Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 989
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря,elhi4ka ,аз знам,тя е от  трите с най-ярки цветове,а Feminine с най-натурални май Whistling

# 211
Да кажа ...Дядо Коледа, много моля към скромните ми козметични желания да добавиш и това:

# 212
Благодаря,elhi4ka ,аз знам,тя е от  трите с най-ярки цветове,а Feminine с най-натурални май Whistling
Feminine е разкошна, аз я имам. Май струваше 39 лв., но не съм сигурна.

# 213
Ох, дадоха ми едни мострички, които ми се иска да не ми ги бяха давали. Та имам желание да намеря опаковките в реален размер под елхата.

http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-soins/soin-cat … untitled-509.html

http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-soins/soin-catalogue/skincare-orchidee-imperiale-presentoir/orchidee-imperiale-fluid-6.html

http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-soins/soin-catalogue/skincare-orchidee-imperiale-presentoir/orchid-e-imp-riale-eye-and-lip-cream-5.html

Парфюми и (не дай Боже) декоративна козметика не ми трябват под елхата.  ooooh! И бяла козметика не искам друг да ми избира, но ако има някакъв начин да пиша писмо до някого, който да уведоми този, който трябва да плати за горното ... Освен да пратя милото при някоя предварително информирана и мотивирана консултантка, за друг начин не се сещам.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 22:30 от Анонимен

# 214
Тази серия на Герлен е просто невероятна. Heart Eyes

# 215
  • София

От бялата козметика на Гарлен нищо не съм ползвала,а много ми се иска да пробвам.

# 216
  • в 1001-та нощ
аз от тази серия имам само маската (синята - орхидея), изобщо към Герлен и Ланком  започвам да се пристрастявам, сега се замислих, че май не съм имала герленски парфюм и може би ще трябва да ги разгледам  Blush

# 217
  • София
сега се замислих, че май не съм имала герленски парфюм и може би ще трябва да ги разгледам  Blush
Определено трябва!Много им харесвам парфюмите  Heart Eyes Моите аромати Simple Smile

# 218
аз от тази серия имам само маската (синята - орхидея), изобщо към Герлен и Ланком  започвам да се пристрастявам, сега се замислих, че май не съм имала герленски парфюм и може би ще трябва да ги разгледам  Blush
Веднага ще ти покажа с кой да започнеш и да му обърнеш специално внимание. Старите Герлени обаче не докосвай. Peace След този виж Idylle и после Insolence и Алегориите.

Бялата козметика на Герлен е невероятно добра, но цените са жестоки. Малко около 5-6 марки са по-големи скъпчии в кремовете.
За хубава, пълна серия трябват около и над 1000 лв.

# 219
  • в 1001-та нощ
Благодаря, че ме ориентира  Blush посвених се да попитам директно  Embarassed

за бялата козметика е така, действително, но и е много икономична  Peace

# 220
За хубава, пълна серия трябват около и над 1000 лв.

Горната серия излиза към 900 $.  Sad

# 221
  • София/Горна Оряховица
В състава им има съставки с цени над 1000$ за килограм, правени са наистина с много, ама адски много внимание. Guerlain от край време съм ги признала, че правят истински бижута. Само се сетете за опаковките на метеоритите или пък на кохл-а им за очи. Карат те да се чувстваш истинска принцеса.

От жена, занимавала се цял живот с козметика и химичка освен това, знам, че разликата между марки като Lóreal, vichy, Clinique, и още марки, принадлежащи на рафтовете в аптеките, сравнено с по-елементарни кремове от типа на Нивеа, Dove и т.н. са нищожни. Но разликата между кремове на Chanel, Dior, Guerlain и въобще истинските марки, сравнено с горните - неописуема.

Много оф-топик е, знам  Blush .

Btw, именно това е и причината, поради която ползвам основно българска бяла козметика. Като няма да е по-по и най-най, поне да е родна  Mr. Green .

# 222
  • Canada
Много хубава тема с перспективата да стане още по, особено като покажем сергииките след Коледа Mr. Green До сега се въздържах да се разпиша, просто защото не ми хрумваше с какво, музата ме е напуснала явно. Но тук вече ме вкарахте в прегрешение Crossing Arms

И понеже знам, че съм лошо момиче, хич и не ми се чака Mr. Green На опаковка пълен размер без тестване няма да се метна. Затова надлежно прерових И-нет пространството и открих тестери /7мл/ на много добра цена. Но докато все още успявам да си удържа ръката, ще помоля някоя от дамите, ползвали продукта да сподели какви чудеса върши bowuu

# 223
# 224
Благодаря,elhi4ka ,аз знам,тя е от  трите с най-ярки цветове,а Feminine с най-натурални май Whistling
Feminine е разкошна, аз я имам. Май струваше 39 лв., но не съм сигурна.

Hug Вече съм решила да си я поръчам Flutter И да допълня малко:тези ги искам отдавна,ама трябват около 2-3хиляди за целия екип ooooh!.Якето е за сноуборд,макар че изглежда рокерия(то това му е якото) Mr. Green
http://www.bkrw-sport.com/wp-content/uploads/2011/10/VesteSignat … White-630x691.jpg Praynig

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 09:19 от *Migleto*

Общи условия

Активация на акаунт