Лидл ::19::

• 61 432
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Получих стандартния отговор, че стоките били промоционални и т.н., не са в постоянния асортимент и че важат до изчерпване на количествата. За какви количества говорим, след като на втория ден от промоцията в 8.00 вече ги нямаше?? Огорчена съм.

# 616
  • Варна
Искам да се оплача, знам че тук ще получа разбиране. Днес, на втория ден от Коледните промоции в магазин на Лидл във Варна, нямаше нито смесите за сладки (коледните елхички и другите), нито бъчвичките, които с нетърпение чакам от миналата Коледа. А бях си направила и списък за над 50 лв, за да подаря на майка ми книгата на Иван Звездев. УВИ! Писах на сайта на Лидл, да видим какво ще ми отговорят.  Sad
преди час се върнах от лидл в младост, до кауфланд - имаше и бъчви, имаше и смес за сладки, без елхичките. от другите два вида имаше поне по 10 кутии

# 617
В нашият Лидл имаше по десетина кутии от смесите, аз и вчера казах, че в 12 на обяд от сините кутии имаше след мен останали двечки.  Rolling Eyes

# 618
Тоест като не са в постоянния асортимент и ги е страх да не се презапасят. Да, верно е, сезонни артикули са, но пък след НГ може да ги пуснат на разпродажба, какъв им е проблемът  Sunglasses

# 619
  • Viena
В София има ли някъде от сместа за коледни сладки?

# 620
  • виртуално
В София има ли някъде от сместа за коледни сладки?
в Изток няма нито една смес  Twisted Evil

# 621
  • София
Ами аз за пръв път присъствах и не исках да призная пред себе си и да приема, че е от  нямане Embarassed Embarassed.Просто чувството ми за справедливост не го приема, а и е далеч по-лесно да се приеме, че е от простотия- другото е трагедия Cry Cry
Аз не мисля, че е толкова от немотия, колкото от простотия. Агресивните баби и дядовци ги гледах още в началото, когато отвориха магазина при нас. Познавам много възрастни хора, които са с нищожни пенсийки, но никога няма и да си помислят за подобно поведение. Просто възпитанието им не го позволява.

# 622
  • Viena
В Изток кога ли има нещо #Crazy

# 623
  • София
на халите имаше смес само за звездичките, т.е. зелената кутия, елхички нямаше. взех си марципанчета и бонбончета Simple Smile доволна Simple Smile

# 624
  • Viena
Толкова реклама за тези Коледни промоции, а няма нищо в магазина,поредната простотия.

# 625
http://www.discounto.de/Angebot/BELLAROM-Edel-Sahne-Schokolade-2 … 318/#.UK9fk2fFnCM

Ако видите намалени тези шоколади, особено червения  Crazy, моля свиркайте!!!

# 626
  • София
е само смесите ги нямаше, другото си го имаше всичкото.

# 627
  • София
Аз вчера награбих няколко марципана и снощи установих, че май са изостанали от миналата година. Шоколадът имаше вид на застоял (нали знаете как побелява) и на вкус ми се сториха старички. Срокът им е до май 2013г., но май ще чакам нова партида. Rolling Eyes

# 628
  • 1st floor
Чувала съм, че шоколада побелява и от температурни разлики , топло-студено.

# 629
  • София-Младост
Аз вчера награбих няколко марципана и снощи установих, че май са изостанали от миналата година. Шоколадът имаше вид на застоял (нали знаете как побелява) и на вкус ми се сториха старички. Срокът им е до май 2013г., но май ще чакам нова партида. Rolling Eyes
Ако шоколадът побелее, това означава, че заради температурни промени,какаовото масло се е отложило по повърхността му.

Общи условия

Активация на акаунт