БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 444
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, трябваха на дъщеря ми за едно коте което уши за РД-то на баба си - другата неделя. Ето го резултата:

# 406
Здравейте, момичета!
Много ми трябва оригиналната графика на този Вилер - 2301-1 - пролет - Намирам я в РМ, но ми трябва оригиналната графика. Помагайте, мола ви!!!!!

Имам го, но навремето можехме да купуваме два бр конци с панама - с една схема, та схемата е у сестра ми, чакаща да бъде започната. Та ще я помоля да е даде за да я сканирам. Останалите от комплекта са ми под ръка.

ЛЕЛЕ, МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!! ЩЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ, ЧЕ МНОГО Я ТЪРСИХ!!!!

# 407
Здарвейте неуморни гобленарки  Hug
нямам думи за видяното в пропуснатите теми  Shocked
от къде време за всичко  newsm78 на мен времето винаги ми е много малко  Confused
Застудя и ми се иска да шия вече, незнам кога ще намеря време, ама ще се пробвам  Embarassed
нацелила съм се в това:
Скрит текст:
Ще съм ви много благодаряна ако споделите схема и ключ към нея,
имам някакъв спомен че няко я беше шил  newsm78 но не съм сигурна!!!

Гушки и лека нощ!!!   bouquet

# 408
Момичета, изпуснах ви тотално тази тема, а вече сте изписали 28 страници. Аз влизам да ви се похваля с токущо ушитият гоблен, непран, негладен и се връщам да ви чета и да се възхищавам на творенията ви

# 409
  • Троян
Момичета, изпуснах ви тотално тази тема, а вече сте изписали 28 страници. Аз влизам да ви се похваля с токущо ушитият гоблен, непран, негладен и се връщам да ви чета и да се възхищавам на творенията ви

smile3501 newsm10  Браво Нели,много е красива и нежна тази българка,да не забравиш да ни я покажеш и в рамка.Не се знае как грее на живо.

# 410
nelito_6704 страхотен гоблен и аз много го харесвам Simple Smile. А дали можеш да ми дадеш схемата, че аз имам една схема от списание, но гоблена е отрязан до раменете. Пощата ми е mibobo@abv.bg

# 411
Здравейте дами, за първи път пиша във Вашата тема, но от известно време Ви чета. Дейността Ви е прелестна. Аз сега се завръщам към шиенето. Е, имам доста пропуски и няколко финализирани работи. Сега приключих едно снежно пейзажче на Орхидея /12х16/ и много бих искала да ушия едно бебе,върху длан и друга ръка върху гръбчето му, съжалявам, незнам как се казва. Доста от Вас разгледах са го шили. Ако е удобно бих искала да помоля за четлива схема,цветовете ги намерих из нета.http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-YZn … QEwAA&dur=195. Предварително Ви благодаря!

# 412
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Нели, Браво! Поздравления!
Това трябва да е Солария, нали? Този мисля, че е един от новите гоблени, публикуваха ги на части в сп.Дона, нали?
Чела съм, че много приятно се шие по схеми на Солария, но виждам, че има ламе  #Silly

# 413
  • София
Нели, Браво! Поздравления!
Това трябва да е Солария, нали? Този мисля, че е един от новите гоблени, публикуваха ги на части в сп.Дона, нали?
Чела съм, че много приятно се шие по схеми на Солария, но виждам, че има ламе  #Silly

а аз се зарибих по това ламе  ooooh! много гадно се шие, ама ефекта си струва..

П.П. Нели,  newsm20

# 414
Благодаря, че ви харесва !
Много съм шила на Солария, доволна съм. Шият се леко и приятно. Този специално много бързо, но трябва да има човек време, а аз напоследък въобще нямам, че съм се заела с хиляди неща.
А пък тук ламето не е чак толкова много - не е страшно. Сега съм решила да си купя и Десислава, за да ги сложа двата един до друг

# 415
  • Бургас
nelito_6704 тази българка е невероятна, обожавам такива разработки! Във рамка пак да покажаш гоблена  Heart Eyes Heart Eyes
^mimi^  добре си ни дошла миличка,  Hug дано ти е приятно тук!

# 416
nelito_6704 супер е браво! Всеки момент ще проговори - като я изкъпеш и окачиш на стената пак да я покажеш!   bouquet
  newsm78 кога успявате бе хора! Чак срам ме хваща!  Embarassed

# 417
  • Поморие
Нели, поздравления за гоблена.  bouquet Много е красив. Виждала съм го ушит направо грее. Ще чакам да го видя в рамка.

# 418
И аз съм я виждала тази българка "на живо". Мноооого е нежна Heart Eyes Поздравления Нели Hug

# 419
За ламето и аз не мога да кажа нищо хубаво  Mr. Green На индийката много ме изтормози, но сега си купих едно сребристо, което е Е415 и с него е по-лесно. Истина е, че ефектът си заслужава Simple Smile Аз хем не мога да снимам, хем в момента пак са ми слаби батериите на апарата и няма да може да си проличи ефекта от ламето в картичката.

Общи условия

Активация на акаунт