CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №26

• 47 372
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Ella, обикновено за счетоводни позиции или се дава тест, или се дават казуси по време на самото интревю. Тестовете май са по-популярни, но обикновено се предупреждава, че ще има такъв елемент.
Ние първо викаме избраните кандидати на интервю и само тези, които сметнем за подходящи, изпращаме на тест  Peace

И ние така процедираме, освен ако не искат от компанията теста да е преди всичко.

# 526
  • БГ
мерси момичета Hug, ще предам инфото ,макар и във фирмата където мацката отива, всичко да си е със връзки или с пари дори.
Както и тази ,където бях и аз днес. Ами какво да кажа-супер формално интервю, да видим ще се обадят ли по-натам.Но съм чула спрягани имена, че ще работят там още преди самото интервю, та са ми малки надеждите. Но все пак имам работа в момента, макар и малко под нивото ми, ама засега е това, оглеждам се.
успех на всички от мен!

# 527
Току що ми проведоха интервю по телефона, като следващият етап е интервю на живо. Казаха ми утре да очаквам обаждане, ако съм одобрена. Работата е за контактен център.
Честно казано, много се изненадах, но самото интервю беше добро-т.е минаха през мотивацията,обясниха ми накратко каква е работата, питаха ме как ще допринеса за фирмата, за умения, уточниха работното време, за заплата ме питаха и още, и още...
Стискайте ми палци, да ми се обадят утре за интервю на живо.

# 528
  • UK
Золка, стискаме!  Praynig

Ето от този въпрос винаги ме е било страх много.
питаха ме как ще допринеса за фирмата
Вие какво отговаряте?

# 529
Золка, стискаме!  Praynig

Ето от този въпрос винаги ме е било страх много.
питаха ме как ще допринеса за фирмата
Вие какво отговаряте?

Ами, аз лично изтъкнах някои моменти от професионалните си задължения в старата фирма, които могат да са от полза, пък дали ще са, то ще си проличи. Grinning
Иначе водещата интервюто ми напомни на баща ми. Той се съгласява за всичко с теб, за да види накъде ще я подкараш и като се оплетеш като пате в кълчища благоволява да те опровергае. Както и да е, не ме сряза, но очаквах всеки момент да ме хвърли зад борда Laughing Laughing Laughing
Някакви отзиви за Софика Груп?

# 530
Ами повечето бързат да напуснат Софика.

# 531
  • София
....

Да работиш в Софика или да кандидатстваш чрез Софика за друга фирма?

# 532
....

В новооткриващ се колцентър в Пловдив

# 533
  • София
....

В новооткриващ се колцентър в Пловдив

Имам познати, които са кандидатствали чрез Софика (за колцентър в Сф). Заплатите са по-ниски, отколкото чрез самата компания, но иначе като цяло са доволни. Това ми е информацията.

# 534
Благодаря.
Сега остава и утре да ми се обадят Simple Smile

# 535
Успех! Иначе са точни като работодатели, понеже Золка пита на лични, но да напишем и за другите--осигуровки, раб.време, условия--всичко е окей.  Peace

# 536
  • София
Zolka, да не кандидатстваш в Sutherland?

# 537
https://www.sofica-group.com/bg/careers/view/174/

Само това ми е ясно и каквото споменаха по телефона, което не беше много.

# 538
  • София
https://www.sofica-group.com/bg/careers/view/174/

Само това ми е ясно и каквото споменаха по телефона, което не беше много.

Успех!

# 539
В известния у нас сайт за впечатления от фирми няма много положителни мнения за фирмата. Zolka, вземи удари едно око. Peace

Общи условия

Активация на акаунт