Лидл ::19::

• 61 467
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green Само че го купихме от Лидъл - Разлог. Не знам дали ако има проблеми с миксера ще приемат някаква рекламация в София, защото ние тук имаме най-много 2-3 пъти път в годината...?

пп - тука имаше поне още 5-6 миксера и то по-скоро толкова бяха изложените, 100% има още, нямаше никой. Заредихме се рано, защото в София, ако искаш нещо действаш бързо или гориш аххахаха, но тук нямаше никой.

# 556
  • софия
Да ви предупредя да не останете изненадани: посочената цена на тези "комплекти" за всяко нещо по отделно, а не на трите Mr. Green Били го написали грешно над цената. Всяко едно било "комплект", защото имало различни приставки. Чудно ми е пресата какво приставки има, ама карай Whistling

Аааа, да, и книгата няма да ви я дадат, ако изрично не си я поискате. Нещо много взеха да хитруват, ми се струва.

# 557
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green Само че го купихме от Лидъл - Разлог. Не знам дали ако има проблеми с миксера ще приемат някаква рекламация в София, защото ние тук имаме най-много 2-3 пъти път в годината...?

treisy, пожелавам ти да нямаш проблеми, но все пак, за инфо - в горния пост (първия на стр) съм сложила линк, цитирам от него: "да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;" Иначе май всички имаме от тая лудост..... Grinning   bouquet

# 558
  • София
Взех си от първите пуснати и съм много доволна. Не залепва и става бързо и вкусно всичко. А и тогава правоъгълната и овалната тавичка бяха по 5лв.

# 559
Взех си от първите пуснати и съм много доволна. Не залепва и става бързо и вкусно всичко. А и тогава правоъгълната и овалната тавичка бяха по 5лв.
  bouquet

# 560
Аз също съм доволна от тези тавички,имам овалната  Peace

# 561
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green Само че го купихме от Лидъл - Разлог. Не знам дали ако има проблеми с миксера ще приемат някаква рекламация в София, защото ние тук имаме най-много 2-3 пъти път в годината...?

treisy, пожелавам ти да нямаш проблеми, но все пак, за инфо - в горния пост (първия на стр) съм сложила линк, цитирам от него: "да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;" Иначе май всички имаме от тая лудост..... Grinning   bouquet

bouquet Е ти нали знаеш - чукча е писател, он не е читател  Embarassed

# 562
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green

Grinning Аз бях в 7 без 10 пред нашия Лидъл за онези черните ботуши, преди няколко седмици, в тъмницата  Rolling Eyes

# 563
Имам си миксер вече  newsm44 newsm44 newsm44 И си връщам думите назад,че книгата е на стойност 10 лв, наистина я подаряват!! Дадоха ми я без да питам. Много съм щастлива,че си имам миксверче, предният път много ме беше яд,че не си взех. А да кажа,че беления слънчоглед е супер и не е гранясал, както в другите магазини. Супер мезенце е...обаче води до пристрастяване  Mr. Green като почнеш и си става краста да хрупаш

# 564
  • Пловдив
Оххх,зарибихте ме с този миксер.Довечера в нашия Лидл ако го има,го взимам  Crazy Не че ще го използвам много,ама да не остана по-назад  Laughing

# 565
Оххх,зарибихте ме с този миксер.Довечера в нашия Лидл ако го има,го взимам  Crazy Не че ще го използвам много,ама да не остана по-назад  Laughing

Ох, успокоих се, не съм само аз  Mr. Green
Аз така си взех хлебопекарната  Peace, да не остана назад.

# 566
  • Пловдив
хаха успокояваме се взаимно  yesyes
Обаче аз май никъде не видях колко вата е тоя миксер  Thinking нали не е някакъв слабичък  Blush

# 567
Обаче аз май никъде не видях колко вата е тоя миксер  Thinking нали не е някакъв слабичък  Blush

300 W Има го на брушурата

# 568
  • Пловдив

300 W Има го на брушурата
Благодаря ти KaRoLa, толкова съм гледала значи  Whistling

# 569
Това нали не е слабо  Mr. Green Че главата ми разбира от миксери, а свекърва ми си поръча да не е някакво комарче, но аз реших, че 300 вата си е ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт