Лидл ::19::

• 61 725
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
За стягащо не е скъпо, но за лидълско е скъпо  Wink Wink Wink

# 288

А пинсетата дали я бива? Струва ми се, че е пускана вече преди....... newsm78

# 289
Ами явно съм сложила повече сода и не беше вкусна Sad

KaRoLa, угасявай содата предварително, на киселите млека не може да се разчита. Просто, както ти е в лъжицата, накапи я с капки оцет или лимонов сок и тогава разбъркай с млякото. С оцет го правя най-често, не винаги имам лимон срязан. Шупва и после не се усеща в каквото и да е - сладкиш, баница, хляб. Аз също не обичам да я усещам, затова често я заменям с бакпулвер, но точно в тая баница я слагам угасена, добре става. Peace
И, сподели, моля те как се получава на вита баница. Сигурно и аз ще опитам, но да мине малко време, че както ни харесаха баниците, попрекалихме май. Grinning Peace

Лабрекс, това беше МНОГО ценно за содата!!!   bouquet  bouquet

Иначе аз си настъргвам кашкавалче в яйцата и киселото мляко и става по-гъста плънката и слагам в кората, завивам я и я нареждам като охлювче в тавата. Не заливам с нищо отгоре, освен с олио.

# 290
  • София
И мен ме нтересува пинсетата!
И по-конкретно дали захваща добре.

# 291
  • София
Не е лошо като материя, размерите са умалени според мен.

# 292
  • София
Здравейте, днес мъжа ми е видял в магазина зарядно устройство за батерии: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16940.htm . Има ли някой от вас, който да го е ползвал, както и батериите за зареждане?  Simple Smile

Аз го ползвам и съм много доволна! Моето е старият модел без това дисплейче. Купих го когато се роди детето, заедно с всички видове презареждащи батерии и ги съсипваме от ползване Crazy Не сме купували батерии от тогава, а при едно дете с всичките играчки, шезлонгчета и т.н. си трябват купища. Определено това е една от най - добрите ми инвестиции Peace

# 293
  • София

Предният път като го бяха пуснали, бях взела и го върнах. Горе стои добре, но на дупето отзад си личи безобразно. И стои като огромни гащи, стегнати, и дупето стои прищипано, а аз по-принцип там нямам нужда от стягане. Представям си каква ще е гледката на по-.голямо дупе с прилепал панталон или пола примерно. То и под дънки си личи ужасно според мен.

# 294

Предният път като го бяха пуснали, бях взела и го върнах. Горе стои добре, но на дупето отзад си личи безобразно. И стои като огромни гащи, стегнати, и дупето стои прищипано, а аз по-принцип там нямам нужда от стягане. Представям си каква ще е гледката на по-.голямо дупе с прилепал панталон или пола примерно. То и под дънки си личи ужасно според мен.
Ужас,  Joy аз за това не виждам смисъла на стягащото бельо.

# 295
  • София
Аз по принцип имам нужда от стягане в областа на корема. Както обичам да се шегувам да ми се махне излишното от там и да се сложи на дупето ще е най-добрия вариант. И въпреки това отзад стоеше ужасно и го върнах.
Сега си мисля за колана, но едва ли ще го взема.

# 296
  • навсякъде
Досега имало ли е прахосмукачки?
Какво ще кажете за тази, че съм и хвърлила око
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D684FCFD-4686F225/lidl_bg/hs … l/index_19839.htm

# 297
Аз по принцип имам нужда от стягане в областа на корема. Както обичам да се шегувам да ми се махне излишното от там и да се сложи на дупето ще е най-добрия вариант. И въпреки това отзад стоеше ужасно и го върнах.
Сега си мисля за колана, но едва ли ще го взема.

Ами тъкмо де, ще имаш талийка като на Доли Партън и ще хвръкне ханша  Peace

# 298
  • София
Да похваля соса Комбино или нещо подобно,който е доматена паста,лук и морков.Става чудесна основа за домашната ми пица.Пастетът на Дулано го купих за първи път и ни хареса,но кашкавала  на Чуден,който беше на промоция в събота -Блудино ли се казваше,не съм очарована от качеството му- мек и не особено приятен вкус.

# 299
Ами то и аз питах за бодито. Аз нямам такъв проблем като на Мацата.. Нали съм Търновка, а те напълнявали напред и назад Laughing   261uu(Че посоките в Търново са само три- нагоре, надолу и ......по стълбите)

Общи условия

Активация на акаунт