Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Все още светлосивите кубанаси №38 ми стоят в кошницата. Някой иска ли ги? С намалението могат да се вземат доста изгодно.

# 91
  • Варна
Някой иска ли и двете са XS.

# 92
Ех,Saudade...то голямо блеене съм бляла...върнах се и прочетох. Щях да си спестя поръчката май...всички пишете, че са изпипани вашите. Ще ги мисля още малко време.
Една зимна рокля в лилаво някой беше показал, харесала съм я много, но е нова колекция, едва ли някой вече я е получил.

# 93
ЛЪВИЦА, благодаря ти - ще си остана с 39; предполагам, че ще ми е добре  Peace
Благодаря за отговора за Патаугасите - явно 39 ще са ми големи. Та, ако има желаещи, държа , 39  в кошницата на цена 45.50. Ако се ползва и отстъпка от 30%, излизат направо без пари. Свиркайте, за да ги пусна  Peace

# 94
  • София

- мно-о-ого готини дънки, Pull and Bear, днес цял ден съм с тях, взех ги за 8 лв. чрез номера "любими"-"кошница" - после явно са им вдигнали цената; http://www.miniprix.bg/produkt/1000637/

Кой размер са дънките? Може ли точни мерки?  Praynig
Толкова отдавна им се чудя... Simple Smile

Копирам си едно ЛС, което току-що написах в отговор на същия въпрос:

34 са моите, дойдоха 26 по дънковата номерация. Трудни са за мерене, но си отговарят съвсем точно на номера, според мен - заспаха ми. Peace Също и на дължина - аз съм 162 см., може би ще са ОК и за някой с до 5 см. по-висок. Отзад на талията имат ластик, а отстрани се закопчават с цип. Тънки са, за днес, при тези температури ми бяха супер, стават и за лято, зе много студено време - не. Peace

Благодаря!  bouquet

Супер,значи ще ми станат и аз ще взема 34 размер. Аз съм 164см.  Peace
И аз много ги гледах тези. Бях ги приготвила в любими на 8лв., чаках да ми пратят ваучерите и да събера още някои неща,но ми се вдигнаха и там на 22лв. (въпреки че другите неща си седят намалени все още) и не ги пуснах в крайна сметка.  Sad

# 95
Сега вече и от любими не може да се пъхнат жълтите на 33лв.
Одеве се бях на точила да поръчам и ми затворих браузъра и ...всичко замина.
Фарф, от това черното може ли линк да го дебна?Кви парички беше,някой има ли го за инфо? Thinking

# 96
  • Варна
Оправиха си бъга явно. Rolling Eyes Аз успях да пусна една поръчка с нещата, които ми бяха в коша, на по-ниските цени, пратих я в Русе, на адреса на нашите. Simple Smile

# 97
Оправиха си бъга явно. Rolling Eyes Аз успях да пусна една поръчка с нещата, които ми бяха в коша, на по-ниските цени, пратих я в Русе, на адреса на нашите. Simple Smile

Да; сега проверих в любими - всичко си е на редовните цени  Confused Аз се чудя как толкова дълго си позволиха този бъг  Rolling Eyes

# 98
  • София
Според мен ни четат тук Laughing
И аз се бях наточила на едни дънки, днес нямаше размер, а сега има ама са на двойна цена Tired
Гардероба вече не се затваря от дънки, ама да не се метна hahaha

# 99
Няма ли желаещи за Патаугас? Жал ми е да ги пусна ей-така в нищото  Confused

# 100
  • Варна
sparkling eyes, якето е в коша ми, цената е 26 лв., мисля че е Бершка, но ще те излъжа.

# 101
sparkling eyes, якето е в коша ми, цената е 26 лв., мисля че е Бершка, но ще те излъжа.

ок,ама не знам кой е линк-а за да рефрешвам да ми го пуснеш Peace А ако търся из сайта...може да го грабнат Peace

# 102
  • Бургас

ок,ама не знам кой е линк-а за да рефрешвам да ми го пуснеш Peace А ако търся из сайта...може да го грабнат Peace

Теранова е.  Peace
Не е много дебело, по-скоро средно. Нямам го, но го видях в един аутлет на Теранова. XS ми се видя много малко, не съм го пробвала.

# 103
  • Варна
Кой ми отмъкна подаръка за майка XL Twisted Evil
Едит: Прибрах си го Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 23:38 от farf

# 104

Теранова е.  Peace
Не е много дебело, по-скоро средно. Нямам го, но го видях в един аутлет на Теранова. XS ми се видя много малко, не съм го пробвала.

Ммм,значи отпада  Tired та,ако някой иска-да свирка да го пускам,ако не след малко като стана от комп дебнете Peace

Общи условия

Активация на акаунт