БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 480

Благодаря ви мили другарки, дами и колежки!

Ето ви една виртуална почерпка с една от любимите ми правени от мен торти (хе хе говоря само за външния вид!)
Всички вие може да се почерпите и да се загледате вътре - там сте всикчки вие
които ме вдъхновявате
които ме зареждате
някой червени
други зелени
някой кайсийки
други ментолки
светът е пъстър
колкото пъстри сме и всички ние!
Благодаря ви че ви има
благодарна съм че ви открих!

ba4iiska като си успокоя смеха преплетен със сълзи ще се опитам и в рими да се включа!
 newsm20
Поклон - страшно си ме наредила!

може и да е клиширано - но ОБИЧАМ ВИ!

Hug

# 481
  bouquetЧестит рожден ден и от мен delfin4e. Hug
Желая ти много здраве, любов, усмивки и рими ... Весел празник!

bouquetina честит рожден ден и на теб - от здраве да не се отървеш и от свободно време за любимото хоби! Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 11:38 от krk_kr

# 482
  • БЪЛГАРИЯ
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  на ИНА!!!  bouquet
             И тук да благодря за оказваната ми помощ! Hug
....

Коя "ИНА", нашето  Инче ли!? Ако е така- да си ни здрава и корава, образ безподобен! Hug Да ни радваш и помагаш още 100 години (най-малко!) и на живо да се срещнеш с Брад Пит (мръсничка такава!  hahaha )! Joy Обичам те!  bouquet

Делфински, честит РД! Пожелавам ти безбрежен океан от здраве, красота и обич, в който да се плацикаш на воля!  bouquet Целувам те!

^mimi^, виж тук: http://www.aminhaesfera.com/2012/grafico-ponto-cruz-bebes.html

ЖАК, поздравявам те от сърце и се гордея с успеха ти! Да си жива и здрава!  bouquet

^mimi^, допълвам се с добронамерен и неангажиращ съвет: не ползвай нищо от горепосочения сайт- http://www.xrest.ru/palette/7912/- няма да те зарадва резултатът! Wink А иначе, радвам се, ако съм ти помогнала! Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 09:50 от ФинЕти

# 483
ФинЕти,много благодаря за отзивчивостта.

# 484
  • По света и в нас.
Делфинче,Честит Рожден Ден!Много здраве и късмет в живота!Весел празник! nbirthday

# 485
  • Ловеч
Делфинче, честит рожден ден.
желая ти дълголетието на орлите, на банките парите и плувай на воля в океан от мнооооооого късмет.
Да не пропуснем и Ина. Честит празник и на теб.Много здраве и късмет, мило другарче.
А всички момичета показали красоти

# 486
Благодаря , от мен това ,четири литра и половина , да има за всички  Hug

Делфинче , жива и здрава и весел празник !

# 487
Благодаря , от мен това ,четири литра и половина , да има за всички  Hug

Делфинче , жива и здрава и весел празник !

ina. Честит рожден ден и на теб! Чудно се допълваме с торта и уйски! Наздраве момичета! Да сме живи и здрави и ние и вие покрай нас!  bouquet

# 488
Делфинче, Ина много,много, ама много поводи за усмивки ви пожелавам Hug и здраве, и късмет     bouquet
Честит празник. Да си изкарате весело деня и страстно вечерта Party Hug

Една торта и една туба  Laughing уиски ,мисля, че ще ни стигнат  Joy да се докараме Flutter

# 489
Здравейте,
Продължавам да търся схемата на този гоблен. Ако някой я има го моля да ми я прати на lili_bp@abv.bg. Предварително благодаря!

# 490
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да ме прощава мене Ина,
но и за нея има рима.
Нека я забрави зло, Praynig
но мислите в моето легло
имАха своят получател,
макар и не той (тя) мой обожател! Flutter
Какво да кажа аз за теб –
освен – сипи от туй шише наред! Wine Glass
За твое здраве днес да се "отрежем"  Drunk
 и твоята радост днес да зачетем !
И с риск да се повторя –
Бъди ни жива,
Бъди ни здрава,
Бъди ти много щастлива! Hug

# 491
Делфинче,  Ина, да ви е честито и както казва ba4iiska с риск да се повторя ви пожелавам живот и здраве,сбъдване на мечтите и много ,много моменти за радост и усмивки.
  И тортата и уискито не са лоши Simple Smile . Весело изкарване на този специален за вас ден

# 492
Ив, честит рожден ден! Много целувки!  другото си го знаеш newsm51http://www.youtube.com/watch?v=FX--NHVllh0

Ина, пожелавам ти много здраве и усмивки!

# 493
  • Враца
Здравейте момичета,да се похваля със завършения и рамкиран гоблен и да помоля за ключ на тази молитва за дома
Хубав ден от мен.

# 494
  • Бургас
Делфинче честит рожден ден много здраве, любов и време за любимото хоби!

ИНЧЕ, миличка и сладичка  Hug да си ми жива и здрава, много сбъднати мечти и професионални успехи, а във семейството много любов и разбирателство!Честит празник и весело изкарване днес!

Общи условия

Активация на акаунт