БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 123
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас

Добро утро мили дами, е не мога да не почерпя в този час с едно кафенце  
Бяло Цвете картичката е чудесна, но покривката е ''mamma mia''  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много е красива и тъкмо на време, за Коледа ще си имаш страхотно бижу на масата!
И разбира се ако има празнуващи днес: Честито на всички Кати, Катерини,Екатерини......  
  bouquet

# 556
  • Бургас
Аз пък немога да инсталирам РМ програмата.иска ми някакъв код  newsm78
От къде мога да си я изтегля?
На първа страничка има линк към програмата- ето тук
http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/15/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% … 1%80%D1%81%D0%B8/
 Peace

# 557
Бяло Цвете, на каква основа ши покривката? Имам мерак и аз да си ушия.

# 558
Бяло Цвете, много красива покривка!  Peace
И аз шия една, ама дали ще стане до Коледа незнам! ooooh!

# 559
# 560
Някой има ли схема на този гоблен?

# 561
  • Бургас
gen81 ще покажеш ли твоята покривка?  Flutter моля

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 13:22 от poepie

# 562
Днес цял ден ших ли ших,не ми се беше случвало от месец насам.За мое съжаление ми свършиха два от конците и утре няма да успея да го завърша.За това ще покажа вече подарен гоблен .

Това ,което шия сега също е за подарък.

# 563
http://gen81.snimka.bg/tapestries/gobleni.715454.29089649 Ето да покажа и аз. Embarassed Ама с моя палав мушмурок едва ли ще успея да я ушия 1swing

# 564
Аз пък немога да инсталирам РМ програмата.иска ми някакъв код  newsm78
От къде мога да си я изтегля?
На първа страничка има линк към програмата- ето тук
http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/15/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% … 1%80%D1%81%D0%B8/
 Peace
Да,именно от тук я теглих,но после ми иска код някакъв Sad .

# 565
Като сме на вълна коледни покривки, да ви покажа и аз моята- ших я миналата година и много бързо, защото е елементарна.

Иска ми се да ушия нещо по- сложно, с повече бродерия, но тази година няма да е.
Не знам вашите деца как са , но моят  син ми казва все в последния момент че му трябва помощ за нещо. Вчера беше на рожден ден на приятел, но ми каза няколко часа преди това. Подаръци не купуваме вече, а слагаме пари в картичка, но той искаше от моите бродираните, но от толкова много , подходяща не намерихме, та трябваше набързо да направя. Това е резултата, като няма време да се избират схеми, а и за изпълнение също.

# 566
Роси покривката е много хубава,а за бързо направена картичка резултата е чудесен.

# 567
От доста време не съм се включвала в темата, но ви следя и се любувам на красотите които показвате, възхищавам се на бързината с която шиете   bouquet
Аз от лятото не съм хващала иглата и гоблена стои и чака, срамувам се, но какво да се прави.
А сега да се похваля със снежковците които уших за подарък на две деца. Снимката не е хубава, но това е по вина на фотографа /фотографа съм аз  Embarassed/  

Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 11:58 от Tsetsa2

# 568
  • В страната на мечтите
Като сме тръгнали да показваме снежковци - ето го моя опит за огледален гръб на пластмасова панама:

Много съм доволна от резултата Simple Smile

# 569
Много са хубави снежковците Simple Smile
Аз да попитам тези, които бродират покривки и възглавнички - как ги перете, като се намърсят? Няма ли да се разнищят от честото пране?

Общи условия

Активация на акаунт