В "Искам Бебе" ние се запознахме,но и в "Родени" заедно останахме :)

• 22 072
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
някаква идея за заглавие Rolling Eyes ''Искам бебе'' ни събра, заедно в ''родени'' сме сега

# 91
[
F.a.t.e. първо за виброцила - прочети внимателно листовката, и каква доза ви предписа? аз скоро се сблъсках с него трябваше да капя на Ого 3х1 в всяка ноздра. от второто капане започна да кърви - мислех, че съм го одрала с пипетата, защото див е слаба дума за него ... но после една позната ми обясни че е от лекарството и да намаля дозата на веднъж дневно ... пробвах но капна ли започваше да кърви и на своя глава го спрях. не го пиша за да те плаша - просто да ти обърна внимание, да го наблюдаваш, дай Боже при вас да няма реакция Praynig Praynig Praynig

И ние сме на 3х1 но нямаме такава реакция - явно добре ги понася  Rolling Eyes
И все пак ще го наблюдавам  Whistling

# 92
  • до едно тепе
Атадар-че и аз съм капала на Слав Виброцил 3х1 пролетта заради запушено носле и нямаше проблем,но и ефект нямаше никакъв.Накрая го оправихме със сребърна вода и комбинация от хомеопатични гранулки,но тогава пробвахме 3-4 комбинации докато налучкаме вярната newsm78
Ще го имам предвид за в бъдеще обаче.
А заглавието е супер ще го ползваме за следващата тема Peace
Моето зверче днес прави 10 месеца.Да почерпим с една, хм странна торта Laughing

# 93
Поздравления за страхотната идея за тази тема.
Записче и от мен...
Поспаланче, добави и нас на първа страничка Hug
Жив и здрав да е порасналия ви мъж и мноооого мноооооого мнооооого да ви радва Hug Heart Eyes

# 94
  • Сливен
Поспаланче, честита ви десета месечинка, да е жив и здрав Слав и много да те радва   bouquet

# 95
  • Варна
Поспаланчо,
честита ви месечинка Hug

# 96
Честита месечинка на Слав  Hug

Освен капките слагам и Риномер - за сега съм доволна от него  Heart Eyes

http://apteka.framar.bg/30011375/%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BC% … 115-%D0%BC%D0%BB-

# 97
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Честити месечинки на Слав (Поспаланчо) и на Преслав (Плодче), да са ви живи и здрави момичета  Hug Hug  bouquet  bouquet

За виброцила и аз съм чувала за случаи с изгорена лигавица на дете.
Ох нямам търпение да стане към 13 часа, да се постопли че да бягаме навън на разходка  1stroller

Момичета да ви питам за питата за новородено - точно на 40-тия ден ли трябва да се направи или може на другия ден  newsm78

# 98
  • При моето слънце
Честити месечинки на големите сладури на Плодчето и Поспаланчо, да са много здрави и много усмихнати   bouquet
Петеса, аз я направих след 40тия ден, когато бе удобно да се съберем.
Моето диване от днес пак е на ясла, 4 дни вкъщи и къщата е с главата на горе, започнах да чистя и ми спряха водата, сега ще трябва да работя  Crossing Arms
Хубав понеделник на всички с пожелание за много слънчеви усмивки  Hug

# 99

За виброцила и аз съм чувала за случаи с изгорена лигавица на дете.

ох .. недейте така  ooooh! направо се чудя дали да го продължавам  Whistling

# 100
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Фейти ами не знам защо педиатърката го е изписала за толкова малко бебе, сигурно заради антибиотика който се съдържа, за да се оправи по сигурно за ваксината.Ако искаш слагай го с повишено внимание, но все пак ви предстои ваксина - преценявай рисковете.

# 101
За 40-тият ден аз знам от свещеник,че трябва точно на деня Peace,така го и направихме

# 102
Понеже пак съм транзит, да кажа само за 40-тия ден. Ако става дума за ходенето в църквата - задължително се прави на деня! Ако говорим за погачата след това, може би не е проблем в друг ден да стане (не претендирам за достоверност). Според мен си идете на църква в деня, пък за другото имаш време да разпиташ дали можеш да го отложиш с ден-два (или колкото ти е удобно). Peace

# 103
  • Варна
И аз мисля като Теди.

# 104
  • Sydney
не мога да изчета всичко и да дам мнение...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт