Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 993
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ

# 106

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 08:23 от малката лисичка

# 107
Нали темата е  за козметика и производни...щото гледам, че разни палта и чанти се размятат?!

# 108
Да бе и аз това щях да кажа, че ако почна и с парцалките и дядо Коледа ще вдигне ръце от темата!!!  Joy Joy

# 109
  • в 1001-та нощ
Пусни го веднага за размяна в темата. Ще зарадваш много хора. Hug

Да не забравя, СПА нещата също влизат тук. Whistling Може да споделите процедури, дестинации, претенции за масажисти, мечти.....всичко! Джуджетата гледат и четат!

Здравето, късмета и любовта са ясни и са най-важното нещо за всички хора!

разбира се - и аз предпочитам да не се прекалява с "парцалки"  Peace но няколко неща - добавят "цвят" в темата

аз като маниак на тема СПА, масажи и глезотии от рода  - още не съм се спряла на желание  Heart Eyes

# 110
  • Перник
Хайде и аз в чудната тема,за която благодаря    bouquet
На първо четене това и тези няма как да ги пропусна  Blush
А иначе да си призная искам и силикон,ама пустият страх надделява в мен засега  Blush

# 111
Ружа с червеното цвете на Ел е разкошен. Имам го и много го харесвам.

# 112
Искам един час онлайн шопинг с чужда кредитна карта. Ще си поръчам и неща, за които дори не съм мечтала.
Иначе искам този крем

видях една приятелка, която си сбръчкана по принцип, нищо че е само на 30. Но като я видях вчера като че ли беше ходила на фейс лифтиг. Нито помен от бръчките. И тя ми каза че от 6 месеца ползва този крем.

# 113
# 114
  • София

Пусни го веднага за размяна в темата. Ще зарадваш много хора. Hug

Да не забравя, СПА нещата също влизат тук. Whistling Може да споделите процедури, дестинации, претенции за масажисти, мечти.....всичко! Джуджетата гледат и четат!

Здравето, късмета и любовта са ясни и са най-важното нещо за всички хора!
Оооо,щом е така,аз веднага пиша писмото за една няколкодневна СПА почивчица,а там бих се възползвала от масажите и другите уелнес удоволствия.

# 115
  • Бургас
Може ли да запитам каква е разликата между метеоритите,имат 3 вида редовни и едни Коледни,тези с черната кутийка,попитах в магазина,но не можаха да ми кажат,били различни колекции

# 116
Коледните са малко по-блестящи, с малко по различни цветове топчета и малко по-скъпи. Не се отразява обаче на получения цвят на лицето, освен разбира се в блясъка.

Обявявам Метеоритите на Герлен за най-желания форумен продукт за Коледа 2012 г.

Всъщност има ли някой който да не иска една кутия топчета?

# 117
  • София/Горна Оряховица
Аз ги искам само да си ги гледам и душа  Mr. Green . Даже не искам да ги полвам  hahaha .

А щом си говорим, че искаме и СПА процедури и такива глезотии ...

много моля за 1 седмица в СПА хотел покрай Женевското езеро  Flutter .

# 118
Коледните са малко по-блестящи, с малко по различни цветове топчета и малко по-скъпи. Не се отразява обаче на получения цвят на лицето, освен разбира се в блясъка.

Обявявам Метеоритите на Герлен за най-желания форумен продукт за Коледа 2012 г.

Всъщност има ли някой който да не иска една кутия топчета?

densi, абсолютно са най-желаният подарък, макар и реално толкова ненужен. Но за мен тези кутийки са като малко лукс, който всяка жена иска да си позволи по Коледа пък и всеки ден. Реално аз и без тях мога, ама много искам коледните. Иначе имам поне 5 пудри с блясък...  Joy

Аз искам тази година да си подаря поредният дюти фрии сет на Диор.  Grinning Може и някой на Есте, щепотърквам ръчички да видим какво ще ми предложат на франкфуртското летище, там е много заредено винаги.  Twisted Evil

И нали казахте, че може и несъществуващи нещица, та Диор ако четат моля за една такава палитра!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 16:52 от Rennie

# 119
Ми аз не ги искам тези перли. Blush  Гледала съм ги милиард пъти и все не ми трепва така, че да ги купя.  Rolling Eyes Така че най-благородно дарявам "моите" на някой друг !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт