Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 805
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Чак не можах да се зарадвам на кашмиреното пуловерче, ама не знам дали и то е за радост, krisiki, би ли погледнала, при мен, шевът, който трябва да е на средата на рамото минава назад към гърба.

Сега погледнах и от двете страни шевът минава с по 1 пръст по-навътре към гърба. Rolling Eyes Мисля, че не е дефект това  newsm78 по-късно, ще го облека, че сега е лудница в офиса.

# 181
Чакай да видим колко ще ми излезе изпращането от Русе с Еконт  Rolling Eyes Да не отиде цялата далавера  Confused
Връщане с друг куриер, освен със Спиди, не се получава... От Еконт ми върнаха един пакет, защото "получателят не е открит". По-добре не рискувай  Wink явно адресът не е от "явните", само Спиди си го знаят...

# 182
Връщане с друг куриер, освен със Спиди, не се получава... От Еконт ми върнаха един пакет, защото "получателят не е открит". По-добре не рискувай  Wink явно адресът не е от "явните", само Спиди си го знаят...
Върнали са ти го, защото те имат договор със Спиди и не желаят да плащат на други куриери за доставка. Пише го изрично в условията по връщане на продукт. А пък и АниК, доколкото разбрах е поръчала до адрес на свои познати в Русе и те ще й получат пратката и препратят, с който искат куриер.
Кой беше поръчвал от тези плюшени долници http://www.miniprix.bg/produkt/1014318/? Май бяха уголемени  newsm78

И май пак ни готвят намаление Shocked: от фейсбук "Кой иска да включи към обедното си меню и едно намаление?"

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 13:20 от Greene

# 183
  • софия
И май пак ни готвят намаление Shocked: от фейсбук "Кой иска да включи към обедното си меню и едно намаление?"
Да Twisted Evil
От ФБ:
Цитат
Кой иска да включи към обедното си меню и едно намаление?
А някой с мейл за утрешните намаления?

# 184
Рано е още. Късно вечерта ги изпращат мейлите.

# 185
  • Sofia
nev4i, Greene ти е обяснила защо споменах Еконт  Peace
farf, почти бях сигурна, че бежовите ТХ са на сигурно място  Hug Обаче хич не се сещам кога бих ги обула, дори и да ги взема с 30% намаление Sad Виж зелените... - може пък някой да получи умален 37  Mr. Green

# 186

Кой беше поръчвал от тези плюшени долници http://www.miniprix.bg/produkt/1014318/? Май бяха уголемени  newsm78

Уголемени са! Сестра ми си поръча S, но я стесни! Иначе са супер, в комбинация и с горницата. Но трябва да е горница М с долница S.

# 187
Горницата това ли е: http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-c34f5ba529a2-80-0-1-85.jpg
И не пуска ли много мъхове?

# 188
  • Sofia
Аз имам S такъв - комплект си е - долнището отговаряше точно на описаните в сайта мерки. Като цяло е голям, само на дължина ми става (аз това забелязах, че долното е по-късо от останалите на марката и наистина не се наложи да го скъсявам). Яко пуска мъхове.

# 189
  • на земята
 Greene ,аз си поръчах М,горно и долно и си отговаря на номера,ама аз нося малко по широчко ,не обичам тесни спотрни дрехи  Peace     aniK ,приятелката ми поръча 37 от ТХ,ако са и малки веднага ти ги пращам ОК? Peace Досега съм взела два чифта на ТХ и все са уголемени,пък незнам ..))) Чакам си тъпия ваъчер вече 11 дена,вече ще им пиша, ааааааа ужас..))Кога ви дават на вас след колко време  newsm78

# 190
  • Бургас
Ей много ме е яд отказаха ми цялата поръчка от 29,а така я чаках с едни дънки и една чанта вътре:(

# 191
Greene ,аз си поръчах М,горно и долно и си отговаря на номера,ама аз нося малко по широчко ,не обичам тесни спотрни дрехи 

Ако имаш възможност може ли да ми дадеш някакви мерки?  Hug Последния ваучер ми го издадоха точно една седмица, откакто си взеха върнатата пратка.

# 192
Горницата това ли е: http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-c34f5ba529a2-80-0-1-85.jpg
И не пуска ли много мъхове?
Не, не пуска мъхове! Сестра ми е много доволна!

# 193
Eй, панти, кой ми сви синьото сако 36 размер? Докато нахраня бебка и изчезна от коша #Cussing out.

# 194
  • Sofia
Eй, панти, кой ми сви синьото сако 36 размер? Докато нахраня бебка и изчезна от коша #Cussing out.

Стига де, к'во сако  Joy Д не бъркаш с Асос-ката тема, там нали Ани беше пуснала някакви Манговски

Общи условия

Активация на акаунт