В "Искам Бебе" ние се запознахме,но и в "Родени" заедно останахме :)

• 22 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Еха ... ние току що се прибрахме от разходката, такъв шопинг направих, че щеше да ми се скъса коша на количката  Laughing като развързана ви казвам, дано да има още такива хубави дни като днешния  1stroller sun, а малчо още спи на спалнята, както е повит с одеалото за излизане, отивам да го разсъбличам да не се свари героят  Laughing

# 256
Момичетата, здравейте!
Много се радвам пак да съм сред вас. благодаря на Поспаланчо за поканата!
В момента ми е трудно да пиша, че звяра реве и не иска да спи, до сега го кърмих и пак не заспа пак трябва да се стягаме за навън, че там най-лесно заспива.
Като ми остане повечко време довечера ще ви чета и ако успея ще пиша .
Гушшш на всички и на бебенцата Hug дано вашите да спят!!!

# 257
  • Сфия
Mесечинке, ти си герой на социалистическия труд! Подравления! На мен често ми се възхищават, че уж съм направила невъзможното, за да спася пустото кърмене, но ти си за нобелова награда. Аз имах рани отначало, защото малкият от момента, в който се роди - 14.00 и ме качиха в отделението, сложих го на гърда и до следващата сутрин, ако се опитах да го махна надаваше вой. Ей такова чудо не вярвах, че ще ми се случи. Викам си - гладно е детето, а не мен още не ми е слезнала кърмата. И сутринта взех да се моля да ми дадат 1 АМ, че да го нахраня. Дадоха ми, поднесох му го към устата, а той си извърна обидено главата и заспа. Та от тогава почнахме да се кърмим през час, а до обяд цицте ми бяха, като кашкавал пане.
Жоржи, то как да го отбиеш верно детенцето... А кога мина 1 година и аз не мога да повярвам... Сякащ вчера беше.
Мами, ние сме с атопичен дерматит? Има ли и друго детенце с този проблем?

# 258
  • Sydney
*starlet* на Ема й изписаха A Derma и се оправи... дори сега като се появи нещо и веднага мажа с него  Peace

# 259
Утре има 25% намаление на всички стоки в Хиполенд!!! Ако сте си намислили Коледен подарък за дечковците - сега е момента  Peace

# 260
Утре има 25% намаление на всички стоки в Хиполенд!!! Ако сте си намислили Коледен подарък за дечковците - сега е момента  Peace
Ох ... ние сме си намислили коледен подарък с тъч скриин  Crazy та май няма да е от Хиполенд а от Германос  Laughing, а на Митко Дядо Коледа най-много да му донесе пакет памперси Laughing

# 261
  • Варна
Оооо,
аз съм решила утре да ходим до хипото за столче за кола и евентуално столче за хранене. И бонус някоя гризалка, че Зайо вече се научи да хваща играчки, че и да си ги тика в устата Laughing Буквално за 2 дни, понякога наистина сякаш растат с часове дребосъците Laughing
pettesa,
ей, с този тъч скрийн не можахме да се харесаме Embarassed Скоро си подновявахме договора и си бях харесала в нета едно сони, ами като го взех в ръка не мога нищо да избера, трябва с две ръце да го държа, че да се получи. Не ми харесва, то няма ли бутон да натиснеш къв телефон е Joy И си взех една нокия, дето хич не я обичам тази марка, но желанието за бутони  надделя над слабостта ми към Сони-Ериксон Mr. Green Мъж ми ме бъзика, че само Нокия правели все още телефони за баби hahaha

# 262
Месечко, то и аз с тъч скрийновете съм супер скарана и не е за мен, но иди разправяй ей на т'ва 8 годишното дето се хили в подписа ми.Целия й клас (2-ри) са с такива телефони  Crazy

# 263
  • Варна
Оле, не е ли опасно, толкова малки деца с все пак скъпички телефони, някой ще ги причака някъде Confused

# 264
А вече нама Сони-Ериксон, само Сони е! И аз не мога да се разбера с тъч скрийновете, но ми се ще да се пробвам.

Иначе за Лудия петък в Хиполенд, ходих 2010 г. като бях още бременна и ми направи впечатления, че на някои неща, които бях набелязала им бяха завишили цените и тогава от завишените смъкнали 25%. Внимавайте и се оглеждайте. Иначе пак има намаление, но не е точно 25, а по-малко проценти.

# 265
  • Варна
Цитат
А вече нама Сони-Ериксон, само Сони е
Ами те точно затова вече не правят нормални телефони, само смартфони. Много ме е яд, голям фен бях на Сони-Ериксон.
За Хипото и аз подозирах, че има нещо такова, но все пак надявам се да си струва намалението.

# 266
  • Варна
Здравейте момичета, през последните два дни нямах възможност да напиша дори два реда, само четох  Mr. Green, гледам за покупки сте се разговорили, на хиполенд незнам дали ще можем да идем, но аз пък тръпна в очакване на отварянето на вторият карфур във варна, не че нещо, но ще бъде първият голям хипермаркет в разстояние 500 м от дома и ще мога да сърфирам между рафтовете с количката  Mr. Green

иначе днес бяхме на консултация , ами не мина добре , часът ни беше за 13 , пристигнахме десет минути по рано и какво да видим, сестрата с якето на входната врата  #Crazy, попитах я д-р Х не работи ли днес , и тя ми отговори да но ние сме от 13,30 , идвате рано , видяхме че сме ви дали по ранен час но не ви се обадихме  #Crazy, ами повисяхме 30 минути , муцунка пищиса накрая , влязохме и като тръгнах да я събличам и започна да пищи и прегледа отиде по дяволите , на две на три  ooooh!, и ваксината като и сложиха и я довършиха милата , след като излязохме заспа от раз

и такива ми ти работи при нас , сега сме на етап - изследвания , снабдих се с колекторче и контейнерче , в понеделник ще има екшън  Mr. Green

започнах да се оглеждам и в нета за играчки , мисля да и взема едно музикално чукче  Mr. Green , за което може би впоследствие ще съжалявам, обаче муцунка сега е на етап като бам бам от флинстоун  Whistling..........и една парцалена кукла в метро бях видяла преди доста време , сега така ме е яд че още тогава не я купих  Crossing Arms, дано имам късмет да е още там  Praynig

лека нощ и до нови срещи  newsm03

# 267
  • Пловдив
Утре и аз ще намина през Хипото. Едно столче за кола на Чико харесах преди - дано да не са го покрили или предварително увеличили  Laughing

Иначе и Васето точи лиги за смартфон, лаптоп или дистанционно, но няма да го огрее тази Коледа  Crazy

# 268
  • Варна
Дони,
пиши какво сте харесали да го погледнем в нета като цена и да сравняваме.

# 269
Утре и аз ще намина през Хипото. Едно столче за кола на Чико харесах преди - дано да не са го покрили или предварително увеличили  Laughing

И аз ... и аз ... Иначе лятото имаше пак такова намаление, но само за Пловдив ... такава сметка направих  Whistling ooooh! Mr. Green

libra това е направо непростимо ... как може, става въпрос за малко дете  Crossing Arms

Ние вчера минахме през двете ваксини  Whistling много плака, после пак плака и пак плака ... сложих му лепенки и му дадох панадолче ... вечерта беше много неспокоен, но сега е свежарка  Mr. Green Крачетата му обаче имат топчета и ще трябва масажче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт