Лидл ::19::

• 61 430
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Аз вчера награбих няколко марципана и снощи установих, че май са изостанали от миналата година. Шоколадът имаше вид на застоял (нали знаете как побелява) и на вкус ми се сториха старички. Срокът им е до май 2013г., но май ще чакам нова партида. Rolling Eyes
Ако шоколадът побелее, това означава, че заради температурни промени,какаовото масло се е отложило по повърхността му.
Ето, научих нещо ново   bouquet

# 631
Аз вчера награбих няколко марципана и снощи установих, че май са изостанали от миналата година. Шоколадът имаше вид на застоял (нали знаете как побелява) и на вкус ми се сториха старички. Срокът им е до май 2013г., но май ще чакам нова партида. Rolling Eyes
Ако шоколадът побелее, това означава, че заради температурни промени,какаовото масло се е отложило по повърхността му.
Ето, научих нещо ново   bouquet

Така е, ама пак му се губят качествата

# 632
На мен пък как ми се дояде нуга кроасанче, сега докато си пия кафето.... Flushed Innocent
Ама то като се сетя без намалението каква му е цената (колкото един хляб #Cussing out) и вече не ми се яде толкова

# 633
И аз днес ходих, награбих много неща от коледните. А марципана е божествен, не мога да спра да го хапвам. Имаше всичко с изключение на сместа за линцер.

# 634
И аз днес ходих, награбих много неща от коледните. А марципана е божествен, не мога да спра да го хапвам. Имаше всичко с изключение на сместа за линцер.
Спрете с тоя марципан, защото няма ЛИдл на близо и ще се наложи някоя да ми купува  Wink и да ми носи.

# 635
  • София-Младост
Спрете с тоя марципан, защото няма ЛИдл на близо и ще се наложи някоя да ми купува  Wink и да ми носи.
Явно само аз не харесвам вкуса на марципана Sad

# 636

Не си само ти, моля ви дайте една снимка, кой е толкова харесвания марципан. Да не би аз да съм яла нещо друго  newsm78

# 637
Записвам се при вас.
И за се похваля и аз си купих вчера от коледните кутии и от прекрасните меденки.

# 638
Не си само ти, моля ви дайте една снимка, кой е толкова харесвания марципан. Да не би аз да съм яла нещо друго  newsm78

# 639

Обаче нещо не го виждам на сайта на Лидл  newsm78

# 640
  • София
Спрете с тоя марципан, защото няма ЛИдл на близо и ще се наложи някоя да ми купува  Wink и да ми носи.
И аз не обичам марципан. Ще има повече за любителите му Simple Smile

# 641
И аз не обичам марципан.

Тогава, си купувайте и ми го изпращайте, веднага пиша адрес и чакам куриера! Grinning  bouquet

# 642
  • София
то на мен ми харесва само този с нуга пълнежа, съчетават се разкошно Simple Smile иначе чист марципан не бих яла...аз и бонбони марципанени не обичам, особенно ако бадемите се усещат по-силно...

# 643
Да, така е.Прави сте, забелязала съм, че в хладилника понякога шоколада ми побелява, от температурата е наистина.Нямате срам, с този марципан ми потекоха слюнките, аз никога не съм яла марципан, но съм фен на лидлските шоколади - тези евтинките и другите в синята и зелена опаковка, които пускат понякога на промоция.

# 644
  • София

От малка не харесвам този вкус и много съм се чудела, че в немските бонбониери половината бонбони са с подобен вкус. Старателно ги избирах, за да не попадна на такъв бонбон. Колкото и да ме е срам, не знаех, че това е марципан. По време на социализма имаше марципани, т.е. нещо като гаден шоколад от горчиво какао. Затова и купих да видя що за чудо е истинския. Със сигурност няма да повторя, но не защото е лош, а защото не е по мой вкус.  Wink Все пак, за да не го хвърля (никой не беше въодушевен от вкуса), аз се прежалих и го изядох.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт