Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 975
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Атти, аз също ги пожелавам на всички, защото са два наистина великолепни продукта за всякакви хора, всякъв тен, гримиращи се, негримиращи се, вманиачени, не толкова. Имаш ли палитрата Нейкид винаги ще си добре гримирана, винаги. Просто няма начин да сгрешиш с цветовете вътре, ако ще Папата да те покани на аудиенция.
Всъщност аз смятам, че света на гримовете не познава по-добра фабрично направена палитра за очи. Когато сам си ги правиш с рефили е друго.

# 152
Май и аз не ги искам метеоритите  Rolling Eyes

Искам много тeзи, ако може всички  Mr. Green

http://www.sarantis.bg/bg/page.php?item_id=2427&class=bgprod … xMywyNDI4LDI0Mjg=

Много искам и Chanel Jade  Heart Eyes

# 153
  • при моите деца .....
Истината е, че нямам желание за конкретни продукти, а просто искам гел за измиване на лице, тоалетно мляко (може би 3 в 1), кремове - дневен, нощен и околоочен - всичко следен клас - до 10-15-20 лв.  Embarassed
Може би бих опитала Мицеларната вода на Bioderma
PP. Редактирам - разгледах, че моите желания са от най-евтините, Дядо Коледа, заслужавам да ми ги удовлетвориш  Embarassed

# 154
Истината е, че нямам желание за конкретни продукти, а просто искам гел за измиване на лице, тоалетно мляко (може би 3 в 1), кремове - дневен, нощен и околоочен - всичко следен клас - до 10-15-20 лв.  Embarassed
Може би бих опитала Мицеларната вода на Bioderma
PP. Редактирам - разгледах, че моите желания са от най-евтините, Дядо Коледа, заслужавам да ми ги удовлетвориш  Embarassed

Милата Hug,пожелавам ти Дядо Коледа да ти донесе всичките ! babydust7 santa2

# 155
  • София
Боби, мицеларната вода на Биодерма е доста бюджетен продукт като се има предвид количеството на бутилката и времето, за което се изхарчва от човек, който се гримира почти ежедневно. Пожелавам ти да я опиташ и да си доволна.

Ще взема и аз да ги поискам тези метеорити след толкова написано за тях.

Онзи ден реших да си подаря палитра Нейкид със сигурност. Чудя се коя от двете обаче...

# 156
  • при моите деца .....
Ако получа допълнително трудово възнаграждение - ще си я самоподаря.....
Сега не мога да си позволя повече от 1 продукт и то на цена до 10 лв на месец

# 157
Боби, писах ти на лични!  Peace

# 158
  • Велико Търново
Хайде,и аз,в чудната тема да се разпиша Hug Скромно,засега Mr. Green

# 159
  • София
Да си направя аз едно обобщение на козметичните желания:

Най-лошото е, че този списък не знам дали ще мога да го изпълня целия, обаче подозирам че ще има и още доста попълнения извън него... Blush

Току що сърцето ми пропусна един удар ..  Heart Eyes 
Не ,че нямам подобни/същите цветове де .. Дошла ли е в Бг вече ?

Аз мислех, че съм поставила точка на списъка си, грешка той расте в геометрична прогресия.. Laughing

# 160
  • София
С тея метеорити ме тласнахте към мола...  ooooh! Кой знае колко ще олекна заради вашите коледни мераци!!!  Crossing Arms Mr. Green

# 161
Няма още Коледна колекция на Кларинс в България.

Ванче, няма значение коя точно палитра Нейкид ще вземеш. Може би първата, защото я има в Сефора и няма да я чакаш някъде от сайтове и да плащаш доставка.

# 162
  • София/Горна Оряховица
Няма още Коледна колекция на Кларинс в България.

Ванче, няма значение коя точно палитра Нейкид ще вземеш. Може би първата, защото я има в Сефора и няма да я чакаш някъде от сайтове и да плащаш доставка.

Сега защо казахте, че я има в Сефора  smile3505 ...

Добре че съм на 250км от София и няма как да се добера в момента до там  hahaha .

# 163
  • Варна
Наистина палитрата Naked е най-сполучливият и практичент продукт, който имам  Heart Eyes
През комина искам да ми се пусне:

както и Red Aoud  Crazy
Съжалявам, че преди близо две години не го взех, а се колебаех. Дени, трябваше да си по-настоятелна  Crossing Arms  Heart Eyes

# 164
  • София
Courage, нали.... Аз главно заради златното... Blush

През комина искам да ми се пусне:

Joy  Joy  Joy Ще го използвам този израз... Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт