БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Цък  -mas:
Сори за качеството, като го оформя ще цъкна с апаратчето.
Цветовете съм ги съчетавала аз, че нямах точните конци. Сложих и малко сребърна нишка имах останала от един друг проект  Mr. Green
Може ли схемата? Simple Smile

# 631

Схемата е на стр.40 Peace

bash А бой?!??! Или ще бъде след 05.12  Mr. Green Mr. Green

Всички ще показваме след 5-ти Laughing

# 632
Реа, не се измъквай, а показвай картичките Simple Smile
smile3505 newsm53 - нИмога  Wink
bash А бой?!??! Или ще бъде след 05.12  Mr. Green Mr. Green

smile3533 нИ казвам  Joy

# 633
Прекрасно е творението на No Respect.
Дали е възможно да се намери схемата и ключа за красивия гоблен, или цяла комплектовка?
Адреса  ми е : angacheva59@abv.bg
Благодаря!

# 634
  • Плевен
Тук качих схемата на покривката на mama iasibouquet

http://gallery.ru/watch?a=SjK-jmnq

Показвам и други модели , ако някой си хареса нещо да каже ще им кача схемите.Разнообразие от този вид салфетки съм насъбрала доста и все им се точа поне една да си направя. Thinking Outta Joint

# 635
pepen много благодаря   bouquet

# 636
  • Троян
Ето и втората ми феичка 
 Aetera много ми харесаха тези крачета   Hug
 mama iasi   покривката е супер Peace

# 637
  • там където има винаги вятър
Влизам да се извиня на mibobo и gen81 - оказа се, че покривката съм я шила още през 2006 година и съответно нямам нищо запазено  Embarassed Вчера и днес станах на  smile3556 да се ровя при рускините, но и там нищо не открих. Файла, който намерих в един друг форум пък не се отваря   #Cussing out
Единственото което знаем е, че е на permin of copenhagen
didida - не съм те забравила, но още нямам отговор  Peace
А с гоблена, който толкова много харесах/за сватба/ май няма да се справя  newsm45 Липсва ключ, и не искам да рискувам подбирайки сама цветовете -  има толкова нюанса на бежево, кой знае какви ръце ще направя, хайде розата дали е по-тъмна или по-светла няма значение  ooooh!
Извиних се, оплаках се  Embarassed мога само да ви пожелая приятни почивни дни  Hug

# 638
Тук качих схемата на покривката на mama iasibouquet

http://gallery.ru/watch?a=SjK-jmnq

Показвам и други модели , ако някой си хареса нещо да каже ще им кача схемите.Разнообразие от този вид салфетки съм насъбрала доста и все им се точа поне една да си направя. Thinking Outta Joint
Пепе, златна си  Hug   bouquet

# 639
  • Троян
mama iasi 

покажи гоблена да намерим ключа

# 640
mama iasi 

покажи гоблена да намерим ключа
Гоблена е този, чиято схема ти ми даде, но няма № , а само описание на цветовете  ooooh!
Вчера звъних в една фирма да питам дали го нямат наличен,  могат да ми го поръчат, но ще дойде чак догодина, а на мен ми трябва сега  smile3518

# 641
Много ви благодаря, момичета, за отделеното време! Невероятни сте!  bouquet

# 642
Момичета, дано да приемате новички. От доста години шия, но преди време ми се наложи да спра поради проблеми с очите. Сега пак захванах. Шия ей тъй - просто за кеф. Живея в апартамент и нямам къде да закачам ушитото, така че или го подарявам или продавам на минимални цени. Просто ми доставя кеф картините да излизат все едно съм ги рисувала. Сега шия една египетска принцеса на "Казанлъшки гоблен". http://goblen.org/ - ето тази - най отгоре. Цветовете са страхотни, разбира се съм съвсем в началото още. По-нататък ще шия да се похваля. Възхищавам се на красотите,които творите и се надявам да ме приемете при себе си. Hug

# 643
Здравейте, не знам дали тук е мястото да кажа, че продавам гоблен на Candamar, Lamplight bridge. Цена 45 лв. Ако някой се интересува да пише на лични Simple Smile

# 644
  • UK/София

na Krisko mamata, добре завърнала се, аз те помня! HugНо защо казваш, че след като живееш в апартамент няма къде да закачаш гоблените? newsm78Едва ли всички които закачат гоблени по стените си живеят в къщи.Дори и апартаментът ти да е малък можеш често да ги сменяш за да не ти омръзнат.

Общи условия

Активация на акаунт