CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №26

• 47 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Можете ли да ми дефинирате "търговски сътрудник". Припокрива ли се с търговски представител или длъжностната характеристика е различна?

на мен търговски сътрудник ми звучи като продавачка. Нещо от сорта на "Оператор на биологична единица" - кравар  Peace

# 511
  • Перник
Еlla, и аз винаги ходя максимално официално облечена, независимо за каква позиция е интервюто.  bowuu

# 512
  • БГ
Еlla, и аз винаги ходя максимално официално облечена, независимо за каква позиция е интервюто.  bowuu

oх не съм само аз Simple Smile  Flutter

# 513
Здравейте, тези от вас коитоси търсят работа и чрез бюрото по труда, могат ли да ми кажат дали има още актуални програми от ЕС? За стаж, младежи, държавна администрация или нещо подобно? Благодаря
п.с. Търсих инфо в сайта, но се загубих Simple Smile

# 514
Програмата им за стажанти е актуална.  Peace

# 515
Пола и поло с висок ток и някакво бижу.
   ....в пастелни тонове полата  Peace
Звучи страхотно за събеседване за работа!

А на мен не ми се обадиха за мечтаната работа!  Виждам , че отново са пуснали обява за позицията, за която аз се явих .....
Истината е , че не бях чула нищо положително за агенцията, (става въпрос за информац.. агенция Фокус),
но от години това беше първото място , от което ме потърсиха и се развълнувах..
 Завършила съм колеж за тв. репортер и водещ на предавания и новини, сега уча психология (да не вземе да ми закърнее мозъкът), ама досега все по барове работя.
 Много ми дотегна... Cry

оо, ако те вземат, ще ми е интересно да споделиш (може и на лични) как е там като атмосфера, заплащане, работно време... Преди няколко години и мен ме избраха, за друга позиция, за по-голяма заплата, но на мястото, където работех (на срочен, едногодишен договор), ми предложиха втори срочен едногодишен (аз не знаех дали ще и затова бях подала тук-там документи малко преди изтичане на първия ми договор, за всеки случай, понеже до последно нямаше сигурност). Та се върнах на това място (всъчщност предпоследното ми работно), а и четох недобри неща из нета за фирмата, която пък нямаше да ме осигурява на фул, но добре, че не отидох - от тогавашната ми работа започнаха добри бонуси, върху които ни осигуряваха при това.

# 516
Не съм искала да предизвиквам спорове за това редно или нередно постъпват в моето семейство. Ние имаме откровени отношения и така съм преценила преди време, така правя. Аз съм студентка редовно обучение, не си позволявам да пропускам лекции или семинарни занятия, както и различни форуми и презентации в университета без основателна причина, просто искам да взема максимума от обучението си и точно затова не работя на основен трудов договор някъде другаде. Приемам тези 4 години като даден ми шанс, от който съм се възползвала, изградила съм си навици, придобила съм умения и това не ми е пречило на следването. След дипломирането ще мога свободно да си търся работа, без да имам по-важни ангажименти и да се раздвоявам.
Питането ми беше свързано с това дали да ги вадя на бял свят тези години, или да подавам чисто празно CV. Благодаря ви за съветите и смятам да се възползвам от тях - ще си опиша извършваните дейности, пък ако някой иска да разбере къде съм го правила, ще ме попита в последствие.

# 517
  • UK
Здравейте, записвам се сред вас. И аз като много други няма да се върна на работа след края на майчинството ми, беше ми съобщено след като отидох и изразих желание да се върна още след първата година. Милостиво ми казаха, че ще ми плащат осигуровките, но да си търся друго. Сега се оглеждам, следя обявите в няколкото сайта, които знам.     
Оглеждам се и за стажове по по-големите компании, ниско платени, неплатени, но не съм съвсем наясно къде и как да търся. Това, което намирам е само за студенти или току що завършили без стаж и предимно лятото. Имам възможност сега до края на майчинството за такъв вариант, не съм съвсем притисната финансово, а квалификациите ми не са много и стажът ми не е голям, така че ще ми е от полза. Темата ми е полезна и интересна, пожелавам успех на търсещите!

# 518
  • БГ
сега спорим с една приятелка, която ще ходи на интервю за счетоводител в голямо предприятие .От вашата практика според вас тестове ли дават фирмите и какви биха били ?някой да сподели опит как минава събеседването за такава длъжност?
Аз досега понеже не съм минавала такова изпитване, освен по едни закони и беше много изненадващо за мен , но пък мина добре.мерси

# 519
  • София
Някой може ли да ми даде инфо за Оварас Вендинг?

# 520
Някой може ли да ми даде инфо за Оварас Вендинг?

Инфото ми е ,че за 10 път не могат да си намерят човек. Laughing

# 521
Оварас Вендинг и на мен ми звъняха, но не отидох. Ще ми е интересно някой, който е ходил на интервю, да сподели впечатления.

# 522
Оверас Вендинг и при нас се мъчиха, но са мизерници от класа. Не могат да си намерят човек за мизерните си пари.

# 523
  • София
Ella, обикновено за счетоводни позиции или се дава тест, или се дават казуси по време на самото интревю. Тестовете май са по-популярни, но обикновено се предупреждава, че ще има такъв елемент.
Ние първо викаме избраните кандидати на интервю и само тези, които сметнем за подходящи, изпращаме на тест  Peace

# 524
Оверас Вендинг и при нас се мъчиха, но са мизерници от класа. Не могат да си намерят човек за мизерните си пари.
Peace
да не съжалявам ,че мен дори и не ме поканиха. При това ,че изискванията ги покривам на 100% , а и съм отбелязала ,че живея в същият квартал.

Общи условия

Активация на акаунт