Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Възможно ли е поръчките, за които вчера издадоха PDF, да се носят от Спиди чак на 13ти  newsm78 Мацката, която ще ми получи русенската пратка преди малко им звъня и по име и телефон са и казали, че е за 13ти  Rolling Eyes Сега чакам обаждане от Спиди да питам за други две мои.

# 496
  • Варна
Вчера звънях на миниприксците и ми казаха, че ще ги изпращат днес и в събота, най-късно в понеделник ще си получим нещата. И каква им е логиката от Русе в Русе да се получават в понеделник ooooh! До сега винаги съм получавала поръчките си в деня след изпращането.
Познатата ми ще пътува в неделя за Вн и се надявах тя да ми ги донесе и да не я занимавам повече с куриери, да я ангажирам допълнително Tired

# 497
Отзивите за тези мъжки обувки нали бяха добри - може ли малко повече  Praynig Отговарят ли на размера? Марката каква е?

BTW много хубаво, че темата се премести в този раздел  Peace Много по-лесно я намирам, когато няма нови отговори  Laughing
Мъжа ми носи по принцип 45 , от тези взех 44, защото беше най-големия размер. 2 вечери ги "замразявах"  Mr. Green и вече са му добре. Отпред му стискаха, че са малко по тесни там

# 498
Някой искаше ли
rifle 31 лв. Mr. Green
Аз искам, ама не ги виждам!  Sad Sad

# 499
  • София
Някой искаше ли
rifle 31 лв. Mr. Green
Аз искам, ама не ги виждам!  Sad Sad

И аз  Flutter

# 500
някой в4ера ги търсе6е-има всички номера на 45.50 и

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 11:28 от vin4o

# 501
  • Бургас
и аз да се разпиша, че искам намаление на палта. стига с тези пуловери вече.
smile3521

# 502
Честито на Ловеч, пурво място и 30 %, после са Добрич и Сливен  Peace
Моята от вторник е Ин диливъри, утре ли да я очаквам?

# 503
  • Sofia
Спиди не са ми върнали още обаждане, но 13 е чак вторник - за Русе... Егати, аз имам поръчка и от 1-ви ноември, брадясах.
Ако утре не ми дойдат нещата, уикенда нищо няма да поръчвам - то от Англия с превозвач идват по-бързо.

# 504
Честито на Ловеч, пурво място и 30 %, после са Добрич и Сливен  Peace
Моята от вторник е Ин диливъри, утре ли да я очаквам?

да, по принцип утре  Simple Smile
днес чакаме смс-и от спиди за предстоящата утрешна доставка, с възможност да я отложим за удобен ден и час  Simple Smile

поръчката ми от неделя е In delivery от днес, утре би трябвало да ми я доставят, чакам регулярните смс-и  Simple Smile

# 505
Това яке има ли го някой . Отговаря ли си ? Дебеличко ли е?

# 506
Момичета,видяхте ли какво стана с караваната във FB?Бяха сбъркали Сливен с Кюстендил и си изтриха публикацията.

# 507
Момичета някой получи ли тези ботуши?

Моля, да сподели какво е качеството и колко са високи, че нещо не ми вдъхват доверие написаните размери.

# 508
Ани, пиши какво става с твоите поръчки. Утре тати има РД, ако не дойде якето, мама ще ме разкости. 10 пъти ми каза да го поръчам, но аз гледам нещо за мен да пусна и съм се отнесла  Blush.

# 509
  • Sofia
Момичета някой получи ли тези ботуши?

Моля, да сподели какво е качеството и колко са високи, че нещо не ми вдъхват доверие написаните размери.

Тези  не са ли чизмите на Toni_barbaroni  newsm78

Naq2009, чакам Спиди да ми върнат обаждането  Crossing Arms Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт