Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 46

• 55 293
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Страхотна серия..
Благодаря отново за превода.. Hug

Гласувах за Ибрахим.. Ах.. Ибрахим.
Радвам се, че оправиха отношенията с Хатиджето, хубава двойка са ми.

Моя милост изпусна да даде вот и за Инкяръм... Rolling Eyes Все пак той е в основата на всичко и виновникът за всички събития.. и добри, и не чак толкова...! Чак после прочетох,  че имаме право на по 2 гласа..Язък..!   Wink  Stuck Out Tongue

Имате възможност да изтриете гласуването си и да повторите Peace Grinning

# 91
Айбиге беше сладка във ВВ, но в новия сериал, в който играеше главната роля, беше мноооого слабичка... и приключи неуспешно след 10 серии.
Бурак привлече внимание в този сериал, но много трябва да внимава св следващ, особено в главна роля!
Паметта на зрителя в къса и неуслужлива! Stop

# 92
Фен, свършиха халветите, мила! Забрави и грабвай книгите, заедно с Хюрем!
Оттам може да се отвори шанса... Mr. Green

# 93
Привет на компанията!
Прочетох , че Ибрахим не бил любим герой, но бил добър образ...не го разбрах, но нейсе!
Гласувайки, всеки пише свой аргумент... за мене Ибрахим е фаворит.
Вече съм споменала, че това е образът- противоречив и все пак в развитие...
От останалите почти липсва каквото и да е развитие, показано в двата сезона. Дано го видим в третия.
Сега, по въпроса за Бали бей.. да се разберем, че масата дами са впечателни от външността на младия хубавец Бурак... Той беше толкова епизодичен, че едва ли би могъл да бъде откроен толкова сериозно, както сочи анкетата дотук. По мое мнение даже към последните серии си беше доста избледнял и спечели само от факта, че изчезна от сериала. С разтягане на сериала, той щеше за губи.Бурак спечели от ролята и от навременното му изваждане от сериала.

newsm26 newsm80 Най-после някой да си каже за Бурак..Wink Готин е спор няма, сладък беше особено с Айбиге, но наистина дотам. Може би в другия филм ще бъде нещо различно..мадявам се.. Peace Peace Peace

А вие с Елена стига разваляхте кефа на момите! Никакви такива за Бали бей! Naughty Laughing Laughing

# 94
Фен, няма Бали бей, няма халвет! Няма!Той ще крачи някъде из Англия ли беше, Шотландия ли беше..
В един друг форум бях прочела, че нещо не му намират партньорка...
Всички желаещи да се стягат за кастинг, да не губят време!
Ти си стой тука... ние ще ходим в библиотеката!  bouquet

# 95
Лили, благодаря!  Hug

# 96
Фен, няма Бали бей, няма халвет! Няма!Той ще крачи някъде из Англия ли беше, Шотландия ли беше..
В един друг форум бях прочела, че нещо не му намират партньорка...
Всички желаещи да се стягат за кастинг, да не губят време!
Ти си стой тука... ние ще ходим в библиотеката!  bouquet

На мен за момичетата ми е жал...аз не се натискам за него, но щом не ме искате в библиотеката, аз да взема да спретна един кастинг тогава newsm78 Grinning

# 97
Афферим къзъм!
Аз съм за библиотеката де...ама да чуя за Къванч или за Бали бей ше се записват?
Да помогна.. и да си чета спокойно ферманите! #Crazy

# 98
Лека нощ на всички!
Фен мисли, значи ще роди правилата за кастинга! Лъскайте пера!
Утре ще нагледам за резултата!
Фен! Hug

# 99
  • Burgas
Страхотна серия..
Благодаря отново за превода.. Hug

Гласувах за Ибрахим.. Ах.. Ибрахим.
Радвам се, че оправиха отношенията с Хатиджето, хубава двойка са ми.

Моя милост изпусна да даде вот и за Инкяръм... Rolling Eyes Все пак той е в основата на всичко и виновникът за всички събития.. и добри, и не чак толкова...! Чак после прочетох,  че имаме право на по 2 гласа..Язък..!   Wink  Stuck Out Tongue
има обция изтрий глас отстрани  и пак гласувай наново, аз така направих .

# 100
е тая вечер едва дочаках да се върна в темата  Grinning ,а като гледам ако е в този дух изобщо няма и да ми се излиза..  Hug
Толкова забавно отдавна не ми е било ..
Аз се двоумя ,но май предпочитам да ходя на кастинг  Party ,за Бали бей моля ме пишете   Blush Дано конкуренцията е по-голяма за Каванч ,че да се вредя за Бурак .
И едно отклонение , ролята на Бурак във ВВ нямаше как да има кой знае какво развитие,но това неозначава че не би се справил добре в друга .Аз поне вярвам в него  Heart Eyes

# 101

Пpеди доста сеpии май ми се стоpи, че Мехмет хаpесва Айбиге...  newsm78 newsm78

Явно вече са се намеpили...  Joy Joy Joy

# 102
# 103
Лелеее.. до 77-ма серия ли ще я търпим тази Фируузе?  doh

# 104
  • Burgas

И аз го прочетох, но не го споделих ,да не вземе да припадне някой тука .... Crossing Arms аз съм със здрави нерви, ама и аз протестирам !!!!

Общи условия

Активация на акаунт