Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
 HugДобро утро Hug
Шатци Heart Eyes кафенцето е есенно  и приятно както днешния  прекрасен ден  bouquet

Момичета.Татарава , Шатци, Рими ,Иф страхотни снимки и клипчета сте пуснали Hug  bouquet

Чудесно е настроението в новата тема и това много ме радва  Hug

Спокоен ден!  bouquet

# 31
# 32
    Кой-кого ще игнорира от афишите newsm78

Аз съм за Нуран Hug

# 33

Рядко му се случваше в последните серии на Кенан да се усмихва  Sad

# 34
Добро утро!  Hug  
Шатци   bouquet , книгата до чашата с чай да не е "Лош" път" на Орхан Кемал? Искам да видя края на романа.  ooooh! До вторник, сряда по точно, любопитсвото ще ме изяде.  Sad
Освен вечните "заподозрени" фенки на снимачната прощадка виждам една жена, която май е админ на един от форумите. Дала му е някакво четиво, тя се смее, Джансел сериозен.   WinkПредполагам, че е някакво фенско творчество.
Себи, не знам дали Нуран ще успее да игнорира Леман, май не след като й скъса афиша  newsm78 , но за мен Нуран е по добрата актриса. Пък и по добрия човек е.
Хубав ден!  Hug  

# 35

Уси, аз пък мисля ,или по-скоро ми се иска след като Леман срещна Нуран  с прането  и с много злоба и сарказъм  и каза ,че всеки прави това което умее най- добре  т.е  тя актриса Нуран перачка-

това и беше достатъчно на Нуран Mr. Green Mr. Green :mrgreen
:Амбицията  да се докаже  ще вземе връх над огорчението  което преживява и ще я видим на червения килим  или близо до Кенан. Вярвам го!

# 36
Шукран е отговорила на Дерен да не се притеснява ,че днес е последния снимачен ден иче има нова работа.
Явно само Джансел няма да скача от проект в проект и ще се покрие за дълго.
А пък аз точно него искам да гледам Weary

# 37
  • София
Да и е на късмет на Шюкран новата роля  Hug

Джансел няма да скача от проект в проект, ясно е.
Така, че ще изчакаме следващия , които да му хареса   Laughing

# 38
Жалко ,че вкусът му обикновено не отговаря на масовата консумация. Cry

# 39
  • София
Жалко ,че вкусът му обикновено не отговаря на масовата консумация. Cry
Така е , ама пък сериалите са си супер и ако ще и да и е спрял Фарук бей  Mr. Green Stop поне ги докарва до финал. Ако това може да му е плюс на този далновидец  hahaha hahaha hahaha

# 40

Ами , така е!
Трябва да се примирим с положението- не сме от масовите консумятари!
Ще си чакаме чаровника Джансел да се появи отново .
Когато - тогава !
Ние,уважаваме неговото лично пространство , и ценим неговия професионален избор!

# 41

Лично аз се гордея и защитавам  Джансел в турското  сериално пространство  ,защото съм убедена , че той е новатор -във всичко .Това е положението при мен.
Каквото и да реши , както и да се държи с медиите ,аз  си мисля ,че бих постъпила   по същия начин.

# 42

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:04 от if-73

# 43

Снимките свършиха и Джансел е без мустаци.
Явно и в къщи по го харесват без тях. hahaha Joy Joy Joy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт