Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 46

• 57 648
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Hug
Един видеоклип с Пелин- вероятно ще участва в предаване за животни newsm78 възможно е да греша Crossing Arms

https://www.facebook.com/photo.php?v=4003140444598

А колкото до поредното сватосване Mr. Green съдията е истински пич и не го давам на тази кисела краставица Афифе Heart Eyes Joy Joy

Само така мацка и аз не давам Бали бей никому smile3521 smile3501

Е...е...е..ама това за даване ли е??

# 526
Страхотният Христо Шопов е сред звездите в новия исторически мегасериал с работно заглавие "Дървото на живота". Суперпродукцията на Любомир Нейков и Евтим Милошев е сред хитовете за догодина, които ще се завъртят по TV7. Ицо е част от семейството, чиято история се развива на фона на националната, както повеляват законите на жанра.
Знаменитости и изгряващи лица на родното кино и театър застанаха пред камерите преди няколко дни. Всичко, естествено, се пази в пълна тайна.
Действието започва с обявяването на Независимостта и ще проследи съдбите на няколко поколения българи. Очакват се поне два сезона. В първия актьорите ще ни пренесат във времето на Фердинанд, а във втория - на Борис III. Сценарият все още е отворен и не е ясно дали ще стигне до Симеон Сакскобургготски. Сериалът ще се излъчва в праймтайма. След таен кастинг камерите вече се въртят в околностите на столицата за баталните сцени.

Дай боже и други исторически сериали да има, дай боже и повече любов в тях Simple Smile

Харесвам българските исторически филми и сериали, би било добре да стане добра продукция. Ама защо са изнамерили тва заглавие "Дървото на живота"? Имам предвид това е заглавие на едн филм на Клинт Истууд. Дано не го изплагиатстват.

# 527
# 528
Ееее ама много сте лоши   Naughty  Ако се сватосат,може да се окаже,че не е толкова кисела краставица колкото изглежда.Как няма да е кисела като няма мъж  hahaha Оставете жената да се радва малко

Момичета, имате ли идея какво може да се случи ако жарава дето тлее 180 г. се разгори? Grinning
Не подценявайте баба си Афифе Naughty Wink Laughing

# 529
Страхотният Христо Шопов е сред звездите в новия исторически мегасериал с работно заглавие "Дървото на живота". Суперпродукцията на Любомир Нейков и Евтим Милошев е сред хитовете за догодина, които ще се завъртят по TV7. Ицо е част от семейството, чиято история се развива на фона на националната, както повеляват законите на жанра.
Знаменитости и изгряващи лица на родното кино и театър застанаха пред камерите преди няколко дни. Всичко, естествено, се пази в пълна тайна.
Действието започва с обявяването на Независимостта и ще проследи съдбите на няколко поколения българи. Очакват се поне два сезона. В първия актьорите ще ни пренесат във времето на Фердинанд, а във втория - на Борис III. Сценарият все още е отворен и не е ясно дали ще стигне до Симеон Сакскобургготски. Сериалът ще се излъчва в праймтайма. След таен кастинг камерите вече се въртят в околностите на столицата за баталните сцени.

Дай боже и други исторически сериали да има, дай боже и повече любов в тях Simple Smile

Харесвам българските исторически филми и сериали, би било добре да стане добра продукция. Ама защо са изнамерили тва заглавие "Дървото на живота"? Имам предвид това е заглавие на едн филм на Клинт Истууд. Дано не го изплагиатстват.

И на мен това заглавие не ми допада...за исторически филм.
Има и книга с такова заглавие:
поетична книга „Дървото на живота” на Йордан Кушев

# 530
KATI-P-, благодаря, страшно красив мъж е тоя БАли бей, по красив от него не видях в сериала, ако имаше трета опция за гласуване, той щеше да е:) Иначе гласувах за Сюмбюл и Матракчъ.

# 531
Прави ми впечатление, че вече е 14,30...и все още никой не е напомнил, че днес е сряда...денят "ВВ"". Май всички сме затаили дъх в очакване на поредния "трус" Wink
Аз вече броя часовете Grinning

П.П. Моля за уважение към темата на Надя, което би се изразило в това, да пишете по въпросите, повдигнати от нея на мястото подготвено специално за целта.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687007.0

По този начин ще уважите и темата на ВВ Peace

# 532
Грешка- свързвам "Дървото на живота" с "Реката на тайните", защото Шон Пен играя и в двата. Грешка на езика просто. "Реката на тайните" е на Клинт Истууд. "Дървото на живота" е на Терънс Малик, където една от главните роли отново е на Шон Пен.

# 533
KATI-P-, благодаря, страшно красив мъж е тоя БАли бей, по красив от него не видях в сериала, ако имаше трета опция за гласуване, той щеше да е:) Иначе гласувах за Сюмбюл и Матракчъ.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Защо ли ни е Брат Пит в сериала??? Grinning Grinning Grinning

# 534
  • Burgas
Здравейте Hug
Един видеоклип с Пелин- вероятно ще участва в предаване за животни newsm78 възможно е да греша Crossing Arms

А колкото до поредното сватосване Mr. Green съдията е истински пич и не го давам на тази кисела краставица Афифе Heart Eyes Joy Joy
Ееее ама много сте лоши   Naughty  Ако се сватосат,може да се окаже,че не е толкова кисела краставица колкото изглежда.Как няма да е кисела като няма мъж  hahaha Оставете жената да се радва малко

може да се окаже,че не е кисела ами маринована, но при всички положения  hahaha   все краставица  Mr. Green

# 535
# 536
Здравейте Hug

Ееее ама много сте лоши   Naughty  Ако се сватосат,може да се окаже,че не е толкова кисела краставица колкото изглежда.Как няма да е кисела като няма мъж  hahaha Оставете жената да се радва малко

може да се окаже,че не е кисела ами маринована, но при всички положения  hahaha   все краставица  Mr. Green
Е може пък да е "краставица крива,крива и горчива" ,затова ще пратим и Фирузето ,че да разтапя със сладки думи и музика душата на кадията! Joy Mr. Green Може и една мотика за разкош да прекопава градината и малко билки за отвара да посъбира...... Thinking
Кати благодаря за снимките  ,засмяна Афифето е хубава  bouquet

# 537
А представяте ли си каква би била любовната игра на двамата  Joy  двамата едни такива строги,кой ли ще командва  hahaha

# 538
Тук ми сравнявате Бали Бей с Брад Пит, кажете ми в кой епизод играе въпросния?
Ами вие луди ли сте Афифето и съдията да са двойка, замислили ли сте се как ще си консумират любовта, а?

# 539
Тук ми сравнявате Бали Бей с Брад Пит, кажете ми в кой епизод играе въпросния?
Ами вие луди ли сте Афифето и съдията да са двойка, замислили ли сте се как ще си консумират любовта, а?
Още в никой....но беше се разпространила информация ,че ще вземе участие в бойни сцени във ВВ.
Сравнението е ...на майтап.....в смисъл,че си имаме хубавец и друг не ни трябва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт