Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 908
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Goldie, страхотно меню!

От мен манджичка с праз лук и наденички. Благодаря на Пеп-4о за предложението, много е вкусно  Hug!

# 496

Днес кой като мен - дъщеричката ми приготви Thanksgiving вечеря, че е ученичка в Американкия колеж и днес не учат, заради празника.

А вчера пък направи за сетен път

ТАРТА С КРЕМ И ЯБЪЛКОВИ РОЗИ, по рецепта на Йоли

# 497

pepelia6kata, поздравления за дъщеричката, страхотно се е справила!  bouquet  chef

пеп-4о, и аз с благодарности за подсказката, че иначе можеше гладни да има! Чудя се, дъл няма да приемеш така всеки ден да предлагаш по нещичко, д,нсъ чудим по многУ! ooooh! Стана много вкусна манджичка! Heart Eyes  bouquet

# 498
  • Варна
Вени пърленките са страхотни ...ще се пробват задължително
Пепеляшка браво на дъщеря ти...всичко е много красиво и апетитно
Лабрех ,на Пепи всичко е превъзходно вкусно...сигурна съм ,че сте си го хапнали с наслада
Ани,Ланвинка ,Мариета,Голд вкусно
Мими тортичката ти е прекрасна
От мен за късна вечеря супа с пилешки дробчета и на фурна с праз и лимонов сок

# 499
Малко събрани снимки  Simple Smile

пълнен шаран

мъфини с тиква .... но не станаха хубави

пиле с мед и лук

сиренки за закуска

# 500
Добър вечер Hug

magi71, много ми харесаха трушийката и запеканката ти, а за мляко с ориз умирам! Heart Eyes Peace
lu4a, баничката ти изглежда много интересна Thinking Peace....
KaRoLa, страхотна торта Peace, отдавна ми е в "бъдещите творчески планове", но все не се престрашавам... newsm78
mimi0585, много весела тортичка! Grinning
fata ®, много интересни неща у вас, но щом готви италианец, няма как да не е така! Peace Карфиол с бешамел ми е любим и на мен Heart Eyes.
Следващия път като правя пърленки ще е по рецептата на Venetta! Flutter
Goldie, чудна сьомга! Peace
Marieta и labrex, изкушават със страхотна рецепта с любимия ми праз Crazy, пък и по пеп-4о....ще трябва да се пробва скоро!!! Peace Crazy Peace
pepelia6kata, страхотна Thanksgiving вечеря е направила дъщеря ти! Поздравления!!!  bouquet Peace
megansg пак е сготвила мнооого изкушаващо - тия дни ще трябва да спретна и аз едни дробчета!  chef

И след вкусотиите на desi_parvanova, да си покажа и аз днешната вечеря - разни видове пушена риба с препечени филии и една салатка царевица и ролца от раци, по идея на KaRoLa Peace

Топло пушена скумрия (от Лидл)

Солен, веян паламуд

и добавки разни...

Лека вечер на всички!  bouquet

# 501
Здравейте мили момичета,

изчезнах от темата, но от време на време хвърлям по едно око на вашите кулинарни произведения - темата си е както винаги вкусна и пъстра - прекрасни сте   bouquet Heart Eyes Hug

Минавам само набързо да ви почерпя макар и виртуално за днешния ми празник - "помъдрявам" с още една година - надявам се през почивните дни да ми остане време да поразгледам темата и ако мога ще се отчета утре.

И да не спамя ще си пусна няколко поизостанали снимки:
Една импровизация с карфиол по рецептата на labrex Hug за пълнения карфиол, но със сос бешамел, топено сирене и кашкавал - стана много вкусно

Едни козуначени бонбонки и ябълков сладкиш с карамелизирани орехи

До скоро!

labrex редактирах се  Embarassed - благодаря ти от сърце

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 12:41 от vesi_nn

# 502
Здравейте мили момичета,
Минавам само набързо да ви почерпя макар и виртуално за днешния ми празник - "помъдрявам" с още една година - надявам се през почивните дни да ми остане време да поразгледам темата и ако мога ще се отчета утре.

Честит рожден ден vesi_nn, да си жива и здрава, много щастлива и късметлийка! Весел празник ти пожелавам, че масата ще е богата и красива нямам съмнения!

Скрит текст:
И рожден не рожден ден, сега ще те изкритикувам - може ли да си такава скрънза/скръндза, на такива красоти да слагаш такива мижави снимки, очила не нося, но лупа трябва да търся да ги видя хубаво. Ами сложи нормални снимки, де, не ни карай да гадаем! И не ми се сърди, нали съм една дева-критикарка, не се сдържах....... Embarassed Hug

# 503
След кратко прекъсване пак се включвам с един шоколадов кекс с тъмна бира

# 504
  • София
Здравейте,
ЗИЧЕ  и lina kaz ,luba_rizova , _Ели_ ,  чудни питкиа, да сте живи и здрави,
lux , приказни сладки
labrex , отново изкушаващо меню
ditsan , меденките ти са като за изложба
magi71 , megansg , desi_parvanova, страхотни предложения
vesi_nn , честит рожден ден, да си здрава и щастлива
от мене едни кифли с извара

омлет и пържени моркови

грилирани тиквички и пълнени гъбки

умният сладкиш

# 505

цоп с едни шоколадови бисквити Chocolate Crinkle Cookies

# 506
Ето ме отново с неща от празничната рожденическа трапеза  Mr. Green

Ролца от раци с царевица

Печени чушки за постещите с маслинки

Пълнени франзели

Мезе от моркови в марината и част от масата..Любимата ми комбинация от зелено и жълто

Нарязани сварени яйца..Не са нрязани хубаво,че забравих резачката  Embarassed Има едно яйца с два жълтъка

Солените бонбони

Домашна руска салата

И египеткста торта и моя милост. Само толкова успях да я декорирам преди да се разтече

# 507
  • София
Каролче, Б Р А В О !

newsm51

# 508
  • Sofia
Солените бонбони от какво са?

# 509
Това е едната рецепта:

Топчета с кашкавал

250 гр. кашкавал (настърган на ситно ренде)
3 яйца (настъргани на ситно ренде)
4 скилидки пресован чесън
4 - 5 с.л. майонеза
сол на вкус*

Това е втората:

Топчета с орехи

250 гр. кашкавал (настърган на ситно ренде)
120 гр. меко масло
3 скилидки пресован чесън
100 гр. смлени орехи
около 50 гр. орехи за овалване

Смесват се продуктите, оформят се топчета и се овалват в смлени орехи. Поднасят се изстудени.

Общи условия

Активация на акаунт