Лидл ::19::

• 61 543
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Миксера преди не струваше ли по-малко??

# 436
А календари има от 1-2 седмици и в пикадили, и във фантастико, сигурно и по другите магазини.

Пикадили в Русе затвори, Фантастико няма...снощи в Била пак търсихме - няма. Но от тези ще вземем в четвъртък

# 437
  • софия
Ееееее, не! Толкова много Коледни неща харесах Crazy

# 438
Миксерът беше хубав нали? Че ми трябва за подарък и направо ми дойде дюшеш - обещали сме миксер и по спомени този беше хубав, а аз дебнех в Амазон (нали е черен петък), ама ако ми потвърдите, че този е хубав ще бягам за него!

# 439
  • 1st floor
И аз, и аз!!!  Mr. Green

# 440
И аз, и аз!!!  Mr. Green

И аз, сега трябва да осигуря спонсора! Grinning  bouquet

# 441
Може ли линк за миксера, защо аз не го виждам  Rolling Eyes

# 442
# 443

Само там не отворих  Laughing
Хубави ли са какаото и кокосовите стърготини?
Обожавам захаросаните портокалови корички  Peace

# 444
  • 1st floor
И аз, и аз!!!  Mr. Green

И аз, сега трябва да осигуря спонсора! Grinning  bouquet
И аз, и аз!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миксера и на мен ми хареса по картинка, ама ще се въздържа, че моя още работи, пу-пу!!! За какаото и аз да питам, дали е хубаво? А кокосови стърготини ми купуват от Метро - цяло кило за към шест лева май излизаше...

# 445
Какаото е хубаво, откакто го открих все него ползвам. На Dr.Oetker по ми харесва, но пък е по-скъпо.

# 446
Ей, как се радвам,че пак има миксер Wink Обещали са ми да ми подарят за новата къща и исках точно такъв никакъв друг  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 447
  • 1st floor
Какаото е хубаво, откакто го открих все него ползвам. На Dr.Oetker по ми харесва, но пък е по-скъпо.
Мерси!!!   bouquet Значи влиза в списъка за покупки.

# 448
Ох, леко с тоя миксер, че заради него ще си прекъснем почивката и от Банско ще ходим до Разлог в 8 сутринта да го вземем, сакън да не свърши  Crazy

# 449
Ох, леко с тоя миксер, че заради него ще си прекъснем почивката и от Банско ще ходим до Разлог в 8 сутринта да го вземем, сакън да не свърши  Crazy

Аз така пратих приятелката ми посред нощ за прословутата хлебопекарна и уцелих единствената дефектна  Joy

Като споменах хлебопекарната да ви питам- нещо трудно вадя хляба  newsm78, каква е тайната? Даже го обезобразих последния път  Sad

Общи условия

Активация на акаунт