Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 46

• 57 648
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Прави ми впечатление, че вече е 14,30...и все още никой не е напомнил, че днес е сряда...денят "ВВ"". Май всички сме затаили дъх в очакване на поредния "трус"
Аз вече броя часовете

Е,това не е верно-още сутринта напомних в скрит такст или не четете? Thinking

# 541
Здравейте Hug
Един видеоклип с Пелин- вероятно ще участва в предаване за животни newsm78 възможно е да греша Crossing Arms

https://www.facebook.com/photo.php?v=4003140444598

А колкото до поредното сватосване Mr. Green съдията е истински пич и не го давам на тази кисела краставица Афифе Heart Eyes Joy Joy

Само така мацка и аз не давам Бали бей никому smile3521 smile3501

Е...е...е..ама това за даване ли е??

Печен е !
На тениска! Добре,че не е на потник! Grinning

# 542
Е как да не споменаваме,че е сряда! Аз от рани зори съм зачакала свалката на Афифе хатун с Кадията..Даже си представям и първата им среща той я поглежда дяволито из под чалмата и тя като се възмути, и като се фръцне, и ще се наложи Кириаз ага и нея да варди като Феруузето..  Joy Joy Joy

# 543
  • Русе, у дома
Тъкмо изгледах последната серия с превод, готова съм за довечера. невероятен стайлинг на Хюрем отново, също и на Махидевран - успяват стилистите да ги представят като по-зрели жени (демек наборки с мен  hahaha). Въпреки всички бля-бля епизоди с Фирузе, филма продължава да ми задържа вниманието вече 3-та година.
Приятни емоции на всички довечера, дано има подсказвачи.  Hug

# 544

Аз, че съм с очила и може да не довидя нещо, това е факт! Но този скрит текст доста добре е скрит, защото аз никъде не го намерих Grinning Не, че  е проблем, но реших, че измежду готините снимки съм го пропуснала newsm78 Grinning

А иначе нетърпението ми вече прелива Praynig

# 545
Е как да не споменаваме,че е сряда! Аз от рани зори съм зачакала свалката на Афифе хатун с Кадията..Даже си представям и първата им среща той я поглежда дяволито из под чалмата и тя като се възмути, и като се фръцне, и ще се наложи Кириаз ага и нея да варди като Феруузето..  Joy Joy Joy
Joy hahaha Joy hahaha

# 546

Аз, че съм с очила и може да не довидя нещо, това е факт! Но този скрит текст доста добре е скрит, защото аз никъде не го намерих Grinning Не, че  е проблем, но реших, че измежду готините снимки съм го пропуснала newsm78 Grinning

А иначе нетърпението ми вече прелива Praynig
Ето Фен :
Е,това е то форумчето,след бурни дебати -снимки за отмора и наслада на окото.
Мерси
Скрит текст:
За довечера готови ли сте?

било е в 12.59 , сутрин е разтегливо понятие  Wink

# 547
  • София
 wavey wavey wavey

- акъла ми е все в зелените камъчета,дали пък някое от тях не е на този пръстен newsm78

# 548
Не мен Бали бей не ми харесва на тази снимка, по-добре да беше ходил на солариум за равномерен тен

# 549
здравейте
на кой сайт днес ще може да се гледа 72 серия

# 550
# 551
Снимка зад кадър от епизод 180  hahaha  Laughing

# 552
# 553
Краси   bouquet Hug ,тази мома е много по-хубава от Ферузето ,но Хюрем си остава номер 1 ! Thinking

# 554
  • София
Краси   bouquet Hug ,тази мома е много по-хубава от Ферузето ,но Хюрем си остава номер 1 ! Thinking

wavey wavey wavey тези "красиви" пълнежи ми идват в по-вече,но вече съм сигурна,че едва ли скоро ще видим любов и разкаяние от СС newsm78,на ХЮ и останаха само юзчетата....  и болката от пренебрежението.... Mr. Green bowuu

Общи условия

Активация на акаунт