А на мен ужасно ми се е възпалил синузита. Довечра ще си взема един Синупред, който е на билкова основа и мисля,че е съвместим с кърменето. Ей, това кърмене спаси Юлето от глад и обезводняване, докато беше най-зле. Изобщо не придоби бледият измъчен вид на Лили, която не можеше да поема нито течности, нито храна,заради болкте в гърлото. Определено ще се кърмим на поискване цяла зима, пък колкото ще да е. Поне нощните цокания се разредиха, откакто и изби 4-тия горен резец 
Много е топличко и модерно. От Чиполино е.Който има нужда, да погледне там 

Бяха странни, но с малко сиренце станаха за хапване
Кроасан, овесени с ябълка и мед и кисело мляко, доматче, сиренце и все започва с апетит и след втората хапка хвърля и търси друго за ядене. Разбира се най-много яде лютеница
Добре, че е домашна и знам какво има в нея, но как я мисли тая работа да кара на лютеница не знам 

Голяма мистериозна и смешна случка сте имали ... с глас се смях , ама Али какви дяволски номера ви прави.. леле леле
шапка ви свалям, след 2 биологични , да осиновите трето. Евала на хора като вас! Живи и здрави да сте 

от еднин час се каня и Ники все измисля нещо
днес още не е спал и може да си представите какъв е киселяк 
Прибрахме се по обяд и се надявах да се наобядва и да спи ама не съм познала
Важното е че се чувствам много добре от срещата си с колежките и много положително се заредих 

дано все да е така и да не се налага да се стига до скандали . Аз изобщо не обичам да се кара, но ММ от друго не разбира и като почне да не слуша му спретвам едно бързо за да влезне в крак 
обаче уви нещо хич не ни хареса
а толкова ми се яеше нещо такова(но явно рецептата която бях избрала не беше за нас) Но не се предавам
днес ще пробвам нещо друго
леле как ми се яде сладко направо н е е човешко 

Браво на него за бързото развитие и за добрите мерки 

толко смешно ми стана, че едвам се сдържах да не ги събудя. Ние правим така приспиваме се в нашето легло, после баща му го мести в неговото и след няколко часа го мести пак в нашето 
Не мога да ти препоръчам нищо, но съм сигурна че където и да отидете ще си изкарате супер 
много се посмях на гърба на ТМ и с това напикал ли си се
а Али какви ги върши само браво на нея 

За майчинството да ти кажа, на 16ти са занесли документите, а утре ще имам превод, този път са много бързи, дано и при теб всичко да е наред

Ама не се даваме,борим се 
Ако не ти хреса нещо,може поне да вземеш идея къде да отидете
Блазе ти за каката 

От както ММ си е у дома голям мерак, голямо нещо да го гощавам
ще видим къде ще му излезе края
Вечерята беше пангасиус с подобие на песто - стана страхотно
Почват да ми се отвръзват ръцете... 
) Да стъпва уверено на пред и да стигне до красиви места с крачетата си 
Иначе и аз съм се наточила на един сладкиш, но не мога да намеря индийско орехче в кварталните магазини и утре ще ходя до карфур, та ще взема и ще го направя
Дано стане, че от 2 дни му се точа
Благодаря добре сме,не се оплаквам опитваме се да се климатизираме в българската реалност.
Много са сладки като си играят заедно или поотделно,но тихо и кротко,но когато решат да поискат играчката на другата става страшно.В такъв момент се намесвам,взимам предмета и демонстративно го изхвърлям надалеч,при което и двете гледат шокирано,поревават още малко и си намират нещо друго да си играят без повече драми.Това е само в най-тежките случаи,когато другите методи говорене ,размяна или отвличане на вниманието не помагат. Добре,че не е много често. 
.
На зъбар съм в петък. 

Давай рецептата на този сладкиш с индийското орехче, че ве впечатли. 

Йоан обича лампата си. Много сладък е станал той, доста коса му е пораснала 
После едвам заспа. Препоръчани теми