Лидл ::19::

• 61 460
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, 300W са си съвсем добре. Аз имам два миксера, единият от които на Браун и двата са по 250W.

От тази гледна точка разсъждавах и аз - щом моя (не знам какъв е) видях, че е 250 вата, а си е ок и меся и по-твърди теста с него, значи 300 пък са съвсем ок.

# 586
  • велико търново
Момичета пиша с една молба за помощ .Купих за голямата си дъщеря един чифт ботуши от първата есенна промоция черните без ток за 39лв. бяха,но се наложи да носим ортопедични стелки и те не влизат в ботуша защото са по големи. /номер 37/Продавам ги за същите пари като ще поема пощенските разходи.В магазина ми казаха ,че след 1 мес. от закупуването на стока не може да бъде върната дори с касова бележка.  bouquet

# 587
  • София
Sad така и не стигнах до новият лидл днес...нещо интересно пропуснах ли?

# 588
  • Русе
Моя миксер е Мулинекс 180W. Бърка теста и смеси без проблеми.
Питах конкретно за съботното кафе дали е добро на вкус. Аз ще си го правя на джезве, пък и то е на зърна, така, че ще си го смеля по моя преценка. Същото в кутии за 200 гр. е на цена от 4,70лв, а това е 500 гр. зърна за тази цена. Преди време го похвалихте. Възможно ли е заради едното  смилане цената да е двойна. newsm78

# 589
  • 1st floor
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green

Grinning Аз бях в 7 без 10 пред нашия Лидъл за онези черните ботуши, преди няколко седмици, в тъмницата  Rolling Eyes

И аз, като ходих да ги сменям за друг номер. Съкън да не се свършат!!!  Laughing

Минах през Лидл на Сливница, но така се бях натоварила и изморила, че ме домързя да слизам...Сега като се сетих за коледните смеси в кутии, ме хвана яд!!!

# 590
  • София-Младост
Дали не съм луда и в 8 и 15 не бях за миксера  Mr. Green

Grinning Аз бях в 7 без 10 пред нашия Лидъл за онези черните ботуши, преди няколко седмици, в тъмницата  Rolling Eyes

И аз, като ходих да ги сменям за друг номер. Съкън да не се свършат!!!  Laughing

Минах през Лидл на Сливница, но така се бях натоварила и изморила, че ме домързя да слизам...Сега като се сетих за коледните смеси в кутии, ме хвана яд!!!
Е ти пък...утре ще си купиш, в Х.Димитър беше пълно с кутии.

# 591
  • Варна
момичета, бихте ли ме светнали за тия смеси за сладки /елхичките и прочие/ - бъркам само с вода, или ми трябват и други продукти? и всъщност без миксер ще стане ли, щото нямам, само бъркалка за яйца от пасатора. не ми се купува миксер щото нямам място в кухнята вече от техники дето ги ползвам два пъти годишно Embarassed Laughing
и всъщност колко сладки излизат от една кутия смес /горе-долу разбира се/? такива неща вкъщи не ядем, ама сина ми иска да става готвач  Laughing та да ги направим заедно, и после да ги занесе на училище да почерпи. ама дали една кутия ще стигне за 20 и кусур деца  newsm78
а хартия за печене ще ми трябва ли, или става направо в намазнена тава?

извинявам се за многото въпроси  Embarassed

# 592
  • Viena
Би трябвало на кутията да е описано всичко подробно.

# 593
АЗ взех от този марципан, но определено чистия марципан ми допада повече.

Някой взе ли от есенциите? Много им се чудих и за сега отложих

# 594
Да не остана по назад- току що взех смес за елхички  Close-mas:
На кутията е описано всичко, проста работа, като за такива като мен  Simple Smile
Добавя се яйце и едно пакетче бутер, има някакви топченца за украса и зелена глазура
утре ще взема още една кутия! Другите дали не са хубави?

# 595
  • София
От доста време си търся читава орехо/лешникотрошачка, за около 5-10лв, но нямам късмет.
Тази на Ернесто добра ли е?
Притеснява ме само това, че лоста, не е като на комбинирани клещи, а се трошат от вътрешната страна, което ги прави по-непрецизни и ще се смелват... прав ли съм?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20215.htm

# 596
  • София

Нищо особено. След цял ден канене, отидох в най-голямата лудница - 17,30-18 часа. Хората купуваха най-вече хранителни продукти, а не миксери и др. промоционални неща. Дори не се сетих да погледна има ли ги, че да докладвам в темата. Месото и продуктите на Пилос и Барони бяха с 15 % намаление, а нещата от пекарната - с 30 %. Накупих топли бретцели, кроасани, понички и т.н., щолен и марципан от коледните предложения, едва се добрах до млякото и побързах да се махна.

Не бях купувала марципан. Опитах и от двата вида, но не съм впечатлена изобщо.

# 597
  • София

Нищо особено. След цял ден канене, отидох в най-голямата лудница - 17,30-18 часа. Хората купуваха най-вече хранителни продукти, а не миксери и др. промоционални неща. Дори не се сетих да погледна има ли ги, че да докладвам в темата. Месото и продуктите на Пилос и Барони бяха с 15 % намаление, а нещата от пекарната - с 30 %. Накупих топли бретцели, кроасани, понички и т.н., щолен и марципан от коледните предложения, едва се добрах до млякото и побързах да се махна.
Не бях купувала марципан. Опитах и от двата вида, но не съм впечатлена изобщо.
Както всяко нещо - въпрос на вкус. Аз купих миналата година заради големите хвалби тук, но никой у нас не поиска да го яде. Остана си само нахапан. А шоколадите не изкарват повече от половин час.   Laughing

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 21:24 от july1993

# 598
Още тогава писах за марципана .По-добре шоколад за тези пари,а и
 коледните "лакомства",освен цветния вид съдържанието е на десерт "Байкал".

# 599
  • София
въпрос на вкус наистина. Шоколада си е шоколад, а това е по-друго, но на мен ми харесва, така чи  си струва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт