Лидл ::19::

• 61 707
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Прахосмукачки е имало досега на промоция,но друг модел.....иначе,тази изглежда добре/откак ползвам прахосмукачка с контейнер,не ща и да чуя за друг модел/.И марката е нова-не помня да е имало такава...
Същото и за пинсетите-не мисля,че ги е имало досега.Но изглеждат добре-въпроса е дали и ще хващат така добре Thinking
За,стягащото бельо-цената мисля е добра,но то си е въпрос на фигура,все пак.....А,иначе в досегашните промоции на оформящите-бодитата все първи свършваха...

# 301
Еййй, да си се оплача... Бях взела едни дълбоко замразени воденички и днес реших да ги забъркам... Ами сварих ги , сготвих ги... подметка Cry А колко бяха ммръсни Sad

# 302
  • Бургас
Аз замразени не съм взимала, но охладените съм много доволна - и воденички и сърца и дробчета - винаги са пресни и са много чисти. А воденичките си искат предварително варене, по принцип са си жилави.

# 303
Да де, аз казах,че ги сварих ама стана по-зле Sad Сега ги задушавам дано омекнат

# 304
Да де, аз казах,че ги сварих ама стана по-зле Sad Сега ги задушавам дано омекнат

Какво производство са? Никога не ми се е случвало....

# 305
накрая ги смели с машинката  Wink Wink Досега щях да съм ги дала на кучето. Или викаш и то няма да ги яде.  Laughing

# 306
ОО,хапна и тя малко заедно с мен Simple Smile Давам им последен шанс..ако не станат,ще мисля друга вечеря Wink

# 307
Някой да е пробвал блатовете за торта. Предстои рождения ден н малкия та се чудех дали да си спестя блатопаравенето  newsm78

# 308
  • Бургас
Аз съм взимала - не са лоши, но не мога да ги сравня с други,  защото винаги си правя и за първи път пробвах с готови.

# 309
Аз съм взимала - не са лоши, но не мога да ги сравня с други,  защото винаги си правя и за първи път пробвах с готови.

То и аз си правя, мисълта ми беше дали сравнени с домашните са прилично добри.

# 310
  • Пловдив
Перфектни, за такива като мен, дето блатове не пекат. Сега ще взема 2 комплекта - черни и бели и заквасена сметана и айдееее .... тортата на малката е готова. Joy Розова да била, па бяла да била, аа не - оранжева. То това лапе до събота ще изреди цветовете на дъгата поне 5 пъти.

# 311
Блатовете за торти стават,но естествено за предпочитане са домашни,
Ако искаш нещо по-ефектно - вафлени кори от "Берьозка" - без грешка !

# 312
Благодаря, момичета! Ще се пробвам с готовите и една бърза кайсиева торта в събота  Grinning

# 313
Има ли зехтин екстра върджин в лидл и хубав ли е?

# 314
  • Варна
Перфектни, за такива като мен, дето блатове не пекат. Сега ще взема 2 комплекта - черни и бели и заквасена сметана и айдееее .... тортата на малката е готова. Joy Розова да била, па бяла да била, аа не - оранжева. То това лапе до събота ще изреди цветовете на дъгата поне 5 пъти.
каква торта правиш със заквасена сметана, би ли споделила рецептата, моля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт