Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Бубанка, за мен това не става за зимъска баш...аз студувам доста и последната зима ме спаси пухено яке, под дупето. Ама истински пух...И палта съм имала, но пухеното си е супер. Та, зависи колко си зиморничава всъщност, някои хора карат с кожено якенце цяла зима и са си ОК.

зиморничава съм, а това го гледам /поръчах го и го анулирах веднъж  Crazy/ и ми се струва, че е само полар + шушляк, а якета с такава 'дебелина' имам - точно нещо като пухен дюшек ми трябва  hahaha

Гумените ботуши са на различни марки, аз имам два чифта дамски и едни детски от прикса, но нямам повтарящи се марки и опит с тази от линка  Wink

моите Кубанаси бяха 20 лв. - фук-фук!  Mr. Green
за съжаление не успях да хвана от моя номер и едни сиво-сини, но дори и един чифт кафяви е повече от хич  Whistling

# 481
  • София
Гледайте по TLC  Пристрастени към изгодно пазаруване - Черния петък Joy Joy

# 482
Това не го знам на кой канал е, преразкажи какво казаха, моля... Wink
Мацки, партньорските продукти намалят ли ги? И какво се водят портфейлите- аксесоари ли, намалят ли ги?

# 483
  • София
партньорските ги намалят също

# 484
  • На черешатааа
тези приятели не се ли заплеснаха леко - полу-гумени ботуши за 61 лв.  Rolling Eyes
http://www.miniprix.bg/produkt/1014905/
от този тип до сега не бяха ли около 39 лв.  newsm78

кой върна тези и защо, м?
грабнати ми бяха точно преди едно намаление, а сега отново са се появили в сайта Laughing
http://www.miniprix.bg/produkt/1008216/

Ако докопаш зелените,  ги отнасяй без да се замислиш. Имам ги, и са ми в момента най най любими. По удобни не съм имала. Страхотни Peace

# 485
в този ред на мисли и аз да попитам за парт. продукти дали са пак някакви марки или ? до сега не съм поръчвала нищо партньорско  newsm78  Embarassed

# 486
  • Sofia
Отзивите за тези мъжки обувки нали бяха добри - може ли малко повече  Praynig Отговарят ли на размера? Марката каква е?

BTW много хубаво, че темата се премести в този раздел  Peace Много по-лесно я намирам, когато няма нови отговори  Laughing

# 487
Добро утро.
Сигурно е обсъждано, но да питам, някой получил ли е тези: . Отговарят ли си на номера.
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 488
  • Бургас
и аз да се разпиша, че искам намаление на палта. стига с тези пуловери вече.
и да не е само спам, да питам за нмерацията на якетата - XS ли се води 34 по френската? или е лотария и там?  newsm78

# 489
  • Бургас
Отзивите за тези мъжки обувки нали бяха добри - може ли малко повече  Praynig Отговарят ли на размера? Марката каква е?

Тези не са лоши ,марка Young Spirit ,на 43номер ,доколкото успявам да измеря е 29 см. ,май си отговарят ,но понеже отпред са заострени ,мъжо казва ,че леко му стискали отпред ,но не ги е носил много и очакваме да се отпуснат. Иначе в Букурещ ги имаше в една светло сива-графитена гама и бяха по-хубави,но тук не съм ги виждала в тази разцветка.

п.п. Пак съм в дебнене на ТХ -39н.,някой ако хване да свирка Praynig

# 490
по принцип XS  се води 34 по френската  Peace

# 491
  • софия
Някой искаше ли
rifle 31 лв. Mr. Green

# 492
Извинете невежеството ми, но как разбирате кое каква марка е - като пристигне ли се вижда или просто си ги знаете  Mr. Green

# 493
Извинете невежеството ми, но как разбирате кое каква марка е - като пристигне ли се вижда или просто си ги знаете  Mr. Green
Някои марки се виждат на снимката с увеличаване с лупата, а другите като пристигнат и момичетата споделят в темата.

# 494
Я да си признае коя от вас беше сега сутринта около 9часа пред старата поща в Кършияка с кафевите ботички от 22лв ,дето много от вас звеха,с кафява жилетка и черна дълга коса Mr. Green Разминахме се,по обувките разпознах,че е съфорумка Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт