Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 883
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас

Кекс с банани и бели стафиди

Може ли рецептата? Благодаря   bouquet

Може ли рецептата? Много добре изглеждат Mr. Green

+1 Mr. Green  bouquet

# 556
  • Варна
Лина супер питка и торта
Алфа прекрасен кекс
Гост,Гисчо,Мими,Иланг,Мат,Лидето,Ели,Лу,Ани,Ван,Алана,Джема,Хулиганка ...всички сте с неустоимо вкусни предложения
Лабрех и при теб апетитно а сладките са много хубави...бях ги забравила
За днес има варено,прясно свинско със спанак и ориз,баница за мен със спанак и кашкавалена извара и млечна с кори на сач и тиквеник

# 557
Меганс пак си направила големи вкусотийки.Може ли рецептата за спаначената баница. PraynigТи ли правиш корите или са купешки.

# 558
  • Burgas, Bulgaria
И аз искам рецептата за баницата със спанак,изглежда фантастично!

# 559
megansg,  _Ели_ ,  Madla,   благодаря ви bouquet!

lanvinka, пуснах днес рецептата за запеканката  Hug
lina kaz, великолепна ти е питката! Peace
Гисчо, интересно предложение  Heart Eyes
иланг-иланг, и аз се нареждам за рецептата за домашните бонбони, предполагам, че може да се използва и тъмен шоколад? Praynig
megansg, жестоко меню, идеята ти за свинско с ориз и спанак ми допадна много! Heart Eyes

От мен пиле с прясно зеле

мъфинки с орехи и какао

и довършихме останалия прясно приготвен миналата неделя конфитюр от дюли и ябълки

# 560
при нас една супа с булгур и маслини( без снимка) за това си показвам само сладките неща на които им направих снимки  Simple Smile кексчета и пудинг с киноа

# 561
  • Варна
Маги и зеленцето и мъфинките и конфитюра са ни все любими неща...много апетитно
Гост прекрасно красиви и цветни кексчета
 Ето и корите на сач-голям пакет и са 6 броя

Разрязвам кръглите листи през средата,поръсвам с олио и кашкавалена извара/сирене/ и предварително попарен спанак в микровълновата.Навивам на руло,надиплям го и поставям в намаслена тавичка и така следващото от вън към средата на тавата.Разбивам 3 бр.яйца с малко водичка и една кофичка кисело мляко.Заливам и оставям да се напоят добре листата...около 20-30 мин.Отгоре слагам малки парченца кр.масло и пека до готовност.Не покривам после с кърпа защото са достатъчно мекички./Половината правя със спанак,другата без защото само аз я хапвам.
С другите 4 половинки направих и тиквеника

# 562
  • Бургас
Леле, Меган, винаги като видя твоя баница, огладнявам Blush
Лина каз, тортата е перфектна!
Маги, страхотен конфитюр, браво! Аз моето сладко от дюли пак ще го къртя от бурканите тази година Joy
Гост, уникално красиви кексчета Grinning
Да покажа и аз какви ги творих през почивните дни:
Царевична супа
Постни зелеви сарми:
Пица с основа от доматено тесто:

Постна бисквитена торта и овесените сладки на Ланвинка

Ланвинка, благодаря за рецептата   bouquet Прекрасни сладки!

# 563
  • Пловдив
Леле,леле, леле, какви вкусотии! Направо на човек не му се иска да прави друго, освен да ви ходи на гости и да си хапва сладко, сладко ... Лабрекс, лина кац, меган, иланг какви бонбонки ... и аз чакам за рецептата   bouquet Гост, ще може ли рецептата за пудинга с киноата, звучи интересно и различно  Heart Eyes
Аз да си покажа от вчера закуската кроасани от домашно бутер тесто /рецепта на Ева Тонева/, и торта колибри с цветя от ананас за имен ден на една приятелка /тортата е по рецептата на Ири Купенска/

извинявам се, ако снимките са ми много големи, сега се връщам да науча как да ги намаля   bouquet
лек и усмихнат ден на всички

# 564
  • София

Кекс с банани и бели стафиди

Може ли рецептата? Благодаря   bouquet

Заповядай:

2 яйца
100 г размекнато масло
2/3 ч.ч. захар
ванилия
2 големи презрели банана - намачкани
3 с.л. кисело мляко
1.5 ч.ч. брашно с 1 бакпулвер
2/3 ч.ч. стафиди накиснати в топла вода за 15 минути

Разбивам с миксера яйцата със захарта и маслото, добавям бананите намачкани и киселото мляко и накрая брашното с бакпурвера. Стафидите изцеждам и овалвам в брашно и добавям кък сместа.
Пека на 170 С до суха клечка в силиконова форма. Става и за мъфини.

# 565
  • ВАРНА
 Домашни бонбони "Дони"
Ползвам бял шоколад,който разтопих и намазах във формички за лед(силиконови).Крема е от 250 гр краве масло+ кутийка кондензирано мляко(руско)сварено за 2 часа без да е разтворено.Пълнят се формичките от шоколад с крем и се топват в стърготини.

# 566
Благодаря Меганс  bouquetи аз съм фен на одринските кори PeaceРазкош

# 567
  • София

Нещо, и аз не знам какво!Пластове тесто с плънка от праз, яйца, сирене и мъъъничко чушки от туршия.

# 568

luba_rizova, чудна е тортата!   bouquet  chef
И на  Goldie тортичката ме грабна! Heart Eyes   bouquet
megansg, хич няма да я коментирам, ще се удавя в слюнка някой път заради нейните вкусотии! Heart Eyes   bouquet  chef
ghost13, красота!    bouquet  chef

Вкъщи солени (руски пирожки) и сладки кифлички, мекици от същото тесто, пържен сафрид и пак плаващи островчета, тоя път с много полезни изкопаеми - шоколад, орехи, стафиди. Heart Eyes Laughing

Чудя се аз що не мога да публикувам, а то Тайна ме подпряла с един грандиозен .........не знам какво, ама изглежда страхотно апетитно! Heart Eyes  bouquet

# 569
  • София
  Лабрекс,  Hug да го кръстим лученик.Знам, че лученик е друго, но и това е с лук.А ти каква трапеза си натрупала, срам ме хвана ,че само едно показвам.Другото са панирани тиквички, но такива съм показвала.

Общи условия

Активация на акаунт