Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 700
  • 706
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Simple Smile

Аз съм супер доволна, защото рано сутринта ходихме до Хиполенд и успях да купя нещата който искам преди да са ги разграбили Simple Smile Още три от подаръците за малчовците са купени  Grinning

Смехоранке- дано скоро нерзвността на Ели да мине и пак да се радваш на спокойствие Wink

Деси- много ми беше полезно това което си споделила. Аз постъпвам по същия начин, но за разлика от теб доста често си изпускам нервите и повишавам тон(за което после съжалявам) не съм привърженик на боя и шамарите, но досега 3-4 пъти се е случвало да го плесна през ръцете(за което после пак съжалявам). Искам да съм спокойна и обяснявам и говоря и се опитвам да съм добра и да го разбирам, но понякога не мога да се сдържа.
Ние се успокояваме с вода, мляко, песни и галене Simple Smile Много обича да му пея, да му говоря по нашия специален начин, да сме гушнати и да го галя.

# 526
Браво Ради  Grinning
И аз съм много доволна - зебрата излиза в 20 часа в черния петък и смятам да я забърша!

# 527
Здравейте момичета, освен намалението в Хиполенд, за което ни каза Анбибиан се задава и още едно на Комсед. Ето и предложението на Комсед:
Седмица на Lego в детски магазини Комсед от 26 Ноември до 3 Декември, 2012г.
Най-богатият асортимент и най-новото от Lego!
Повече от 100 модела Lego конструктори с 30% отстъпка и много други със специални цени!

Виждам, че още не сте коментирали дали ще обличате дечицата в коледни костюмчета. Освен в сайта на "бебешки дрешки" къде има подходящо костюмче за момченце на приемлива цена? Много ще съм благодарна, ако споделите впечатления Simple Smile

На бременните мами, просто ви свалям шапка, че сте толкова смели. Успешно раждане Peace

Чета ви редовно, но май само за въпрсчета се включвам, но нищо не пропускам от темата.
Целувки на дечковците Simple Smile

# 528
lenkater благодаря, че сподели за Комсед  Hug Аз още не мога да си простя, че изтървах намалението им с 40% на всичко  Crazy Чакам такова, искаме да си купим Интекс надуваем матрак с помпа  Laughing Да може да ни идват повече гости  Laughing
Аз също се чудих тази година от къде коледно костюмче, но ни подариха червена плюшена рокля и май ще минем само с шапка  Mr. Green

картонените кубчета и на мен много ми харесват, но Яна е мишка - ще ги изгризе. Вече гледах снимки, качени в Амазон на едно, което си е изяло кубчетата  hahaha

# 529
Здравейте Hug

Ние от вчера сме в Търговище, пътуването мина много добре и няваше  Sick Вчера му направихме и прощапулника.Първо хвана четката за зъби, после една банкнота Mr. Green Ще ставаме зъболекар с пари Mr. Green

Няма да се включвам по темите, че не съм чела Embarassed Като се прибера ще наваксам Grinning

Чао за сега от нас Hug

# 530
Ох Анбибиян, и моят хубостник яде хартия Sad Книжки, кутии, салфетки... В чудо съм се видяла с него вече...

# 531
Ох Анбибиян, и моят хубостник яде хартия Sad Книжки, кутии, салфетки... В чудо съм се видяла с него вече...
ммм да, дадохме й да държи в магазина един шоколад в дебела картонена кутия, кога погледнахме тя изяла кутията отгоре и стигнала до станиола  Shocked

май си имаме кътник  Party

# 532
Здравейте и от нас! Hug

То човек ще реши да пише и пак ще се развали компа. #Cussing out Мишката постоянно ту се изключва, ту се включва. Тъкмо искаш да я преместиш и тя се изключи и чакаш да й дойде кефа да се включи пак.

Съни ме разби с нейните преживявания. Joy Ама не можах да разбера как Алина е слязла от кошарата Rolling Eyes и после си е свалила памперса ли? То направо чудна работа?!?!?

Разглеждах снимките. Всички са страхотни! Пу пу пу! Опитах да кача две снимчици, но нищо не стана, щото пробвах от телефона и все ми даваше грешка. И снимките от телефона не мога да сваля на компа, пак ми дава грешка. А бе въобще нещо техниката ми се опъва тия дни.  Thinking

Хепи 11, имаш и моите адмирации! Децата наистина променят човек!  Heart Eyes

Хариелка, ами фръцла си е детето, виж само какви красоти си отглеждаш!  Hug

Деси, за среднощтни фиести мен питай. Crazy И по-рано писах, че се люшкаме в бебешките шезлонгчета. Ето снощи например Калоян заспа в 20.00 и в 23.00 вече беше буден и почнахме едно люшкане до 03.30, когато заспа и се събуди след 2 часа. Просто да откачиш. ОТ 23.00 до 03.30 ту се люшкаме, ту спираме, защото аз съм легнала и единият ми крак е долу на шезлонга и го люшкам, но по някое време почвам да се унасям и заспивам, но той бързо ми напомня като почне да мрънка. Накрая станах и изгледах една серия на телефона от един нов сериал. Просто красота! А Емил го чух от другата стая и той да мрънка и отидох и викам на мъжа ми да го докара, щото аз така и така люлея Калоян, поне той да се наспи.

Съншайн, с нетърпение чакам да споделиш вашето ежедневие! Hug

# 533
Памперса лесна работа, Яна как си събува сама гащите - колко му е да махне и памперса  Laughing
Ама бягството от кошарата си е работа за виртуоз  Mr. Green
На мен ми е още по-смешно как Али се е промъкнала и се е скрила между завивките  Joy

# 534
Привет, момичета,
Това моето дете ще ми изяде ушите, Пу ПУ! Нали последните месеци все качва само по 150 г, та сега на 19.12 като сме на ваксина се надявам и едно контролно мерене да направим с педи и да е качил повечко. Хапва много охотно кухнята и това, което аз и мъжът ми готвим Simple Smile За неделя съм поръчала Вълшебник, че и тяхното меню много му допада Simple Smile
И ние имаме от тези кубчета на "Генезис", подари ни ги една приятелка преди 3 години за Елинка. Много са сполучливи, ето вече второ дете ги експлоатира  Laughing
За неделя това е линкът:
http://www.rodilnitza.com/blog/news-events/forgive/
Съни, мерси за милите думи за Зозо  Hug За жалост очите му потъмняха и вече не са сини като на принцеса Али  Hug
Марси, не ми се отваря линкът с рецептата Sad

# 535
Здраве желая на всички, които имат особено обострена нужда от него за момента, а на всички останали здраве да е!

Аз днес откачих... превъртях, излязох извън кожата си... и то за глупост. Толкова ме е яд, толкова ме е срам... Натирих и двете си деца в другата стая, за да поревем дружно макар и разделени от врата. И всичко точно заради това изобилие от храна, което се стремя да им предложа... за да имам резервни варианти и много разнообразие.

Мдам... Мили октомврийки просто скролнете, защото малко ще си поизлея душата за моето малко февруарче- ака: Кака Сузи
Има вариант да счетете тази история за поучителна. Аз определено съм си взела бележка и Косара няма да има това, бих го именувала - ненужно обгрижване. 'Не искаш ли да ядеш - беж да играйш' или там каквото, но игра с храна или около храна - не ще позволя.

Сузуки си е изградила доста капризен вкус що се отнася до храната й, и то предимно обедно време, закуската и вечерята са и някак затвърдени и си се храни сама. И така всяка една лъжица се дава с разказване на истории, залъгване, игра. Като на мен по някое време, след седмица ли ще е, след ден, ми кипва. А през останалото време съм раздразнителна, лесно се ядосвам и на мъжа си. Ама така съм я научила от малка - отчитам голямата си грешка... Днес скандала се отприщи като Сузи рече да храни сестра си (със супа, че глава шамандурена имам). Добреее, казвам, я да видим как децата сами ще се хранят, колко са напредничави (пак мислен зад врата): ОК. Следва весела игра на "АааАааАМ", Сузи с две лъжички арсенал, аз също. Мръщенето пак е на лице, но поне лъжиците влизат в залисия. И така до кулминационния момент на обръщането на двете купи на земята от Косара, която гледаше победоносно и чакаше одобрение... Не го получи. Вместо това майка й грубиянката, кресна и я експедира в спалнята, заедно с кака й, която беше косвения виновник за избухването. А в главата ми имаше такива мисли, че който й ги прочетеше щеше да алармира всички организации за защита на децата...
Веднъж татко ми беше казал как може да съм толкова упорита, да предлагам, да настоявам. Каза ми: "Аз съм израстнал в такива условия, че има ли - изяждаш го да минутата, питаш за още, но няма; 4-5 маслинки се ядат с 2 филии хляб..." Всъщност съвсем без да се притеснявам бих я оставила да погладува малко, но трябва да пие лекарство, което изисква пълно коремче инак на ход са отвратителните му странични действия, които и без друго ме дебнат като някакви кошмари... Завършека на обяда беше положителен, защото след като се наревах(ме) и успокоих(ме), пийнах една чаша вино по никое време с обяда си и си казах здраве да е... Сузи дойде, пита ме дали съм все още ядосана и си се нахрани, с колкото пожела... Ей добре, че го има "Финдъс" та да ми разбере поне и малко безпричинното лошо настроение... пфу.
В дългосрочен план ще намеря начина. Може би в по-стройна организация. Може би в по-гъвкава организация...

Това ми харесва на този форум, че в него пишат толкова различни личности и всяка една от вас намира своя подход и има идеи, които понякога взаимствам, отчасти или изцяло.

И сега като прочетох Деси направо се почувствах като на канапенце на психоаналитик. Благодаря ти Деси.

Дони Направо съм поласкана от мнението ти за мен Simple Smile Благодаря ти много! Графичен дизайнер съм по професия, засега безпродуктивен, защото не мога да си намеря ритъма на дейното майчинство.

Уинди Точно така ползвам целината. Слагам малко от самият корен, нарязан на съвсем ситно. В последната супа бях забравила да го прибавя навреме и го сложих настърган Simple Smile - хубава идея - Благодаря.

мммдам... Косарина напоследък е станала много раздразнителна. Лошото и настроение е особено изразено вечерта.

Зелда Наздраве!

бай бай

# 536
Деси,
Благодаря ти много  Hug С голям интерес чета твоите постове. Относно утешаването - дори когато кърмех Ивайло, никога не съм го приспивала на гърда. Още първия месец четох една книга Secrets of the baby whisperer или нещо подобно. Авторката/която е и акушерка/ прилага един метод EASY Eat Activity Sleep You и направих режима на Ивайло по този начин. Много лесно ми беше да го кърмя, докато е още сънен. След това нямахме и драми с отбиването, защото той не заспива на гърда. Винаги съм го приспивала с гушкане и приспивни песнички. От няколко седмици ММ го научи да заспива сам. До сега се справяме, макар че ни мъчат зъби, неспокоен е, пристрасти се към бибата, а нощем се мята като риба на сухо. И Калгела също помага, за сега.

anbibian,
аз поръчах от амазон онази буболечка, но получих 2 смс от банката, т.е. 2 пъти са ми дръпнали парите. Ще изчакам движенията и явно ще си пообщуваме с амазон  ooooh!

happy11,
аз правих тестово въвеждане/провокация/ са Фризо ХА мляко в началото на септември. Изрина се, мъчихме се около 2 седмици, но накрая се върнахме пак на фризопеп. Сега мисля да изчакам няколко месеца още и ще пробвам с овче сирене. Гастрото ми каза така, за козето често правело кръстосана реакция с кравето.
Още не съм въвела жълтък, домати, морковът ни е проблемен, сега спрях и ябълката. Днес му дадох печена тиквичка и повърна веднага. Сега ще го подложа ден два на диета на фризопеп.

Нуриии
,
Ние сме от нуждаещите здраве, благодаря  Hug Не знам дали не си си сбъркала професията - графичен дизайн, а пишеш толкова увлекателно. Помощничка си имаш, ще храни Косара  Laughing

# 537
fifi_0421 не са ги дръпнали два пъти. Трябва да пообщуваш с банката, това е проблем при тях, не в Амазон. До сега не ми се е случвало с Амазон, но много пъти ми се е случвало с Ларедут. Разбрах, че грешката е в банката. В ДСК съм. Не съм се занимавала да им звъня и да се разправям, че докато ми разрешат казуса, съм навъртяла 10 лева сметка на колцентъра им  ooooh! Чакам си чинно 45 дни да ми отблокират парите. Как да разбереш дали транзакцията е минала два пъти - ако имаш банкиране - в извлечението седи като плащане на ПОС без данни за плащането. След около седмица (може и по-бързо да стане), плащането се осчетоводява от банката. В извлечението вече ще видиш, че си направила плащане към Амазон. Второто плащане би трябвало да стои плащане на ПОС без данни за него - това означава, че парите са блокирани в сметката, но не са изтеглени. Ако искаш да ги отблокират, трябва да се свържеш с банката  Peace
Яна е горд собственик на зебрата на Фишър прайс  newsm18
Постовете на Деси и на Нури и на мен ми действат вдъхновяващо.
Нури точно аз бях изтрещяла така преди 2 седмици заради яденето на Яна. Аз я оставих в спалнята сама да реве и после направо място не можех да си намеря от яд, че съм лош родител. Извинявах се, гушках я, тя милата толкова много се натиска в мен след това, а то цялата работа ще излезе, че е от зъбите. ММ го отнесе (не че нямаше лични заслуги за това), сега Яна прояде, ММ се подмазва - всичко влезе в ритъм. Мисълта ми е, че разбирам какво ти е  Hug Но мога само да си представям какво е с 2 и да се надявам и аз скоро да имам второ, нищо че ще ми лази по нервите като първото  Praynig А като изтрещях аз (това много рядко се случва) бях и в ПМС и това си оказва влияние за съжаление  Crazy
Яна днес пак беше супер любвеобилна. Ходи търкаля разни топки по земята, терори пеещото бебе, реди чаши и яйца и после пристига да се гушка и като ми завари краката затворени, с две ръце ми разтваря краката и се навира между тях, за да може да ме гушне и да се залепи за мен като ваденка, пък аз си умирам от кеф, направо се разтапям, не знам дали мога да я обичам повече от това  newsm76

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 23:41 от anbibian

# 538
  • Куциндрел
Добро утро.
Тони, не знам как ще съм днес с времето, но ако имаш път насам звънни.
Нури, много е неприятно с това да гониш дете да яде. Аз гледам да не научавам Йоан на такива неща, но знам ли....
Анбибиан, Йоан също се гуши в нас и той така ми разтваря краката, за да се гушне. Сега го научихме като му кажем "Какво прави Йоан", той да клати глава, а ние му викаме "шушка, шушка" hahaha

Вчера на зъболекаря се оказа, че имам 2 зъба за правене, сега съм с издълбани и изчистени зъби без нерви и другата седмица ще ходя за пломби. Сложи ми упойка и нищо не усетих, само после ме наболяваше мястото като от натъртено. Crazy Като ми свали зъбна картина ще видим още колко зъби имам за правене.

Лек ден ви желая. Hug

# 539
Приветско!

Ради, ако мога да те успокоя-търпението и самоконтролът се тренират и съм сигурна, че с второто детенце ще си по-уверена и по-спокойна Hug Аз съм късметлийка, че макар и ревливо бебе, Лили ми беше много кротко детенце и сега е  една разкошотия Heart Eyes Но, ако първа ми се беше паднала Юлия......кой знае Whistling На мен професията много ми помага, признавам си, макар че понякога се чудя дали прекалено не психологизирам това отглеждане на децата Thinking Другият ми любим автор, д-р Додсън, беше написал,че откакто родителите са започнали да се опасяват,че с всеки шамар нанасят непоправима травма на децата си, нещата са отишли в другата крайност. Случило се е, изпуснала си се, плеснала си.....С времето такива инциденти ще стават все по-редки Hug

Нуриии, няма нищо по-хубаво от един катарзисен плач Hug Много е кофти, когато си анагжирана с двете деца, искаш всичко д а е наред, а те ти отварят допълнителна работа, скапват ти настроянието и общуването ти с тях вече е опорочено от негативните емоции. Дано дне с ви е по-спокойно вече Hug

Ние с този Хиполенд нещо не случихме. Това,което бяхме набелязали за Юлия, го нямаше. За Лили лесно избрахме разни игри, конструктори и пъзели, ама за Юлия много трудно беше. Вкъщи имаме страхотни качествени играчки, останали от Лили, с които Юлия играе, и просто се чудехме какво да и вземем. Тя играе с бебета-има 2 кукли и едно бебе-пони на Хасбро, които разнася, храни, приспива, говори им с едно изтънено гласче, гушка ги и....отвреме на време ги блъска в земята hahaha Сортери и кули от чашки нещо не я задържат на едно място. Това, което и взехме е едно камионче, което има въженце за дърпане, а в каросерията му има рингове за нанизване. Ще видим, дано сме успели в избора Thinking А какви опашки имаше-лелелее Shocked

Докато пиша, Юлия разглоби един химикал Crazy И се е научила да развинтва капачките на бутилките с минерална вода. Голяма е сръчка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт