Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 986
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Няма да си ги купя, но ще отида в някоя парфюмерия да си  тествам на ръчичката, да видя какво толкова ги хвалите.
Ами аз ги тествах-не приличат на никоя  блестяща пудра,придават много лек ,мек и красив блясък на лицето,наистина"озаряват",просто явно са с много фина формула,която сякаш с магически воал прикриива несъвършенствата,добре нанесени придават невероятен завършек на грима,все едно сте си направили фотошоп на живо,не знам как да го обесня

Хъм, върху база/крем ли директно нанасяте перлите?

Ужасно сте лоши, лоши...а аз исках да съм добра и скромна, но не трябваше да припарвам до темата   tiptoe
Не сме лоши,веднъж се живее  bouquet  bouquet  bouquetЦяла година сме добри,скромни,чистим ,готвим,гледаме си децата,можем да си позволим щипка лукс по Коледа

# 136
  • София
Да си направя аз едно обобщение на козметичните желания:

Последните три не съм сигурна, че ги искам, но нека са в списъка засега... Mr. Green

Това се сещам за момента, тези са конкретизирани... Mr. Green А трябва да купувам и FDT, но не е ясно още кой точно.

Най-лошото е, че този списък не знам дали ще мога да го изпълня целия, обаче подозирам че ще има и още доста попълнения извън него... Blush

# 137
  • виртуално
това е "скромното" ми и единствено желание

# 138
  • София
Оооо, бойната установка с термосите и аз я искам  Mr. Green
Освен това бих желала и Метеоритите на Герлен

тази палитра Naked - вчера тъкмо бяха заринали касата в Сефора, нямаха обаче отворена мостра

и последно скромно желание, на което не мога да намеря снимка (но няма проблем да си го проектирам и изчертая  Sunglasses ) - плосък шкаф с огледална врата, като вратата също е шкаф, на нея отвътре има закачалки за бижута, а в основния шкаф се помещава козметика и парфюмерия. Забележка - парфюмната част ми трябва да е достатъчно голяма и също така ми трябва място за цялата тази история  Mr. Green благодаря  bowuu

# 139
и последно скромно желание, на което не мога да намеря снимка (но няма проблем да си го проектирам и изчертая  Sunglasses ) - плосък шкаф с огледална врата, като вратата също е шкаф, на нея отвътре има закачалки за бижута, а в основния шкаф се помещава козметика и парфюмерия. Забележка - парфюмната част ми трябва да е достатъчно голяма и също така ми трябва място за цялата тази история  Mr. Green благодаря  bowuu
Нещо такова?  Grinning

# 140
  • София
Ммммммммда, с подобна идея, но огледалото е врата, също се отваря и там има и рафтчета, както на врата на хладилник примерно  Mr. Green Виждала съм ги из нета, но в момента не мога да зацепя как точно да си формулирам търсенето. И е по-голямшко, човешки ръст да кажем  Simple Smile

# 141
Ммммммммда, с подобна идея, но огледалото е врата, също се отваря и там има и рафтчета, както на врата на хладилник примерно  Mr. Green Виждала съм ги из нета, но в момента не мога да зацепя как точно да си формулирам търсенето. И е по-голямшко, човешки ръст да кажем  Simple Smile
  Embarassed

# 142
И аз се записвам с списъка с желаещите за метеорити Simple Smile Още утре ще отида да ги пробвам , но съм с питанка за нанасянето .. направо върху крема ли се слагат ?

А някакъв коментар за това

?

# 143
База за грим, страхотна е! Много хубава е за моята кожа.
Метеоритите могат да се нанасят върху всичко, аз ги нанасям без фон дьо тен, защото не нося направо върху база или крем.
Най-добре се нанасят с техния тампон.

Искам винтидж палитрата Короманел Шанел. За съжаление невъзможна покупка!

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 18:40 от densi

# 144
  • София
undrwater, да, това първото е доста по-близо до представите ми Simple Smile Благодаря ти   bouquet

# 145
  • В полите на Пирин планина
Аз искам това:

и това:

# 146
чудна тема  Mr. Green

&

+

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 19:20 от bubanka

# 147
  • Paris
Коледните са малко по-блестящи, с малко по различни цветове топчета и малко по-скъпи. Не се отразява обаче на получения цвят на лицето, освен разбира се в блясъка.

Обявявам Метеоритите на Герлен за най-желания форумен продукт за Коледа 2012 г.

Всъщност има ли някой който да не иска една кутия топчета?
Денси, обявяваме ги за must have №1. Който ги няма, сега е момента да се сдобие с тях. Peace

# 148
bubanka, кубинките "къртят мивки" много яки ! LaughingПожелавам ти  да ги имаш Mr. Green

# 149
  • София
Коледните са малко по-блестящи, с малко по различни цветове топчета и малко по-скъпи. Не се отразява обаче на получения цвят на лицето, освен разбира се в блясъка.

Обявявам Метеоритите на Герлен за най-желания форумен продукт за Коледа 2012 г.

Всъщност има ли някой който да не иска една кутия топчета?
Денси, обявяваме ги за must have №1. Който ги няма, сега е момента да се сдобие с тях. Peace

На всички тук присъстващи виквам по една кутия топчета метеоритски и по една Naked палитра  Hug

Общи условия

Активация на акаунт