Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 45

Сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Но секси перчема остава   , има си хас след последния трей  .

# 46

Но Джансел е тъжен... Дали не не му е мъчно за мустаките  newsm78 newsm78 newsm78

Та те са символ в нещо много важо в живота му- сватбата му  Laughing Laughing Laughing

# 47
Аз пък се чудя тия фенове всеки ден ли висят на снимачната площадка.Ей ама голяма работа са. То по футболните терени ли не са след него .В залите на университета та даже и в Баяз шоу.Той може и да не снима и да иска да се скрие,но от тях не може да избяга,а явно и да им откаже среща.Ами обичат го хората как да им обърне гръб.

# 48

Е, чак символ не, по скоро екстравагантен аксесоар.  Hug

Всеки избира нюанси и акценти за важните събития в живота си, това беше един от избора на Джансел и Пънар,   "а ла ретро 60-те".  Heart Eyes

Не изглежда тъжен, поскоро при бръснене се заема определена поза на лицето, в противен случай може да го порежат, нали си спомняте, всичко в продукцията е автентично, дори методите на бръснене.  Wink

# 49
Го имаме веке Џансел без мустаки   smile3521
Убави фотки,се е убаво уште да не завршуваше филмот така брзо  Sad
Којзнае,можда овојпат ке му се посреки побргу па ке упадне во некој нов проект веднаш....дај боже  newsm03

# 50

Момичета , гледам , слушам  рекламите за концерта на  Бон  Джоуви и ме налита едно желание  която мисля да осъществя-  да се срещнем всички от нашата тема на концерта и след него  естествено Party Party Party

Как мислите -има още малко време.

# 51

А това вече  може би е Джансел -сега без мустак .Снимката е от преди малко .

Рими  Hug така е -аксесоар е мустака и споман-

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:51 от sebilMM

# 52
Себи,от как съм чула че Бон Джоуви идват в България само мърморя ,че ще ходя на тоя концерт.Дано само да не ми мине котка път.Та това са си 7 месеца живот и здраве.

# 53
  • София
Иф   bouquet за Бон Джоуви, еле за Джон  Heart Eyes
А за другото  ooooh! съсипаха хубавия Кенан  ooooh!

# 54
Шатци в туитър след снимката  казаха бай,бай Кенан ,добре дошъл Джансел., hahaha Joy Joy Joy
Не се отказва народа това е. Hug Hug Hug

# 55

Е това категорично е нашият Джансел -БЕЗ МУСТАКИ  /както би казала Шатци/

# 56
Здравейте. Hug Hug Hug

Честита нова тема.  Hug  Шатци,    bouquet

Благодаря за фрагмана, резюмето и преводите. Чака ни динамична серия, жалко, че е последна.  ooooh! Каквото и да реши Джансел оттук-нататък, желая му успех.  Praynig  На мен повече ми харесва без мустаци.  Heart Eyes

# 57
  Е , ето го нашето усмихнато момче без мустак -последна снимка.

# 58
  • София
Тц , язък  ooooh! Искам си Кенан  Weary

# 59
   Малееее....Шатци  ми сега и аз  си го искам с мустак. Все едно няма нещо от него.

#Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт