Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 987
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Метеоритите могат ли да се закупят от Пловдив или Ст. Загора?

Да, в БЗ в Парк Мол трябва да има. Също ги видях във Феери на центъра (за Стара Загора става въпрос). Peace

# 196
  • Boston, MA
Не сте хора вие. Поръчах я тая палитра на Ърбън Дикей. Ако и за пустите метеорити се навия, ще се замразявам.

# 197
  • Sofia
Думичката 'фотошоп" до "метеорити" се оказа взривна комбинация и вече всички ги искат.  Joy

# 198
Не сте хора вие. Поръчах я тая палитра на Ърбън Дикей. Ако и за пустите метеорити се навия, ще се замразявам.
Бубка, много хубаво си направила с Нейкид. Доволна шъ останиш! Whistling Hug
Метеоритите ти трябват най-вече ако не носиш фон дьо тен. Много са хубави наистина, но трябва да се пробват как ще стоят на твоята кожа.
Не се замаразявай, а се разкрасявай.

# 199
Да взема и аз да отида да ме гримират, та да се видя как ще се получи   Crazy

# 200

Нея няма ли из магазините? Колко пари е?

Днес ми се очертава самотна обиколка из моловете  Flutter...та затова питам.

# 201

Нея няма ли из магазините? Колко пари е?

Днес ми се очертава самотна обиколка из моловете  Flutter...та затова питам.
Има я в Сефора и струва 78 лв. Не е за пропускане за разглеждане поне.

# 202
  • София
В сряда в Сефора - The Mall имаше десетина Нейкид-палитри (от първата). Цената - 70 и няколко лв. Исках да я погледна, нямали още отворена мостра, дано вече да са отворили.

# 203
Денси, Атти  Hug

Нямам търпение...имам рожден ден скоро и идва и Коледа и настроението ми е микс от  pletka dancing  girluu...понякога, не целодневно Simple Smile

Напоследък такива ограничения си бях наложила в пазаруването на козметика и парфюми, че съм като наркоман в абстиненция.

# 204
Аз като съм си купувала палитри на UD от Сефората, не е имало мостри - нито на Нейкид, нито на една тяхна Фън палитра.. Само ми ги отвориха да ги погледна. Сега имам 2 еднакви техни бази за очи и не ги ползвам - едната дори не е отваряна  ooooh!...

Аз вече чакам промоционалните коледни предложения, комплекти и МАС  Crazy
Само, че ще ги имам, ако си ги подаря сама  Mr. Green

# 205
  • в 1001-та нощ
коя база предпочиташ?

# 206
Не ползвам база - доволна съм от сенките и без база, а имам и на Арт Деко от преди Ърбан Дикейските и всички така си стоят  ooooh!

# 207
Сакън, ще изостана...   Mr. Green

Искам, искаммм...

Предполагам, че ще се сетя още.   Blush

# 208
Аз като съм си купувала палитри на UD от Сефората, не е имало мостри - нито на Нейкид, нито на една тяхна Фън палитра.. Само ми ги отвориха да ги погледна. Сега имам 2 еднакви техни бази за очи и не ги ползвам - едната дори не е отваряна  ooooh!...

Аз вече чакам промоционалните коледни предложения, комплекти и МАС  Crazy
Само, че ще ги имам, ако си ги подаря сама  Mr. Green

elhi4ka ,колко струваше фън палитрата в Сефора,помниш ли?Тя е лимитка,та,ми е интересно  newsm78

# 209
Мисля, че я взех точно за 45лв.  Peace
Това е тя:
http://static.zoovy.com/img/smbsi/W640-H393-Bffffff/U/udfun.jpg
http://www.makeupgeek.com/swatches/review-swatches-urban-decay-f … attachment/funsw/
В интерес на истината много не съм я ползвала, защото цветовете са по-ярки, цветни, а аз обикновено съм в телесно, беж, кафяво, златно и др.подобни  Peace Може би Феминин щеше да ми е по-удачна. Иначе са хубави сенките!

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 17:35 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт