Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 7

• 102 316
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • Across the Multiverse
Здрасти, Монки! Много ти е хубава бубката! Simple Smile Не, миличка, няма такава страница...

# 301
  • varna
Майчета има ли вече превод на детските защото до12.30ч. още нямаше превод?

# 302
Майчета има ли вече превод на детските защото до12.30ч. още нямаше превод?

Не днес няма никой превод.
Вероятно ще е утре или някой от следващите дни.
Simple Smile

# 303
  • varna
Благодаря ти но мнго се учудих че няма превод защото до сега винати са ги превждали навреме че и по-рано.

# 304
Здравейте момичета имам голям проблем.Аз съм бременна безработна която вече е влезнала в 9 месец.Казаха ми че имам право на някаква помощ от 150лева преди раждането.Гинеколога ми дади бележка за 45дена преди раждането която започва от 3.03 и е до 15.04.С таткото имаме брак.Каква бележка за доходите трябва да вземе той от работа( от кой месец до кой) и аз кога да подам документите си при социалните,този или другият месец.Благодаря за отговора.

# 305
  • Пловдив
plama ,дохода на човек под 350 лв бруто ли е?Ако,да,имаш право на помощ за бременност 45 дни преди термин.Вече си подминала 45 те дни.Не знам дали не е проблем.Отиди още днес в социалните и попитай.За мъжа ти служебна бележка за доход 12 м назад.Месеците,които ще обхване бележката зависи кой месец ще подадеш документите.Ако подаваш март,бележката трябва да е за периода март-февруари.
Ако отговаряш на дохода,имаш право на социално майчинство и детски.

# 306
Да дохода е под 350 лева на човек бруто, тъй като имам и друго дете. Ами мисля този месец да ги подам.

# 307
  • Пловдив
А мислила ли си някъде да се запишеш на работа,за да взимаш 2 г майчинство?Предполагам имаш стаж от преди това

# 308
  • Beyond the Frontiers
Я да питам аз като идиот - трябва ли да съм подписала заповедта за отпускане на детски за да ги преведат? Не че нещо, ама социалното към което се водя е на другия край на града, а децата болни.

# 309
Мислила съм но нямам кой да се занимава с баткото тъй като той е ученик 2-ри клас а нямам и баби около себе си да помагат та затова.Иначе преди това имам стаж от около 4 години но са до 2008 година след това нямам стаж.

# 310
Мислила съм но нямам кой да се занимава с баткото тъй като той е ученик 2-ри клас а нямам и баби около себе си да помагат та затова.Иначе преди това имам стаж от около 4 години но са до 2008 година след това нямам стаж.

Нямаш ли някой познат с фирма, който да те назначи фиктивно на работа, да си плащаш осигуровките за няколко месеца....? Знам че е трудно, но после ще получаваш две години майчинство.

# 311
Ами не нямам познат с фирма.

# 312
  • Бургас
Ами не нямам познат с фирма.

А нямаше ли условие за това жената да е работила последните две години преди бременността или аз бъркам?

# 313
  • Пловдив
А нямаше ли условие за това жената да е работила последните две години преди бременността

Няма такова условие

Я да питам аз като идиот - трябва ли да съм подписала заповедта за отпускане на детски за да ги преведат? Не че нещо, ама социалното към което се водя е на другия край на града, а децата болни.

Кога си подала за детски?Масово заповедите даже не се взимат от майките и детски си получават

# 314
  • Beyond the Frontiers

Кога си подала за детски?Масово заповедите даже не се взимат от майките и детски си получават

Миналия месец. Мерси. Ще си чакам значи.

Общи условия

Активация на акаунт