CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №26

• 47 426
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Принципно се интересувам от ЧР, но засега там съм видяла само една обява, при която изискването беше опит 3 г.+. Та ме интересуваше къде аджеба се откриват свободните позиции за начинаещи?

# 451
Принципно се интересувам от ЧР, но засега там съм видяла само една обява, при която изискването беше опит 3 г.+. Та ме интересуваше къде аджеба се откриват свободните позиции за начинаещи?

Може би е тази дето аз кандидатствам по нея. За по-ниските позиции може би няма да намериш там. По-скоро Джобс. Колко ниска позиция? Аз имам отворени в момента?

# 452
Еми Асистент ЧР. До момента съм карала само стаж. В джобс-а няма нищо.  Laughing

# 453
  • София
Serendipity* пожелавам ти много успех и пращам позитивни мисли Hug
А иначе на тъпаци... ами цял живот се срещам с такива, но не мислех, че ще ми се случи и на интервю за работа #Crazy

можеш да се оплачеш в комисията за защита от дискриминацията. абсолютни тъпаци!

# 454
  • Стара Загора

Може би е тази дето аз кандидатствам по нея. За по-ниските позиции може би няма да намериш там. По-скоро Джобс. Колко ниска позиция? Аз имам отворени в момента?
А за провинцията имате ли с 8 г. стаж?

# 455
Аз работя само за София. Не знам какво има в другите градове. Имаше някакви интересни,ама ги запълниха колегите.

Дебора, то в джобс нищо няма в частта ЧР, голямо мъртвило е.

# 456
Да ви кажа, че Линкедин засега дава ефект. Laughing Свързах се напосоки с доста ейчари и една от тях ми писа, че иска да ми види CV-то. Grinning Да видим какво ще се случи... Flutter

# 457
  • София
А, знаят ли, че можеш да ги съдиш за това изказване?

Да в белите държави може би и щях да успея да ги осъдя, но тук едва ли. Пък и черно на бяло, доказателства нямам Crossing Arms Просто ми стана много болно, когато ми го казаха. Не става въпрос само за "р"-то и други проблеми си имам, но пък и работата е да седя на компютър и да попълвам таблици, а не да продавам на някого нещо Sad Аман от такива "професионалисти", а когато я попитах въпросната госпожа "А моите дипломи и сертификати в кофата ли да ги хвърля, щом не са важни?", остана като гръмната.
Успех на всички в търсенето на работа и дано попадате на истински професионалисти  Hug

Няма значение какъв е дефекта ти (ако изобщо може да се нарече така), те нямат право да те дискриминират по този принцип. Заслужават жалба до комисията по дискриминация. Най-малкото следващият път ще се замислят, преди да кажат подобна глупост. Нали уж се учим на толерантност  Tired

# 458
Аз работя само за София. Не знам какво има в другите градове. Имаше някакви интересни,ама ги запълниха колегите.

А откъде може да се информираме за тези позиции? Или те се разпространяват само в затворен кръг?  Thinking

# 459
  • Стара Загора

Благодаря  bouquet само в джобс търся, но не е достатъчно.

# 460
ЛинкедИн му е майката. Там циркулират по статуси обикновено.

# 461
Ясно, значи трябва да добавям повече хора. Благодаря, Ред  Grinning

# 462
Ако може да се включа и аз към темата с въпросче към Red.
Обмислям дали да не използвам услугите на някоя от големите агенции за подбор на персонал. Исках сама да си намеря работа, защото преди доста време използвах такива услуга, но не останах доволна и работата, която започнах не беше чрез тях. Но доста дълго време вече търся безуспешно - имам опит, но рядко ходя на интервюта, защото сферата в която работех е твърде специфична, а е трудно да се смени професионалното поле. Какъв съвет би дала Red като специалист?

# 463
Здравейте.Записвам се и аз в редиците на търсещите работа.
Само на бързо да се оплача.Работех до скоро,вярно-не много пари,доста часове на крак,а и мястото беше далеч (по 1,5ч. път в едната посока),но поне ми беше сигурно.Заговорих се с познат,който ми предложи работа като офис сътрудник в неговата фирма,редовна смяна (което ми беше много важно,защото децата ми бяха забравили физиономията) ,без събота и неделя,нормална заплата,служебна кола...Всичко Ок.Напуснах аз и зачаках обаждане,а той само ме мотаеше-от утре,от понеделник,от 1-ви....И така 3 месеца!  Close Очевидно за някои хора думи като чест,морал,коректност и т.н. нямат никакво значение. Simple Smile Жив и здрав да е.Може да е било за добро.
Сега съм в начална позиция.Само дето нямам нито висшО,нито език....Нищо!  Rolling Eyes Разбирам,че ще е много трудно,най-вероятно пак ще работя в сферата на търговията,но нямам избор.Нито възможност да се запиша за уча (желание не липсва).Обаждаха ми се от няколко места,но като сметна разходите за път,понеже не съм от Сф,остават някакви 100-150лв.Ще продължавам да ровя и да пращам CV,няма да се отказвам.Замислих се и за някакви курсове,но трябва да проуча нещата.
Сигурно ви отегчих с дългия пост,но исках да споделя. Simple Smile
Пожелавам много успех на всички!  Hug
Сега се връщам да чета. Simple Smile

# 464
Ако може да се включа и аз към темата с въпросче към Red.
Обмислям дали да не използвам услугите на някоя от големите агенции за подбор на персонал. Исках сама да си намеря работа, защото преди доста време използвах такива услуга, но не останах доволна и работата, която започнах не беше чрез тях. Но доста дълго време вече търся безуспешно - имам опит, но рядко ходя на интервюта, защото сферата в която работех е твърде специфична, а е трудно да се смени професионалното поле. Какъв съвет би дала Red като специалист?

Ами зависи. Изпрати ми сиви ако искаш да погледна, за да ти дам съвет има ли смисъл или не.

Общи условия

Активация на акаунт