Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден!  Hug
Снежка е сервирала кафето и закуската в сервиз на Гюлназ.   bouquet Напълно в синхрон с излъчвания филм у нас.
Татарова, благодаря за клипчетата.    bouquet Макар че филма беше доста постен откъм страна на романтика, Диана все пак е сътворила клипчета. Ето още едно нейно

Себи, Джансел освен че е чаровен, умен и интелигентен, има какво да разказва на аудиторията. Все пак е живял в друга цивилизация, посетил е много други страни, ама не МОЛовете им  Wink, та предполагам че е интересен разказвач и събеседник. И аз много обичам да слушам разкази на пътешественици.
Хубав ден и спорна седмица момичета!  Hug

# 676
Кенан и Нуран

Имаше развитие в това момиче. Научи се да чете, промени визията и говора си, щеше да стане и добра актриса. Ако не беше тази нейна първа любов, може би края на сериала щеше да бъде друг.  newsm78
Сега да видим дали Решатко ще го обичат толкова много дамите в следващия му сериал.  Wink

# 677

Цитат
Себи, Джансел освен че е чаровен, умен и интелигентен, има какво да разказва на аудиторията. Все пак е живял в друга цивилизация, посетил е много други страни, ама не МОЛовете им  , та предполагам че е интересен разказвач и събеседник.
      +1  newsm10

Вчера четах,че египетските фенове го чакат с нетърпение в Кайро...Дали пък няма уговорена визита  newsm78

# 678

Е , Уси ,Татарова  bouquet,  като  го знаят как естествено се държи в предавания но живо , кой няма да го покани  , за да научи нещо ново и интурусно по най- забавния начин.

Приятен следобед!

# 679

До кооперацията  в който живея от три седмици е все този плакат за ОС-

Чакам да го сменят с друг в който поне едно око на Джансел да се вижда -ама не!

Не е много хубава снимката която направих ,но е любителска - колкото да се ориентирате за рекламата на сериала.

# 680
Привет и от мен в днешния ден  wavey
Искрено им завиждам на всички, които са успели и на живо да видят и чуят Джансел  newsm12
Аз съм като омагьосана от чаровността му и от видяното в шоуто на Беяз, разкошно се посмя на нескопосаното си пеене, но ... пък за мен изпя шансона с чувство, както той си го може и прави в ролите си от сериалите и филмите си.

...  "оркестъра гиби, ... оркестъра гиби...."  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
зарази всички със страхотно настроение, смях до припадане със сълзи в очите - водещ, гости, публика и зрители като мен  newsm20
Велик е, велик  smile3521 newsm10 smile3501

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 13:22 от dai4e

# 681
  • София
Нещо, което по го може от пеенето Laughing

dai4e  Laughing Joy Joy

# 682
Себи, благодаря за плаката.    bouquet
Съжалявам, че ще обидя този, който го е правил, ама наистина е трагичен.  ooooh! Аз ако го видя, в никакъв случай няма да се загледам по филма - едно грозновато неудовлетворено цигане, някаква надменна студена жена над нея. Та не бих загледала подобен филм. Де го огненото сърце?  newsm78 Добре, че не са сложили Джансел до тях.
Дайче, велик е!  Peace Шегата на оркестъра се получи много добре.  Laughing
Татарова, може да има договорена среща в Кайро, щом момичетата пишат. А може да се надяват на такава. Rolling Eyes

Малко музика от мен

# 683
Нещо, което по го може от пеенето Laughing

dai4e  Laughing Joy Joy

Аз съм шашардъ smile3506, ами много добре  newsm10  newsm74
Доколкото си спомням четох, че ролята на оджа-та в ПС е вземал уроци за свирене на пиано и ако е така чок гюзел, чок гюзел от чутото в този клип.

# 684
Уси  Heart Eyesдобре завърнала се.

Плаката е не само трагичен,  по скоро гротеска някаква, някой нескопосан колажист е решил, че линията свекърва - циганска снаха ще е по интересна за българските тъщи и свекърви от колкото оригиналната идея на Пигмалион. Добре, че го няма Джансел на него, а друго би било да постнат неговата промо снимка от началото на сериала, коя жена не би се загледала по интелегентния чаровник и с топли кафяви очи.

dai4e  Heart Eyes велик е наистина  Crazy Crazy

И още нещо което умее добре, монолог на френски от  Молиер

# 685
  • София
здравейте и от мен,

да се изкажа и аз за плаката: според мен залагат на лика на Туба, защото е познат на БГ зрителя от "Аси".

# 686
Рими  Hug
Момичета, във връзка с пътуване на Джансел до Кайро  newsm78, ви пускам един хороскоп на Джансел за м. ноември. Аз се доверявам на този сайт, защото за мен и семейството ми е приблизително точен

Скрит текст:
ДЕВА
 През ноември Девите благополучно ще се справят с някакви стари задължения и това ще им отвори нови хоризонти. Вярно е, че не всичко ще се подреди веднага, както вие го искате, но не бива да се разстройвате, опитът е нещо, което се придобива постепенно. А вие умеете да се учите от своите грешки.

Предстоят ви също така и многобройни посещения при приятели и роднини по най-различни, но като цяло приятни поводи. Няма да ви подминат и известни парични загуби. Но по-скоро просто ще ви се наложи да купувате някакъв скъп подарък на близък човек. Ще се избавите и от нещо такова, което отдавна ви е тежало. И това ще донесе спокойствие в душата ви и щастие на вашето бъдеще. В началото на ноември някакъв човек ще внесе объркване в живота ви и заради него е възможно да отмените пътуване, за което сте се готвили. Но и това е за добро. В средата на месеца не се доверявайте на хора, които активно ще ви натрапват своето общество или делови предложения. А най-вероятно в края на ноември ще се състои онова пътуване, което не се е получило през първата десетдневка на месеца.

здравейте и от мен,
да се изкажа и аз за плаката: според мен залагат на лика на Туба, защото е познат на БГ зрителя от "Аси".
Дори да е така, не можаха ли да използват някоя друга нейна снимка от филма - наистина да се вижда огненото момиче.
Не разбирам от изкуство, но като зрител казвам какво виждам на плаката и дали бих загледала филма. Тези плакати да не ги правят само за професионалисти?

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 13:56 от Snake777

# 687

Сигурно е така, подходили са елементарно и сгрешиха.  ooooh!

Концепцията на двата сериала е различна, и публиката също.
Не случайно зрителите откриват и високо  оценяват  Мурат оджа и Джансел.

Уси  Hug, има резон в прогнозата, в първата част съвпада.

# 688
  • София
...
Дори да е така, не можаха ли да използват някоя друга нейна снимка от филма - наистина да се вижда огненото момиче.
Не разбирам от изкуство, но като зрител казвам какво виждам на плаката и дали бих загледала филма. Тези плакати да не ги правят само за професионалисти?

Факт, но честно казано и часът му е леко късен за подобен сериал  newsm78 С две думи, го забутаха в девета глуха  Confused

# 689
Мише, това за часа на излъчване, а и повторението са абсолютна недомислица. И моите познати не могат да го гледат в тези часове.
Рими, ако хороскопа съвпада и за края на месеца, няма никакви шансове да се появи в близките дни.

Общи условия

Активация на акаунт