Аз почнах работа и все по-рядко намирам време да чета и да пиша,но много ви се радвам на хубавите новини и коментари!
И пак аз намазаха - възглавница, юрган, чаршаф, добре че беше протектора да спасим тоя път матрака. Докато сменя чаршафите, ММ я окъпа, а тя вечерта си открадна малко пържолка от моята и като не могла да я сдъвче я глътнала на няколко по-едри парчета и явно й е станало лошо. Като повърна й олекна и тримата заспахме.
Като имаме само 1 протектор, вчера го ръгнах в пералнята, тая сутрин съхне и матрака пак намаза. Сега съм пуснала духалка в спалнята стана баня, дано изсъхне бързо 

)

http://www.amazon.co.uk/Whirlee-Rider-Ride-On-Red/dp/B008LUBAAU/ … 008629&sr=1-2 Ето такива са.

Аз имам един коледен костюм от Софи (коледна рокля с коледна шапка), много е сладък и мисля че ще стане на Лизи, но пък за Софи трябва да потърся нещо, че иначе ще се разсърди защо няма за нея.
Ама то пък не може да имаш н-брой протектори.

ама не мога да си представя как ще е разпиляно времето вкъщи се яде по едно и също време има си дени за пране , дни за пазаруване ,
но аз винаги така правя като не иска да яде предлагам храна чак като стане време за другото хранене иначе режима заминава

Пожелавам им леко и безаварийно изследване на света 

Сега остана и да съм полезна на комшийката отгоре, която все ме пита защо реве Юлия. почнах да и се оправдавам, че зъби и растат, опитвам се да намалим цицоманските истории, болни сме били, инатът и е в повече.......А жената вика, че всико разбирала, ама и се късало сърцето като го слушала детето да реве
Накаря и казах да бъде спокойна, че детето не го бием, не го тормозим 
Ама как ме имитира само: вчера наредила едни плюшени играчки. Едната я гушнала, люлее я и и пее, а на другите се кара с едно сериозно изражение "Не, не, не!" Демек, мама може да гушка, ама може и да се кара

а Ники още спи и имам време да ви изчета на спокойствие. Нещо от вчера ме беше налегнал мързела и меланхолията и бях голям киселяк. Добре, че Ники ме остави да поспя, че иначе някой щеше да си го отнесе 

ще чакаме снимки 
Ники започна да ходи за две ръце стабилно на 7 месеца, а проходи на 1 год и 1 седмица. При всяко детенце е различно и мисля, че щом ходи за два пръста няма място за притеснение

) Имам една приятелка чието бебе си ляга в 19.30 и става в 7.30 всеки божи ден. Всичко им е под режим и тя знае с точност кога, кое и защо. Но честно да си призная това не е за мен- предпочитам хауса и безредицата 
Ники е същия
направо понякога се чудя защо си прави труда ама все още тая надежди, че и той ще прояде плодове
Онзи ден му давам банан и той съответно не го иска и аз го оставих на масата. Тозно след две минути банана беше нахапан но от към кората. Плода не иска, но кората му е вкусна и чак ми вика мммммм
ей откачих 
). Дано да успее да изсъхне матрака и да има къде да спите довечера, че да не стане като Зелда и ти да влизаш в на Яна кошарата
Иначе и на мен ми се е случвало да се намокря матрака и го обръщам на обратно. При вас нестава ли така? И аз нямам търпение за зебрата, тя ще пристигне в офиса им в Англия между 30.11 и 03.12 и после до тук, та незнам кога ще я имаме вече. Иначе той няма да я получи преди Коледа 

Браво "началник" 

В интерес на истината аз с бибероните и шишета приключих преди месец, когато Даниел се изхитри и само отваряше шишето и пръскаше вода- по леглото, по себе си, по паркета...

) Към днешна дата Сузи може да реди много висока кула и даже са си правили състезание с баща й, някак наглася кубчетата по-майсторски и от него, защото неговата кула по-бързо се сгромолясва. Нашият е подобен http://www.novobebe.com/productDetails-bg-841.html в същия магазин има много добри попадения. Имаше и хубави дървени кубчета, но гледам, че вече не са налични. Обикновени и на добра цена(12-13лв) дървени кубчета има в книжарниците на издателство "Фют" (много ми харесва това издателство, и книжките са му най-добрите според мен, но ще видим сега на панаира на книгата дали ще си задържи първенството). Горските животни са най-хубавите, другите не са залепени качествено.
Магазинчето на name it e на "Солунска", 10 метра след като се пресече с "Цар Асен" - в комплект е със магазин "И за мама"
ех... да ми се падне на мен такава комшийка. Кафе ще я черпавам докато гледа Косаринка бидейки такава жалостива... Моите комшии са от ремонтиращите 
. И моята майка би купила подобна дрешка, но тя ми знае мнението за цикламата и Сузи си има едно рокле, което се облича само докато тропат хорца, когато й е на гости
A съм съгласна с теб. В плачливото си мнение щях даже да направя една специална отметка и да изключа случаи като палачинковата ви игра, защото отстрани ми беше много приятно да ви гледам 

понякога, ако съм в средата на нещо или трябва да си събуя обувките примерно я оставям легнала 
Добре, че си ти да ми припомниш, че матрака ни е двулицев 
Сега съм си скрила ключовете дано не се сети за тях. Нямам против да играе с тях, ама тя ги лапа 
Млякото като си го изпие не иска да вземе шишето ама със сока голяма лигня пада 
), защото не е по моите възможности да се намирам в една стая с врящо мляко.

). Насила не става - той се мъчи, аз се мъча и накрая нищо не се получава нормално. Затова вече и не настоявам.

Ще чакаме и снимков материал.
Дано още дъъъъълго да сте заедно,да се разбирате и обичате!

Браво и на Даниел,че е слушал и не те е търсил.Дано повече такива моменти да има! 
Как е Ели?Оздравява ли?
Ще ги направя тези тиквички тия дни
Дано да й харесат на Алина.

Последно като ги броих бяха 10,след това излязоха още 3,сега растат още 2

, Еличка спа цяла нощ и се събуди в 09:00 тази сутрин.
Толкова хубаво си отспах, та чак днес главата ме боли от много спане.
На сутринта ставам, мм изчистил всичко, пуснал миялната... Викам си сънувам ли?!
Та, най-сетне имаше и за мен провидение, та ми олекна. 
Препоръчани теми