Аз съм супер доволна, защото рано сутринта ходихме до Хиполенд и успях да купя нещата който искам преди да са ги разграбили
Още три от подаръците за малчовците са купени 
Смехоранке- дано скоро нерзвността на Ели да мине и пак да се радваш на спокойствие

Деси- много ми беше полезно това което си споделила. Аз постъпвам по същия начин, но за разлика от теб доста често си изпускам нервите и повишавам тон(за което после съжалявам) не съм привърженик на боя и шамарите, но досега 3-4 пъти се е случвало да го плесна през ръцете(за което после пак съжалявам). Искам да съм спокойна и обяснявам и говоря и се опитвам да съм добра и да го разбирам, но понякога не мога да се сдържа.
Ние се успокояваме с вода, мляко, песни и галене
Много обича да му пея, да му говоря по нашия специален начин, да сме гушнати и да го галя.

Аз още не мога да си простя, че изтървах намалението им с 40% на всичко
Чакам такова, искаме да си купим Интекс надуваем матрак с помпа
Вчера му направихме и прощапулника.Първо хвана четката за зъби, после една банкнота
Книжки, кутии, салфетки... В чудо съм се видяла с него вече...
Мишката постоянно ту се изключва, ту се включва. Тъкмо искаш да я преместиш и тя се изключи и чакаш да й дойде кефа да се включи пак.
Ама не можах да разбера как Алина е слязла от кошарата 

А като изтрещях аз (това много рядко се случва) бях и в ПМС и това си оказва влияние за съжаление
На мен професията много ми помага, признавам си, макар че понякога се чудя дали прекалено не психологизирам това отглеждане на децата