Вие не сте ли си взели протектор за матрак? Ако не - по-добре протектор, отколкото сушене на матрак, не че ми дойде на акъла да сложа нашия предварително, малко след дъжд качулка стана работата, но поне за другия път сме подготвени
Ама тя Яна е като жабка-жабурана. Изпива си млякото, изпива си сока, нощес се буди пак й се дава мляко, сок, вода, ама на никой не му иде на ум да й смени памперса, ми ще се напикае детето, ама що мен, тати си трябваше да напиша
пък тя милата мен ме ръчка и мамосва като е мокра 
Да ви я похваля! Днес я пуснах да обикаля около количката в парка. Голямо шубе ей! Така се стиска, чак й побеляха пръстите. Почнах леко да избутвам количката, тя се държи за плата само с два пръста, по едно време се престраши - пусна се
Виждам, че й е трудно да пази равновесие, стах я е, клатушка се напред-назад - падна един път, пак се пробва, падна втори път - разрева се и се прибрахме
Струва ми се, че направих грешка с тези обувки на Ково. Виждам, че се опитва да ходи с тях, но й е трудно, май са твърди и тежки за нея и май като гледам работите вървят към ботушките на Зизу. Някой поръча ли вече от тях?

, стигнах до компютъра... Ей така, откакто влязох онзи ден да се похваля
, че сме ок и съм зачела една книга, малката я обзе направо неузнаваем бяс... Сигурно зъбките я тормозят, но такова нещо не е било никога! Нон-стоп мрънка, не мога с нищо да й угодя, не иска да спи, непрекъснато ме влачи някъде за пръста... Милата, дано избиват вече тези зъби, че не знам... Сутрин става в 07:00, спи половин час през деня и заспива вечер след 22:00... Направо ми спря тока... 

Колко е голямо детенцето, как се казва, разкажи ни, ако имаш желание.
Обувките ни са 19ти номер, стелката се вади и пръстчетата на Яна стигат точно до очертанието, на което пише, че до там трябва да пасват. Самата стелка е около 12.5 см., има половин см. разстояние от очертанието до края на стелката.
Да има прясно хлебче за закуска... Зарибих се да ги правя, а накрая ММ ги меси, аз само ги чакам да се опекат 
Някой (моля, да ме извини) беше питал за книгата "Отива при лекаря ..." Не съм я получила още

Дано скоро всичко а се нареди
И аз бих го направила това, ама след време