Лидл ::19::

• 61 665
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Аз също правих палачинките, но не се надуха толкова, колкото очаквах и станаха само 8 палачинки с диаметър 24 см.
Следващият път ще купя от голямата сметана за да направя торта. Някъде из форума точно бисквитена торта със сметана и плодове бях гледала, но не мога да я открия сега. Надявам се Лабрекс да помогне. Praynig

# 421
  • London, baby
Тази седмица са пуснали два куфара за 111лв, някой има ли наблюдения дали са хубави? Аз не успях да ги видя в магазина им, може и да са свършили.

# 422
  • о`майна лунна нощ е
... аз .... така .... може ли пак рецептата за чийзкейка ...  newsm56

# 423
Аз също правих палачинките, но не се надуха толкова, колкото очаквах и станаха само 8 палачинки с диаметър 24 см.
Следващият път ще купя от голямата сметана за да направя торта. Някъде из форума точно бисквитена торта със сметана и плодове бях гледала, но не мога да я открия сега. Надявам се Лабрекс да помогне. Praynig

VAVA, ние знам дали ще помогна, сетих се за тая тортичка. Ако не е тя, пак ще потърса, но след около час, че отиваме да тичаме с кучо извън града докато не се стъмнило, че го загубих тогава, какъвто е черньо! Grinning

# 424
Сега пробвах от кроасаните.Не съм хич очарована.Simple Smile

# 425
а мнени еза продуктите за лице-аз искам да си взема тоник за лице,а майка ми иска дневен и нощен крем,че я устройва цената...

Като мнение мога да дам положително такова за корите за баница на сач и за едни сочни червени ябълки,които купих днес,внос от Полша,бяха намалени,но имат прекрасен вкус и аромат...отрицателно гласувам за грах в буркан и за нарязаните гъби в буркан-много гаден вкус и мирис,както и за едни детски памперси-не мога да кажа точно марката,но като цена са към 5 лв. някъде-малката все се обриваше от тях,между краката са едни дебели и неудобни

И друго ми прави впечатление-че се вдигат цените на разни стоки....както  и на мен ми се е случвало това-намалени продукти да ми се маркират на редовна цена и после да няма отстъпка в бележката

а за кой ликьор говорите,че не вдянах

# 426
Имам въпросчета:
1.Шунката от утре - мнения?
2. Отново за американската пица- никой ли не си взе и никой ли не я е опитвал?Мерси.

# 427
мИ не ми се получи чийзкейка, едно заради сметаната, но по-скоро защото го препекохме, а препече ли се плънката става с консистенция на сирене, а не гладка и кремообразна (но по начало беше течна...) и леко прегорял - абе фал беше, но иначе е вкусотийка, като изключим този път  Mr. Green

# 428
  • София
шунката според партидата, но не ни е от любимите неща.

# 429
  • Viena
Имам въпросчета:
2. Отново за американската пица- никой ли не си взе и никой ли не я е опитвал?Мерси.
Не е лоша,пухкава,а отдолу с коричка...за един път става.

# 430
Имам въпросчета:

Тази ми седи мазна.От по-евтините шунки ми хареса "Пражката" от миналата промоция.Иначе на "Туинър" ми е фаворит.

# 431
  • София
охоо, почват да зареждат коледни вкусотии...марципанче, меденки, бонбони домино newsm22

# 432
 People Santa
Убихме се да търсим календар, с прозорчетата дето всеки ден да коледа се отваря и се яде бонбона  Grinning
Много хубави неща ще има  Heart Eyes
Тези есенции са на екстра цена, 20 стотинки излиза едната, досега на доктор йоткер съм взимала

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20194.htm

# 433
  • вече Пловдив
охоо, почват да зареждат коледни вкусотии...марципанче, меденки, бонбони домино newsm22
Тъкмо влизах да попитам не сте ли мяркали хубавите марципани от миналата година и Ангелчето ме е изпреварила с инфо  Wink Мнооого ми харесваше миналата Коледа, взех си от Билла, но не са същите на вкус  Rolling Eyes

# 434
  • София
Ваня от четвъртък почват коледните Wink да не хукнеш сега за марципани Simple Smile

А календари има от 1-2 седмици и в пикадили, и във фантастико, сигурно и по другите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт