Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
здравейте и от мен,

да се изкажа и аз за плаката: според мен залагат на лика на Туба, защото е познат на БГ зрителя от "Аси".

Добре че заради Джансел изгледах ПС и видях играта на Туба, защото Аси-то още не съм го гледала Embarassed. Не искам да обиждам феновете и, но ... времето не ми стига. newsm78
Скрит текст:
Чаровникът Джансел видях и опознавам заради интереса ми към Берен - страхотно ми харесва, но заради ПС оставам с препочитания към следващите проекти на Джансел и разбира се и на Берен.  Peace

# 691
      Момичета,Фунда продължава да твори... Hug

# 692
  • София
здравейте и от мен,

да се изкажа и аз за плаката: според мен залагат на лика на Туба, защото е познат на БГ зрителя от "Аси".

Добре че заради Джансел изгледах ПС и видях играта на Туба, защото Аси-то още не съм го гледала Embarassed. Не искам да обиждам феновете и, но ... времето не ми стига. newsm78
Скрит текст:
Чаровникът Джансел видях и опознавам заради интереса ми към Берен - страхотно ми харесва, но заради ПС оставам с препочитания към следващите проекти на Джансел и разбира се и на Берен.  Peace

Aaa, повечето от нас го откриха по същия начин (чрез Туба). Ако прочетеш тема едно на ОС преди години, ще видиш колко бяхме резервирани в началото към него, но сега .... Heart Eyes

# 693
   Здравийте ,

Аз си нямах друга работа , че постнах плаката  Embarassed Embarassed Embarassed

Голяма дискусия се е  оформила и аз се почувсвах отговорна за това и попитах в рекламната  секция на  "Диема Фемили" кой  е  правил плаката на ОС.
Отговорът беше --амиииимм.... не знам newsm78 Кипнах и го попитах какво знае тогава -
-Само как да продам рекламите  по време на филма.Аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green и исках друг който е в час. Пак на камък . Този втория се изцепи тотално.
-Ами...някой който са го накарали да направи плакат  , но той явно не е гледал филма.
Е ясно ли ви е сега защо го няма Джансел .  /тел. на Диемата е  02/805 0000/

Иначе :

Дайче  Hug пуснах си клипчето  и съм се хилила до сълзи/защото си бе хилене , а не смях/, макар че го гледах   и  на живо шоуто -  bouquet
Рими  Hug ,благодаря ,че ме подсети  за възможностите на Джансел- да рецитираш на френски  Молиер - не всеки смее и може  bouquet
Уси  Hug, благодаря ,че сподели за Девите.Аз нали съм такава и ви казвам категорично  едно към едно са нещата до сега за мен , а вярвам и за Джансел.

Мише,  bouquet Татарова   bouquet

# 694
  • София
здравейте и от мен,

Скрит текст:
Aз доколкото разбрах Берен е "виновницата" за запознанството ти с Джансел  Laughing

# 695
  • София
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers)
As we announced the day before yesterday that #CanselElçin 'll have an Interview at 9 Eylü University, Cansel Elçin 'll not be in Turkey at this time so the interview have been canceled.

Интервюто се отлага  Mr. Green Джансел няма да е в Турция със сигурност на 19.12. Hug

# 696

Има кейк ,може и чай да им поднесем  и ние да пиемс тях.

# 697
sebilMM,  wavey
сериозно ли doh, съвсем на живо ли го гледа шоуто  cry, ще ти викам вече Щастливка Joy Rage
Нарочно заради шоуто ли отиде или случайно, ама недей да скромничиш и ако си писала нещичко като репортажче за преживяното кажи ми къде да го прочета.
Е, те това е фенка, а не като мен дето само си чука по клавиатурата, хълца, реве и се хили безгласно  по Джансел щом го види.  Banghead smile3555

Скрит текст:
Хей, момичета, за да ме вземете по на сериозно ще ви кажа нещо лично - имам син на 26 години, който има много сходни прилики с Джансел. Освен че харизматичен (нали си е мой  Heart Eyes)  дори и в това, че спортуването му е постоянно хоби. А пък най-сериозно се задържа в АкроРокендРол. Това клипче е на една от най-добри двойки в този спорт - били са и световни шампиони.

Самите състезания са и страхотно шоу - аз съм ги гледала на живо  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 17:43 от dai4e

# 698
Добар ден драги мои   Hug   bouquet
Поретко пишувам,имам некои обврски,но успевам да ве прочитам редовно  newsm51
Начинот на мене како Џансел ми стана актер бр.1 во некоја смисла е сличен можда како вашиот.
Имав изгледанао селектирани турски филмови како:Езел,Аск и Мему,Аси,Фатмагул,но ниеден филм не го гледав повеке од еднаш.По препорака од други,почнав да го гледам ПС....прво реков што е ова со циганската мала,не ми се допадна.....но продолжив и се залепив за МАГИЈАТА ЏАНСЕЛ,за шармот,убавината,талентот,интелигенцијата и исклучителната посебност која ја нема ниеден друг турски актер.Магијата така почна и потоа изгледав се што е направено со Џансел,прочитав се.
Ке бидам искрена незнам колку пати ја гледав ПС,СЛ,КК,ЛП,Лош пат.
Не може никој да ја оспори неговата ВЕЛИЧИНА,само би сакала да го смени тимот кој работи за него,мора да најде начин да склучува поинакви договори,да има третман кој го заслужува.  smile3525 newsm51
Ве сакам многу...го подржуваме Џансел и понатаму заедно  Hug
За плакатот нема да коментирам....најдилетантска креација на плакат кој сум видела билокога  Mr. Green

# 699
Себи,  браво на теб!   bouquet За съжаление все още има хора, които си вършат работата "през пръсти". ooooh! Тия от рекламата не са ли наясно, че сериали се гледат основно от жени. Един чаровен влюбен поглед на Джансел и една красива и щастлива Туба щяха да заинтригуват повече зрителки.
Шатци, новината не е хич добра, но впредвид хороскопа е очаквана.
Пък и аз преди време бях подканила сем. Елчин да се изнесат нанякъде. Май са ме послушали. hahaha
Себи, към чая и любимите ми персонажи от ПС, добавям едно клипче.

# 700
dai4e
Скрит текст:
Благодаря ти за инфото за този спорт.   bouquet За първи път гледам и много ми хареса.
Паси, аз открих Джансел като Мишето - чрез Туба. Но за разлика от нея го харесах като визия още от снимките, преди започването на сериала. После го открих като актьор и човек.

# 701
Shatzi   wavey
Разконспирира ме, признавам  Joy Joy Joy
Виж какъв клип си харесах от ПС и по-голяма ми беше изненадата - озвучен с песен на Лили Иванова

Кой ли го е сътворил, да не би да си ти  newsm78 Peace  bouquet

# 702
  • София
dai4e  Hug нито колажи правя, нито клипове.  Laughing Нямам желание да се науча, засега.Има толкова добри неща из нета, че според мен не си струва   Laughing

# 703
 Добър вечер Hug Hug Hug

Паси  Hug,добре си  ни  навестила .Приятно е да се четат постовете ти.  bouquet
Дайче Hug ужасно съжелявам ,че без да искам съм те  заблудила . Гледах го цялото шоу  през ноща -/нали пишеше в левия горен ъгъл-НА ЖИВО hahaha hahaha hahahaМоля те извини ме Praynig Praynig PraynigИ аз не изпускам нищо с Джансел ,но все още пред клавиатурата .Не съм се отказала обаче да атакувам Инстамбулли най-вече събитие  с него Laughing Laughing Laughing
Уси Hug ,аз ако трябваше да направя плаката щях да сложа сцената в хотелската стая Хасрет в червената рокля и напълно приобразена,а Джансел в ролята на втрещен и останал без думи  учител Wink Wink Wink
Да се надяваме ,че макар и далеч от Турция  ,ще получаваме информация за плановете и проявите му докато го чакаме да се върне.
Не бях гледала клип с Джансел и то само на Мурат оджа.   bouquet

Шатци Heart Eyes,не е много хубава новината за  отлагането на събитието  на 19.12 ама щ
е го преживеем Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 20:02 от sebilMM

# 704
Шатци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт