Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 604
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
метеоритите са наистина много хубави,но черната кутийка не ми харесва,може да си взема от редовните и като гледам вече се чудя кое златно на сенките е по-хубаво-на Кларнис или на Гарлен?

# 181
Метеоритите могат ли да се закупят от Пловдив или Ст. Загора?

# 182
  • Бургас
Метеоритите могат ли да се закупят от Пловдив или Ст. Загора?
Със сигурност,има ги в Дъглас и Бюти Зон,а Дъглас или Бюти Зон има в почти всички МОЛове,които съм виждала

# 183
  • при моите деца .....
Минавам да се похваля, че днес получих един "коледен подарък"  Hug козметика
Пожелавам на всяка да получи желания подарък - може преди Коледа, на празника, а може и след Коледа!

# 184
И аз като послушна овчица искам метеорити пък  Crossing Arms

# 185
Минавам да се похваля, че днес получих един "коледен подарък"  Hug козметика
Пожелавам на всяка да получи желания подарък - може преди Коледа, на празника, а може и след Коледа!
Hug
Браво боби, много се радвам!

а относно Сааб-ския парфюм, няма значение къде се продава, моя милост е стисната и пазарува по летищата  Laughing

# 186
По летищата цените не са ли по-високи?

# 187
По летищата цените не са ли по-високи?
За някои неща да, за парфюми са по-евтини спрямо западните магазини. От бг парфюм съм купувала само веднъж и бяха грешно хвърлени пари.

# 188
  • София
Някой познава ли Саабския парфюм? Чудя се дали да го пожелая за Коледа...

# 189
  • София
При мен е много хубав, ярък и свеж белоцветен аромат, но прави различни реакции при различните кожи. Някои хора се оплакват, че при тях нотката на мед дава пиклив нюанс, така че задължително проба на кожа.

# 190

Може и само едната от двете Laughing Whistling
ПП:Хареса ми изразът "пиклив нюанс" Joy

# 191
При мен е много хубав, ярък и свеж белоцветен аромат, но прави различни реакции при различните кожи. Някои хора се оплакват, че при тях нотката на мед дава пиклив нюанс, така че задължително проба на кожа.
Това щях да кажа и аз - върху дреха - нищо особено, върху кожа "ми стои"

# 192
  • София
Благодаря за отзивите, ще пробвам обезателно.

# 193
Мечтая за това:

и една спа-почивка, топли минерални басейни и добри, ама наистина добри масажисти.

# 194
Днес се загледах по-продължително по прословутите Метеорити, чудейки се дали да си ги пожелая за Коледа, и добрите момичета ми предложиха да ме гримират с тях да се видя ...... ееееех защо ми трябваше да се съгласявам  ooooh!
Видях си кожата в нова светлина (а бях доста скептична!) и е официално - искам ги и аз  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт