Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 46

• 55 311
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
# 106
72 серия ще е супер готина.

# 107
Добър вечер на всички, моля ако може някой да ми даде линк за новата серия( ако има естествено ) , благодаря предварително Simple Smile

# 108
Добър вечер на всички, моля ако може някой да ми даде линк за новата серия( ако има естествено ) , благодаря предварително Simple Smile

Заповядай: http://thepiratebay.se/torrent/7786677/Muhtesem_Yuzyil_S03_E71_BG_sub.avi

# 109
Благодаря , вече свалям и то доста бързо, само за информация на всички  ИМАМ ВСИЧКИ  СЕРИИ ОТ 1 ДО 71 С ПРЕВОД,  имам доста свободно време ако някой желае пращам през скайп, пишете на лични Simple Smile

# 110
# 111
Добро утро на всички!  Hug

Моя вот: Султан Сюлейман, Матракчъ

# 112
  • Варна
Добро утро,моят е за Бали Бей

# 113
  Гласувам за Ибрахим.
  Той се развива паралелно със султана. От началото е редом с него. Но султановата е ...ясна. Син на султан, с предначертано бъдеще и отговорности. Достатъчно умен и силен, за да устои на баща си и братята си и да оцелее. Сюлейман е праволинеен.
  Ибрахим е друга бира. Големият му шанс е срещата с такъв мащабен владетел-реформатор като Сюлейман. От там - каквото сабя покаже. Образът  му, за мен, е  един от най-ярките във филма, защото в него има драма, в душата му непрекъснато се борят "два гладни вълка"- приятелството със султана и робското му положение в това приятелство, любовта към Хатидже и честолюбието над тази любов (което тя така и не спря да настъпва), силната, ревнива любов към султана и собственото си идентифициране с владетеля, комплексът на абсолютно успелия човек с липса на "благородно потекло", жестокост и музика в едно сърце. Той оцелява на абсолютното острие, знае го и, въпреки това, играе играта си. Актьорът успява да покаже всичко това - поне в моите очи.   Ибрахим е мрачен, тъжен, неудовлетворен дори в успеха - няма спокойствие за него. Много ми харесва!
  Разписах се, май   Flushed извинете.
  Хубава и спокойна неделя   Flowers Sunflower

# 114
Добър вечер,
ако може някой да ми отговори на ЛС откъде мога да продължа да свалям сериите? Защото от тези тракери, където го имаше, вече е спрян. А предпочитам да го дърпам като торент, отколкото да го гледам онлайн.
     .http://bt.wrzru.com/browse.php

# 115
Добро утро!
 Темата както видях е от 2010! Искам първо да се извиня на момичетата, които са я създали и все още я поддържат перфектно, че им се налага  да търпят такива като нас!Дошли (регистрирали се) вчера и днес вече се "вихрят"на пълни обороти! Simple Smile
 Поразмислих и реших,че ще пиша когато и каквото искам,без да ме интересува кой ,какво и как мисли! Форумът  е свободен и именно за това не мога и няма да търпя,някой,който не понася чуждо мнение! Който не ми харесва постовете(добре или зле аргументирани) ,да не ги чете!
 Край по тази тема!
 Приятен ден на всички! Hug
 Отивам да се трудя

# 116
  Гласувам за Ибрахим.
  Той се развива паралелно със султана. От началото е редом с него. Но султановата е ...ясна. Син на султан, с предначертано бъдеще и отговорности. Достатъчно умен и силен, за да устои на баща си и братята си и да оцелее. Сюлейман е праволинеен.
  Ибрахим е друга бира. Големият му шанс е срещата с такъв мащабен владетел-реформатор като Сюлейман. От там - каквото сабя покаже. Образът  му, за мен, е  един от най-ярките във филма, защото в него има драма, в душата му непрекъснато се борят "два гладни вълка"- приятелството със султана и робското му положение в това приятелство, любовта към Хатидже и честолюбието над тази любов (което тя така и не спря да настъпва), силната, ревнива любов към султана и собственото си идентифициране с владетеля, комплексът на абсолютно успелия човек с липса на "благородно потекло", жестокост и музика в едно сърце. Той оцелява на абсолютното острие, знае го и, въпреки това, играе играта си. Актьорът успява да покаже всичко това - поне в моите очи.   Ибрахим е мрачен, тъжен, неудовлетворен дори в успеха - няма спокойствие за него. Много ми харесва!
  Разписах се, май   Flushed извинете.
  Хубава и спокойна неделя   Flowers Sunflower

Заставам зад всяка дума в тази публикация! Никой до момента не го е казвал толкова точно! newsm10

Иска ми се всички, които ни информират за кого са гласували ,ако счетат за необходимо да го правят,  да го направят по този начин.

Приятен неделен ден на всички Hug

# 117
Ще има ли линк за директно сваляне на 71еп. с бг суб, от пиратите не мога да свалям?

# 118
Поразмислих и реших,че ще пиша когато и каквото искам,без да ме интересува кой ,какво и как мисли! Форумът  е свободен и именно за това не мога и няма да търпя,някой,който не понася чуждо мнение! Който не ми харесва постовете(добре или зле аргументирани) ,да не ги чете!
 Край по тази тема!
 Приятен ден на всички! Hug
 Отивам да се трудя

Ей така те искам! Wink Добре дошла отново сред нас. Наистина се радвам, че размисли. Тук има място за абсолютно всички - не се изискват специални умения, дипломи или трудов стаж. Кажи какво мислиш и да не ти пука. Ако някой те "захапе", направи го и ти - така се получава веселото! А ние, всички, сме тук единствено и само за това - да си правим купона! Hug Grinning

# 119
Някой знае ли какво означава този текст във Ви бокс7

Великолепният век - еп.71/4 (bg subs)

Този клип е личен

Общи условия

Активация на акаунт