Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
lanvinka , рулото ти е страхотно   bouquet

От мен едни прасковки:

А в момента във фурната има крем карамел   chef

# 391
От мен паста с три вида сирена на фурна

# 392
  • На брега на реката
Аз най-накрая намерих време да си оправя снимките. Показвам ви тортата от Рождения ден на мама-свекървичка. Много вкусна комбинация, любима. Половината изядохме цялата компания, другата половина - сама свеки  Mr. Green Как да не се чувствам оценена!  Joy

И една риба, която ще се окаже любима!

# 393
Меганс отново големи вкусотии.От мен днес само едни сладки.

# 394
  • сред люляците
Ето ме и мен. Едва успявам да ви следя напоследък. Доста рядко разглеждам темата, а какво остава за включване... Но ето, днес се отчитам с една Питка за здраве, друсан кебап и скумрия на фурна.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 17:34 от ilrai78

# 395
  • София
Привет и  от мен нямам спомен, кога последно съм се отчитала в тази вкусна тема. От мен днес кроасани със сладко от ягоди

и банички:

Лека и спокойна вечер

# 396

То, не че в другите дни няма вкусотии, ама днес темата прелива! Heart Eyes Crazy  Залепнах на ilrai78 за кебапа и питката Heart Eyes  bouquet, на Fervor и аз бих хапнала половината тортичка  Heart Eyes  bouquet, от megansg искам баничка, толкова е апетитна Heart Eyes  bouquet, сладкиша на magi71 е много съблазнителен  Heart Eyes  bouquet, lideto70 с любимия ми медовик  Heart Eyes  bouquet, при всички има страхотни вкусотии! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи супа от зеленийки, канибалски гИвеч с пилешко и свинско, хареса ни да комбинираме меса, солени кифлички, шоколадови мъфини във вафлени фунийки и се глезих с плаващо островче и горещ шоколад за възрастни! Heart Eyes Grinning

# 397
  • сред люляците

... и горещ шоколад за възрастни! Heart Eyes Grinning

А защо за възрастни? Flutter

# 398

Защото се прави от хубаво еспресо + 30-ина гр шоколад на чашка + Бейлис, например! Grinning  bouquet

# 399

Защото се прави от хубаво еспресо + 30-ина гр шоколад на чашка + Бейлис, например! Grinning  bouquet
Чудни вкусотийки.А какво е плаващо островче.

# 400

mimi0585, спретвам го когато ми остане някой белтък, дето не знам какво да го правя, ето рецептата: "ПЛАВАЩ ОСТРОВ" - десерт в микровълновата фурна за 30 сек.. Да си използвам все пак  "любимата" микровълнова, че да си опрадае присъствието вкъщи. Grinning Peace

# 401

Едно сладкишче  от мен към горещият шоколад на Labrex

# 402
Едно сладкишче  от мен към горещият шоколад на Labrex

~Lu , чудно, да имаше как да го придърпам! Heart Eyes  Добре, че си сложила рецептата.  bouquet  Смая ме, обаче, с тоя доматен сок, много интересно? Crazy

# 403

mimi0585, спретвам го когато ми остане някой белтък, дето не знам какво да го правя, ето рецептата: "ПЛАВАЩ ОСТРОВ" - десерт в микровълновата фурна за 30 сек.. Да си използвам все пак  "любимата" микровълнова, че да си опрадае присъствието вкъщи. Grinning Peace
  bouquet

# 404
  • сред люляците

Охооо, чудно!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт