Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 704
  • 706
  •   1
Отговори
# 510
hedgehog ние сме толкова назад с други работи като ходенето например, че поне с напикаването бързаме да наваксаме  Joy Вие не сте ли си взели протектор за матрак? Ако не - по-добре протектор, отколкото сушене на матрак, не че ми дойде на акъла да сложа нашия предварително, малко след дъжд качулка стана работата, но поне за другия път сме подготвени  Grinning
Ама тя Яна е като жабка-жабурана. Изпива си млякото, изпива си сока, нощес се буди пак й се дава мляко, сок, вода, ама на никой не му иде на ум да й смени памперса, ми ще се напикае детето, ама що мен, тати си трябваше да напиша  hahaha пък тя милата мен ме ръчка и мамосва като е мокра  Crazy

Да ви я похваля! Днес я пуснах да обикаля около количката в парка. Голямо шубе ей! Така се стиска, чак й побеляха пръстите. Почнах леко да избутвам количката, тя се държи за плата само с два пръста, по едно време се престраши - пусна се  Party Виждам, че й е трудно да пази равновесие, стах я е, клатушка се напред-назад - падна един път, пак се пробва, падна втори път - разрева се и се прибрахме  Tired
Струва ми се, че направих грешка с тези обувки на Ково. Виждам, че се опитва да ходи с тях, но й е трудно, май са твърди и тежки за нея и май като гледам работите вървят към ботушките на Зизу. Някой поръча ли вече от тях?

# 511
anbibian,
Ние чакаме нашите ботушки. Обадиха се и ни се извиниха, че имат забавяне в поръчките и да ги очакваме в събота. Като ги взема, ще пиша. Но само да споделя от пантофките сме много доволни - с вълнена стелка са и ги обувам понякога на боси крачета, след това крачетата са му много топлички и не са потни.

happy11
,
Ние също ходихме при Мустаков и правихме неговия тест. Лечението, което не проведох - кларитин, фенистил, тобрадекс, виброцил, още едни капки, отделно пробиотици и разни препарати за саниране на средата вкъщи. Веднъж само напръскахме с Акаросан, но останаха мазни петна. Скоро си купих прахосмукачка с хепа филтър, дават ги подходящи за хора, страдащи от алергии. Отказах се от водния филтър - времето за чистене=времето за почистване на самата прахосмукачка.

Ради,
Ние сме се насочили към такъв тип шейна. Искаме хем да е с облегалка, хем да е с колани. Още са малки, не са много стабилни, но най-вече (конкретно за Ивайло) въобще не стои на едно място.
Дано зъбчето на Ники да пробие бързо и да не го мъчи много.

По повод на онези чашки за подреждане щях да ви пиша (идея за подарък от роднини) - на Ивайло му подариха ето тези кубчета
http://eshop.genesis.bg/bg/item/picture_blocks/1594.html
Направени са от картон, макар че цената е по-висока, са много хубави, образователни и интересни.

# 512
  • Sofia
Здравейте Hug

След последните три дълги дни  ooooh!, стигнах до компютъра... Ей така, откакто влязох онзи ден да се похваля Banghead, че сме ок и съм зачела една книга, малката я обзе направо неузнаваем бяс... Сигурно зъбките я тормозят, но такова нещо не е било никога! Нон-стоп мрънка, не мога с нищо да й угодя, не иска да спи, непрекъснато ме влачи някъде за пръста... Милата, дано избиват вече тези зъби, че не знам... Сутрин става в 07:00, спи половин час през деня и заспива вечер след 22:00... Направо ми спря тока...  Tired

Та още не съм си дочела и книгата, но така ми е домъчняло  за вас, та подредих приоритетите.  Mr. Green

Ще се включа с каквото успея.  Hug

Ендира, много хубава питка. Най-хубавото си е избрал Самито! Heart Eyes

За гладенето - и вече одавна не гладя. Понякога ме удри съчмата, но е толкова рядко, че не се брои.

За четенето - обожавам да чета. Не мога да си представя живота без книгите, струва ми се сив и скучен, та чак ме плаши... Въпреки, че нямам възможност да чета като преди, винаги, когато ми се отвмного възможност съм много доволна и ми е много приятно.

Ради поздравявам те за добрите новини от прегледа.

Уенди "Любов" на елиф Шафах.  Joy Joy Joy Не бях чела, че сте я обсъждали, затова написах "една книга".  hahaha

За страха от електроуреди Ели се страхуваше, когато беше по-малка - вероятно шумът я е дразнил много, не знам. Сега чистим заедно с прахосмукачката, а ако не я пускаме си играе с маркуча и тръбата й. ooooh! Но от сешуара й е много гадно. Хич не може да трае, докато я суша след баня.

За къпането Косата я мием през ден, тялото гледам всеки ден.

hedgehog in the fog  welcome  Hug

marsi Аз винаги ползвам donesimi.com, когато поръчвам от Англия. Поръчвам често и досега никога не съм имала проблем. Много са коректни.  Peace

За килограмите имам да свалям още 4 от преди да забременея, коремче също имам... Все се надявам, че като спра да кърмя ще сваля още малко... Кой знае? Иначе ходя на йога 2 пъти в седмицата вкъщи правя, когато мога, но коремът не мърда, все така Tired

Флучия Честито ви ходещи крачета.  Hug

Seengirl И ние още сме в кюпа на непроходилите.  Peace

Хепи Браво! Толкова е хубаво това, което сте направили!   Hands Clap Колко е голямо детенцето, как се казва, разкажи ни, ако имаш желание.  Hug

# 513
fifi_0421  Hug пиши за ботушките като пристигнат. Аз докато приспивах Яна преди малко умувах какъв цвят да са, с каква апликация и дали ще ни направят апликация като на якето ако им пратим снимки  Laughing Баба се обади днес и каза, че ще й прати скоро парички за ботуши, така че ще поръчвам и аз. Единствено се чудя кой номер, дали да взема 1 номер по-големи  newsm78 Обувките ни са 19ти номер, стелката се вади и пръстчетата на Яна стигат точно до очертанието, на което пише, че до там трябва да пасват. Самата стелка е около 12.5 см., има половин см. разстояние от очертанието до края на стелката.

# 514
  • Нейде из лудите гори...
Привет.
Включвам се по никое време, ама малката лудува до късно и без малко да заспя с нея, но се пекат едни багети и трябва да ги изчакам   chef Да има прясно хлебче за закуска... Зарибих се да ги правя, а накрая ММ ги меси, аз само ги чакам да се опекат  Mr. Green И тъкмо време да надникна тук  Wink
Днес се приготвихме за разходка, ама имаше много кофти вятър и директно паркирахме в МОЛа, излязох без количка и малката умря от кеф, а на мен ми беше доста леко, без ненужна празна количка  Crazy Влезе във всеки магазин, закача се с хората, събра някой друг бонбон (ние с ММ намазахме) и така. Успях да си купя "Когато Господ беше заек" и я започнах... определено е зарибяваща, да видим накрая какво ще е мнението ми  Whistling Някой (моля, да ме извини) беше питал за книгата "Отива при лекаря ..." Не съм я получила още  Peace
Анбибиан в Хуманик днес видях едни ботички за 20 лева  Peace Ково, харесаха ми, ноооо не посмях да ги купя, после след консултация с ММ решихме да изчакаме да й омалеят тези и тогава, независимо "промоциите", та може да погледнеш там  Peace
Ние мислим да купуваме шейна, но аз все гледам подходящи за мен  Mr. Green Голям мерак им имам, та всичките линкове, които сте споделили ще ми бъдат полезни  Hug
Съншайн, благодаря , че се разписа. Аз мислех, че все още сте в Сирия и наистина исках да знам, че всичко е 0к с вас. Добре завърнали се в България. Пожелавам ви бърза адаптация  Hug
Фифи, дано неяденето да е от зъб, че бая се измъчи и ти, момиче  Confused Дано ви хареса в Джимбори , на нас ни е на 1 минута от вкъщи и ходим редовно. Заниманията са кратки, но пък напълно достатъчни да изморят Ая  Mr. Green
Ради, какво да кажа... аз попринцип съм с малко извратен вкус.. смесвам сладко и солено на поразия  Mr. Green Хайде да ти е на женско  Wink
Флучия, не знам във Варна дали ще има протест. Но определено смятам, че условията трябва да се променят и ОТНОШЕНИЕТО. Аз нямах никакви проблеми с раждането, но определено следващия път ще си избера мястото и условията , за което разбира се ще платя, но предпочитам да платя, от колкото да присъствам на чуждо раждане (така се случи при мен  Peace )
Смехоранке, благодаря ти за посредника. Днес моя приятелка в Лондон ми го поръча и ще ми го донесе другия месец, отказах се от посредниците за тази поръчка  Crazy

Сладкиша не съм го правила, може би утре или в събота, когато с ММ имаме сантиментален празник  Heart Eyes Тъй като не знаем кога точно да го броим , че сме се "взели", отчитаме кога сме се запознали, имаме снимки с дата...  Mr. Green (отплеснах се) Все пак ви пускам сайта с рецептата Мисля да експериментирам с някои неща, но като не мога да ги открия , това е положението. Тази мацка определено ме вдъхновява с кулинарните си идеи   chef

# 515
  • Куциндрел
Добро утро.
Пия кафе и след малко ще се стягам за зъбаря. От 8 сутринта съм. Йоан си доспива, но сигурно след малко ще усети, че ме няма и ще се събуди.
Флучия, не разбрах протеста за какво ще бъде. За промяна условията на раждане в болниците ли? Дефинирано ли е това "насилие над жени"? Или протеста е свърза с така нашумялата тема раждане в домашни условия? Освен условията трябва и отношението на лекари и акушери да се промени. Аз не мога да се оплача от моето раждане, но раждах в частна клиника. Имам познати, които нямат оплаквания от държавните болници, но съм чела доста разкази за лошо отношение към родилки. Нормално е, когато раждаш в болница, лекарите и акушерите да дирижират раждането, защото се опитват да минимизират риска.
Всяка жена разбира "насилието" по различен начин. За някой това е клизмата и бръсненето, за друг меренето на тонове и раждането в легнала поза на магарето, включването на система с окситоцин и т.н.
За мен беше "насилие" натискането на корема ми след раждането, но тогава въобще не знаех, че имам силен кръвоизлив, добре че имаше кой да ми обясни по едно време за какво е всичкото това натискане.
Трябва да се променят условията във всички БГ болници, да има достатъчно място за пациентите /не говоря само за родилните отделения/, средата да е приветлива, а не потискаща, да има модерна техника и т.н. Понякога самите доктори и мед. лица са принудени да работят в шантави условия и е нормално да са "зли" и "лоши".
Ох, много се разприказвах.
Изчезвам да се приготвям.
Лек ден ви желая. Hug

# 516
  • Пловдив
Добро утро от нас!

Четох ви по диагонал, но от 1 седмица се боря с болести.
Пъво Любомир беше болен, после Ивко, и за капак аз в момента подсмърчам. Добре, че се оправяме с хомеопатия, но пак си е неприятно. Особенно за Ивко, че той милия със заден ринит, от който много се давеше тези дни, та чак повръщаше.

Цеца, успех при зъболекаря  Hug

Марси, по-добре да изчакаш за обувчиците да и омалеят и тогава да купуваш нови. Ние още не сме се спряли на нищо супер зимно. Имам едни топли боушки от Любчо, но мисля и още нещо да му взема. Но има време за сега.

Деси, дано вече сте по-добре и болестите бягат от вас по-надалеч  Hug

Съни, Анбибиан, посмях се от сърце с вашите среднощни изпълнения. Да са ви живи и здрави малките пакостници  Simple Smile

Сийн, как е Благовест? Овладяхте ли хремата. За упорит заден ринит ни изписаха Еуфорбиум и определно има ефект.

happy11, поклон за това, че при 2 биологични си имате и едно осиновено слънчице. Аз също искам след време да осиновим с ММ едно мъниче, но ще изчакаме батковците да порастнат.

Ендирка, стискам палци при Мишо да се окаже, че не е нито една от двете предполагаеми диагнози.

Уинди, добре сте се завърнали с Макси. Голям бонбон е с тези къдрици. Ивко се очертава и той да е с къдрава коса като баща му. За сега много не му личи, че е късичка... още не му е порастнала сериозно, но отзад вече се завива.

Гледам, че шейни обсъждате. Ние имаме от Любчо подобна на тази: http://shopix.bg/img/products/orig/1858/products_7107351_98284282.jpg Мисля, че ще е удобно даже и двамата да ги возим в нея.

Напоследък и аз прекарвам много време в кухнята и се влюбихме в един много лесен и бърз пай, че имаме много домашни круши и ябълки за хапване. Ето и рецептата за любопитните: http://lamiamagiaincucina.blogspot.com/2010/02/crostata-di-mele-al-caramello.html

Ставам, че трябва да стягам баткото за градина... до после.

# 517
  • Варна
Днес го пишем почивен. Аман от досадни ангажименти.  ooooh! Малчо стана преди седем и сега си поспива, ще го видя кога ще стане и накъде ще духа вятъра и изчезваме.  Laughing
Цеца всичко ще е наред при зъбаря, сигурна съм. Аз пък изобщо не се притеснявам от посещенията си там, даже и упойка не искам.  Mr. Green
Marsy Rose скролваш рецептите, ама и ти постваш.  Laughing Ударихме го на готварски форум.  Ама пък ми е вкусно. Mr. Green И хич не се притеснявам за килограми. Аз съм -7 от преди да забременея. То с тия диети нашите.
Smehoranka готино при прозвуча два пъти седмично на йога. Със сигурност ти действа много релаксиращо.  Wink Дано и зъбчето, което ви тормози скоро да се появи, че да се успокоите.  Hug
Ради през цялата ми бременност умирах за солени, млечни неща и нетипично за мен не ми се ядеше сладко..  Shocked Та мисълта ми е - има резон в думите на Марси.  Wink
hedgehog in the fog ама че бъбривко си имаш.  Laughing Да ти е жив и здрав.  Hug

# 518
  • Пловдив
Добро утро,момичета  Hug
Благовест вече е по-добре,ама аз още се влача  Tired
Пепи,благодаря за инфото  Hug при нас за сега положението мисля е овладяно,но ако се наложи ще го имам предвид  Peace Целувки на Любчо и Ивко и бързо да се оправяш и ти  Hug
Фифи,благодаря и на теб за съвета  Hug Дано не се налага,ще имам и това предвид  Hug
Тони,никак няма да ме затрудниш  Hug Само не знам куриерски разходи колко ще са и дали ще си заслужава  Rolling Eyes Ако кажеш,пращам го веднага  Peace Ще се радвам и да се видим тук в Пловдив  Hug
Петкова,направо ми се сви сърцето като четох вчера  Sad Дано скоро всичко а се нареди  Hug цекувки на дидко  Hug
Цеца,успех при зъбаря  Hug
Нямам време за повече,че ще се оправяме да излизаме  Grinning
Хубав ден от нас  Hug

# 519
Добро утро  Hug
Напоследък и аз не мога да се вредя, но работата има доста, и на консултация бяхме. В неделя пък сме на детски РД и още не съм взела подарък, но мисля довечера да мина през Хиполенд, дано да е останало нещо хубаво. Да ви се оплача аман от некадърни и незаинтересовани лекари. Добре че е неонатоложката ни иначе досега да съм се гръмнала. Не знам дали съм ви се оплаквала, но на Миа коремът от време на време ужасно се надува и става един твърд...Ходихме при какви ли не лекари и никой не се заема да изследва нещата, освен Георгиева във Варна, при коята Петкова ходят. Жената е страхотна, но ми е далеч. Нашата неонатоложка също каза, че към момента на национално ниво Георгиева е най-добрата. Предвид това надуване на корем доста от храните сме изключили и е малко еднообразно менюто, ама поне коремът да е добре.

Ради, и аз през бремеността налитах на сладко и тестено, така че май май може и момиче да е Heart Eyes

Анбибиан,
дойде ли Аквадудъла и как се прие или още не си го вадила?

Петкова,
кога ще имате резултати от изследванията? Ние май май също ще трябва да минем през това newsm78

Обувки ние взехме едни на намаление от Геокс още септември май и с тях ходи за сега. Ботуши не съм взимала, дори не съм гледала, че с нашите финни крака.

Бързо оздравяване на болничките!

# 520
Смуси дойде, но не съм й го дала още. Тия дни й дадох яйцата на Томи  Crazy Сега има черупки и пиленца по целия под, от време на време ми носи кутията да й я отварям, така носи и една сапунерка  hahaha

# 521
anbibian,
прочети хубаво в сайта информацията за избор на номер или направо им се обади, те да те насочат. Аз се обаждах, дори ми предложиха да отида в тях да мерим ботушките на двете й дечица. Другото, което мога да те посъветвам, е да видиш в кои магазини зареждат зизу пантофки. Там има тип мокасинки, които са като ботушките - става въпрос за широчина на крачето и прочие. Отидете, ако ви е удобно, и пробвайте 19 и 20 номер.
Благодаря за инфото за амазон. Аз съм проспала цяла седмица офертите. Днес ще дебна една триколка за Ивайло, която и ти прати, само че синя и две якета. Ако са на добри цени, може да се обзаведем с ММ.

Марси
,
Ходим в Джимборе от известно време. Също ми е сравнително близо, но в абсурдната държава, в която живеем, се налага да ходя с колата, защото не мога да мина подлеза с количка.  Вчера го водих на игра в свободните им часове. Бяхме сами  Laughing Девойките ни гледаха изумено в 15ч, "ама той не спи ли по това време?" За 40 мин игра прилично се измори и после спа час и половина.

За къпането говорите - ние продължаваме всеки ден. Трябва да ги разреждам, но Ивайло умира от кеф. Вечер ни води към банята, сочи вратата и вика "баба"  Laughing

Смуси
,
Както разказва Петкова за изследванията, заинтересоваността на Георгиева, ако имате възможност да отидете при нея. Или не може ли тя да ви назначи изследвания, а да ги правите тук в детската гастроентерология? Много е неприятно това с подуването на коремчето.
Ние също купихме Аквадудъл на Ивайло, но такъв за път. Интересен му е. Драска, но по-често ми дава аз да му рисувам нещо. И най-важното е, че е с вода и не цапа.

# 522
Здравейте!

Аз, понеже похвалих Шушулия, зъбите я почнаха пак, та посред нощите е караконджул-цицоман ooooh! ММ пробва да я дундурка една нощ, ама тя се кротваше максимум за 15 минути. И изобщо е залепена за мен и през деня. Онази вечер, докато бяхме на тържеството с Лили, тя обикаляла да ме търси от стая в стая. За наказание, вчера като се залепи за мен и край-лежи в скута ми, суче и очичките и само шарята насам-натам. Нито мога да я заиграя, нито нищо. По някое време, като ми писне или като почне да ме хапе, и обяснявам,че "мама не е биба!", тя започва да реве, да се ядосва, да блъска, да се гърчи в ръцете ми и това може да продължи цял час. Снощи така се приспивахме-кърмих я, после я откачих от себе си, после баща и я дундурка, тя орева света, после аз я дундурках и и обяснявах,че млякото е свършило, но тя като поспи малко, то пак ще дойде и че мама не е биба Crazy Голям зор беше и във тази връзка искам да попитам некърмещите мами как ги успокояват тези бебета, нощем как спят, колко се будят, лесно ли ги приспивате отново?

И за тръшкането да напиша по-подробно, пък който иска да ме скролне Mr. Green Юлето се тръшка за какво ли не, което ме навежда на мисълта,че при нея по-трудно ще се изгради фрустрационният толеранс. Аз съм много либерален родител, има много малко забрани вкъщи, една от които е да не се бърка с ръце в купичката с манджа и да не са цопа в нея, все е дно е кална локва. Аз съм принципен човек със специално отношение към храната, защото знам какво е да няма, какво е да си гладен и колко много деца по света гладуват. Затова държа децата да уважават наличието на храна и да не я разхищават. Юлето е още малка и по-скоро би стояла гладна,ако не и позволя да си играе с манджата Crazy Естествено, ревът, тръшкането, блъскането, обръщането на гръб и тропането с крака са ми гарантирани ooooh! В такъв случай просто я оставям да си изживее гнева, защото установих,че говоренето в този момент само я ядосва още повече. След едно известно време, тя идва, гушваме се и се сдобряваме. Установих,че тази работа с отвличането на вниманието не става-тя едновременно може да се смее, понеже танцуваме, и да реве, понеже не съм и дала да дъвче тубичката на Бактробана. Като цяло, гледам да съм твърда, да не обиждам, да не крещя, да не давам кака и за пример и въобще да не сравнявам децата (това е ,което бабите много често правят:"виж кака ти, пък ти..."). Веднъж си позволих да я плясна през ръцете, но насилието ми е неприсъщо. Ако не е много разтроена, и говоря-сега си ядосана или тъжна, или каквото е там. С Лили това имаше успех и тя от рано започна да назовава емоциите си, вместо да крещи неопределено.

Мои приятели с две деца (2 години разлика) са ми разказвали какво влияние може да има по-голямото върху по-малкото. Например, баткото казва "Имаме толкова много играчки вкъщи, а в хладилника няма храна. Сега сме дошли в магазина да пазаруваме храна и не можем да харчим пари за играчки". При нас смешното е,че когато Юлия се ядосва, Лили започва да крещи "Защо разтройваш моята сестричка?". Така че в крачка обяснявам и на нея, че Юлия може да глътне капачката на спрея за нос и да се задави много лошо. Лили започна да се усеща и като чуе по бейбифона, че Юлия се е събудила, веднага си събира дреболиите, отсервира си чашата с вода или чинийката от следобедната закуска, защото знае,че сестра и може да ги докопа и да стане беля Heart Eyes

Другото, за което се сещам-за снимките за календари и Дядо ви Коледа в ДГ
Миналата година Юлия беше малка, но тази година ми се иска на календарите да са двете заедно, та или ще говоря с фотографа и директорката на ДГ да ги щракнат заедно, или ще ги заведа в някое студио. За подаръците от Дядото се чудя дали в подаръка на Лили да няма опакован един подарък и за Юлия newsm78 Вечерта Лили ще и го донесе вкъщи. Това има и друга цел-да притъпи злорадството на Лили "виж,аз си имам, пък ти нямаш" Twisted Evil

Като цяло Лили започна да проявява по-човешко отношение към сестра си-вече не и пука,че Юлия обича да и бърка в чекмеджето с чорапи, да ги разнася из целия апартамент и на тяхно място да слага играчки, дава си играчките, гушка я, разнася я насам-натам, изявява желание да я храни Heart Eyes о друга страна, Юлия започна да ревнува, когато гушкам Лили и веднага идва да се настанява в скута ми. Особеното е,че тя не е съгласна да ги гушкам двете, иска да гушкам само нея и започва да блъска сестра си Crazy. Аз и обяснявам,че така не се прави и че мама обича и двете си деца, затова иска да си ги гушка едновременно.

Хепи11, ти реално имайки едно бебе, си осиновила още едно, така ли? Кажи ми, моля те,че сте си взели българско дете (понеже разбрах,че живеете в чужбина) Praynig И аз бих го направила това, ама след време Peace

Петкова, стискам ви палци за прегледите и тестовете Hug

Пепи, да оздравявате и вие Hug При нас беше хрема, кашлица, гърлобол, температура и конюктивит (последното се прояви само при Юлия). Моите синуси днес са по-добре, но в главата ми все едно има гюлета, които се търкалят насам-натам при всяко движение Crazy Надявам се да сме си минали по реда за тази зима Praynig

За четенето-последно и съвсем наскоро четох 'Всичко за бебето" на д-р Сиърс и се накефих максимално, понеже потвърждава и обяснява всички мои практики и подходи, свързани с децата. Подарих я на сестра ми и дано и е от полза, понеже тя е спокойна, ама новоизлюпеният татко е в шаш и паника, та се надявам книгата да и даде онази увереност и подкрепа, която таткото засега не е в състояние, а пък аз съм далече Praynig

Сега се сетих: Тони, ако искаш да затвърдиш това похвално поведение на мъжа ти, можеш да му кажеш колко си му благодарна, как се чувстваш по-спокойна сега, колко е щастлива Кали,че общува по-често с баща си и други хитринки, които си имаш Wink Иначе......дано не му мине ентусиазмът и да реши,че щом се е "разписал" веднъж, може да продължи по старому Wink

Смехоранка, и аз не си харесвам кормчето и сега ще ти кажа какви коремни преси правя-лягам на земята, Лили ми сяда на краката и ме придържа в коленете, Юлия се пльосва върху корема ми.....ти прецени колко ефективно си правя упражненията Laughing

леле, май много стана, ама Юлката ни изрита сутринта кой за работа, кой за градина.....кой да си пише във форума Wink и сега спи

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:05 от dessy encheva

# 523
fifi_0421 още вчера четох, мерих, мислих  Grinning Видях къде са магазините, може би ще идем да мерим мокасини с по-дебел чорап някоя събота, иначе 100% ще се обаждам, нали искам апликация сходна с тази на якето ни, искам да уточним цветовете и т.н.  Grinning
Нашият аквадудъл е точно за път (скицника). Ако й запали интереса догодина ще получи и килимчето  Grinning
Деси ние от както отказахме бибата се успокояваме с течности - мляко, вода, сок, накрая давам една пеленка от тези по-грапавите и тя си чеше венците с нея. Също я стискам за врътлето, галя я по гръбчето, играя си с косата й и така докато се успокои, но някои вечери просто е ад. Вчера например до 12 часа не заспа - клатих я 1 час в коша - не и не. Изнервих се, ММ отиде и си легна с нея, обаче тя като му ревна по едно време, принудих се и аз да си легна и пак мляко, сок, масажчета и между нас  Tired
За тръшкането - Яна се тръшка, когато не е на кеф (спи й се, гладна е и т.н.), тогава ако й взема нещо или не й дам да направи някоя беля се тръшва неумолимо, но причината не е, че съм го взела това нещо, а че й се спи или е гладна. А пък като не й се спи и не е гладна и прави забранени неща, тя знае, че са забранени (като например да натиска копчетата на тв-то), обаче ходи и ги прави и като викна, само ме поглежда с лукава усмивка и продължава да натиска копчетата, а като стана да я хвана почва да пищи и да притропва на едно място пак с усмивка и вече големият кеф настъпва, когато я хвана и я изместя на далече, обаче при първото ми обръщане с гръб тя вече пак е на телевизора и пак натиска копчета и ме наблюдава с едното око кога ще дофтасам пак  hahaha

# 524
Здравейте момичета,
Фифи, много неприятно, незнам какво да те посъветвам мила, аз много се притеснявам с тези алергии, според педиатърката, при която я водя е рано да започнем захранването с млечни продукти, както ми се искаше. Също на контролния преглед Мустаков ми препоръча да сменя фризопеп със фризолак НА, който повръща. сега й давам само ядково мляко или конопено, които сама й приготвям.
в общи линии всяка сутрин готвя за Никол, отделно за Жорко и отделно за голямата им сестра, вече ми писва, ама няма начин.
Деси, българче е разбира се, ние по принцип живеем в БГ, но работата на мъжа ми е такава, че много често се налага да пътува в чужбина за повече от месец и ние съответно го придружаваме в повечето случаи.
много ми е странно, защото хората казват, че Жорко прилича на мен, имал като моите очи /май и цвета - мисля, че ще му останат сини/. това всъщност и много ме ласкае Grinning. Иначе е много кротък, бебе мечта, само усмивки раздава, единствено става кисел, когато наближава времето за хранене. Сестрите му малко го третират като кукла. ето днес например му направих млякото и през това време на вратата се позвъни, връщам се да го нахраня и какво да видя -Никол взела шишето и му го бута в устата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт