезда или чашка, носи съответните формички, планирам да вкарам в играта кубче и шайба. Като му кажем ну-ну-ну (това от украинския арсенал), почва да клати пръст и да се смее.
И въобще, можете ли да дадете идея за развиващи игри за едногодишни деца? Не винаги ми стига въображението и все ми се струва, че изпускам нещо...
Петкова, ама как така ще искат да държат едногодишно дете гладно 6 часа? Ужас! Пожелавам ви най-благоприятния резултат на изследванията, че да не се мъчи душицата ти.
Ендира, Фифи, Сийнгърл, Деси, Съни желая ви бързо да се оттървете от досадните бацили и проблеми и дечицата ви да са здрави и щастливи  Hug.
Провокирана съм от разказите на Звездичкова, Тони и Марси да разкажа и аз една моя пощенска история. В далечната 2003 г. бях студентка в София (мда, набор '80-ти съм, съвсем не съм най-младата тук  Blush).Трябваше ми една книга и един мой познат от щатите реши да ми я подари. Поръча я с адрес 'до поискване' в Стара Загора, откъдето съм родом, затова бях инструктирала майка ми да проверява от време навреме дошла ли  е книжката. Мина повече от месец, ни книга - ни дявол. Прибрах се аз най-накрая в Ст.З. и отидох до пощата, там ми казаха, че няма нищо за мен. Притесних се, помолих ди да проверят отново за пакет с формат на книга и с надпис Амазон, та веднага я намериха. Обаче, тъй като били я държали 20 работни дни преди да я взема, трябвало да платя по 30 стотинки на ден за гардероб. На въпроса - как така, майка ми постоянно проверяваше, а вие и казвахте, че книгата още я няма, пък сега трябва даже и да плащам - отговорът беше - нямаме право да даваме информация на трети лица. Попитах ги в такъв случай дали имат право да дават грешна информация, а отговорът беше - не ми дръжте такъв тон. Беше петък вечер, книгата ми трябваше много, а и трябваше спешно да се върна в София в неделя и нямаше възможност да остана до понеделник и да се занимавам с директори и т.н.. Затова платих 6 лева (което за мен беше доста пари във време оно), самата книга струваше 85 долара. Но още си спомням с недоумение тази случка.

Малкият се събуди, точно на време, че нещо като за начинаеща се изложих с твърде дълъг пост... Ама по принцип съм мързелива, така че едва ли ще съм винаги така многословна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт