Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Рими  Hug прав е  Ердоган!

А тази снимка е от днес ,но не се знае кога е било и какво е било събитието на което е бил и Джансел

# 707

Овациите и поздравленията са за Джансел, интересно какъв е повода.  newsm78

# 708

Нашият Джансел пак са го хванали брадясъл и без гел на косата ,ама като гледам как се хили ....Хич не му пука hahaha hahaha hahaha
Освободения от предрасъдаци човек така прави .

# 709

newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:
За съжаление останаха две-три. Другите ги изтрих, защото съм нарушила авторски права (става въпрос за използваната музика и песни) - в крайна сметка правилата  трябва да се спазват.

# 710
# 711

there is no details but as i can see this is Başıktaş Team cellebratıng thıer wın
Харесвам · Отговор · преди 12 минути..

This is Nisantasi team Simple Smile)

http://www.facebook.com/Cansel.Lovers#!/Cansel.Lovers

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:23 от riminiii

# 712
  Кали Hug  наистина клипа е невероятен.Не разбрах ти ли си го правила -май - да.

Джансел е бил на мач и отишъл да поздрави победителите .

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 00:05 от sebilMM

# 713
Рими, напълно съм съгласна със статията - не съм фен на исторически сериали, филми, но четях темата за ВВ от време на време заради фактите, които се публикуваха там. Та оттам разбрах, че наистина във филма са наблегнали на интригите. Но пък министъра правилно е реагирал за парите, които носят сериалите. Та сега ще видим дали "интереса клати феса".  Rolling Eyes

Наш Джансел се беше дигизирал много яко на този мач. hahaha  hahaha  hahaha Чак се беше прегърбил. Rolling Eyes Чудя се защо ли все още е с дълга коса?  newsm78 За да се крие с нея ли, наистина не прилича на себе си.

# 714

Лека нощ!

# 715
Себи,  лека нощ!

Скрит текст:
След поредния епизод на ПС се загледах в един от многото ми любими клипчета. Споделям го с вас.
http://www.dailymotion.com/video/xfmxaf_gonulcelen-klibi-seni-ki … r-aldy_shortfilms

# 716
Уси ,малко трудно ще заспя след клипа ти Sad Sad Sad
Натъжих се, размислих се и си спомних много неща които ни вълнуваха около сериала Thinking Thinking Thinking
Много пъти съм си мислила , че ако това беше краят на филма  и бяха спестени безкрайните разтеглени като локум серии и останалия блудкав вкус в мен от тях -то сега ПС щеше да е между най-любемите ми сериали.

Благодаря ти Уси достави ми удоволствие макар и да съм малко тъжна сега.

Лека нощ! Hug

# 717
Лека нощ  smile3524

# 718
# 719
Добро утро.  Hug Hug Hug

dai4ebouquet

И аз мисля, че с историята не трябва да се разтеглят локуми, Peace можеше да направят някое стегнато сериалче от 20-30 серии, например.  Wink Е, вярно носи пари, но все пак.  Peace

Хубав ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт