90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
nana77, сигурно е така. Аз съм съвсем в началото на режима и имам малко за сваляне, то по-скоро е за дооформяне. Факт е, че съм сваляла най- много сантиметри (не толкова килограми) с по 5-6 хранения на ден, но самия режим е доста труден за изпълнение и се яде много месо, което мен това вече не ми харесва  Tired

Хубав ден, девойки фини - французойки!  newsm56

# 136
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,фиданки
Вчерашният ми плодов завърши с прегрешение-едно малко питие,да се надявам да не попречи на свалянето ми в следващите дни.
Днес -белтък,ще гледам да се огранича максимално в количеството
З:кафе и портокал
О:пилешки хапки
В:пилешка пържола(малка) и ако изпитам глад малко салата

# 137
Здравейте момичета! Виждам, че има нова тема, позравявам ви  Laughing Много отдавна не съм писала  #CrazyДнес ми е плодов ден и да си призная днес май ще ми е трудно. Но като ви видя резултатите ще устискам положението. Искам да попитам, греша ли ако не закусвам плодове, а пия чай с мед. Това е от мен успех на всички  bouquet

# 138
elliq, здравей! Да, грешиш. Можеш да изпиеш чая с мед и после - плод, но задължително закусвай (ако ще и 3 зрънца грозде), иначе пречиш на метаболизма си - бавиш го. А бавен метаболизъм = лошо настроение на кантара ... Успех  Hug

# 139
Е, как? Медът не е ли разрешен само във въглехидратен?!

# 140
strange_love, ако медът е истински, т.е. без добавена захар - спокойно можеш да пиеш чай/кафе/чаша топла вода с лъжичка мед сутрин. Много момичета така започват деня Simple Smile НО, медът трябва да е мед - истински демек, защото няма захар в него Simple Smile

# 141
Здравейте фиданки,днес се сетих да попитам нещо- Grinning Много ми се хапва супа и ми е чудно в кой ден мога да го сторя newsm78.Ако е с пиле нетрябва да има нищо друго,а ако е постна с картофи,грах ,моркови и разни зеленчуци ,може ли да е в деня за варива или пак нестава.??????

# 142
Мога ли да ям гуакамоле в плодово-зенчуковия ден? Без подправки и мазнина, разбира се.Simple Smile

# 143
  • София
Здравейте фиданки,днес се сетих да попитам нещо- Grinning Много ми се хапва супа и ми е чудно в кой ден мога да го сторя newsm78.Ако е с пиле нетрябва да има нищо друго,а ако е постна с картофи,грах ,моркови и разни зеленчуци ,може ли да е в деня за варива или пак нестава.??????

Пилешка супа може с чушка, домат, лук, тиквичка, гъби, морков. Без фиде или ориз.
Във варивата картофена супа с ориз или супа от леща, боб чорба и т.н.

# 144
Мерси Нана  Simple Smile,в това студено време,ще си правя и супи,което е добре Hug

# 145
  • София
Мерси Нана  Simple Smile,в това студено време,ще си правя и супи,което е добре Hug

Ако се наяждаш с тях, няма проблем. Но без хляб  Wink

# 146
strange_love, ако медът е истински, т.е. без добавена захар - спокойно можеш да пиеш чай/кафе/чаша топла вода с лъжичка мед сутрин. Много момичета така започват деня Simple Smile НО, медът трябва да е мед - истински демек, защото няма захар в него Simple Smile
Не знам как я мислите тази работа с меда, обаче той си е чиста захар. Самия мед си е захар без значение дали има добавена захар или не. Ето състава на меда:
Цитат
Медът е комбинация от захари и други съставки. Що се отнася до въглехидратите, медът е основно фруктоза (около 38.5%) и глюкоза (около 31.0%), което го прави сходен до синтетично получения захарен сироп, който е около 48% фруктоза, 47% глюкоза и 5% захароза /кристална захар/. В меда има и други въглехидрати, следи от някои витамини и минерали, ензими, хормоноподобни вещества, фитонциди и др. Както всички останали хранителни подсладители, медът е основно захари и не е значим източник на витамини и минерали.
Не съм голям спец, но меда като чист въглехидрат според мен може само във въглехидратни дни. Така мисля, може и да греша тъй като съм нов във този хранителен режим.

И като новак да използвам темата да попитам - може ли да се яде лютеница с картофите и ориза, че само картофи и ориз ми е много безвкусно и да слагам малко лютеница за вкус.
И друго - като четох внимателно началото на темата останах с впечетление че безскорбялни зеленчуци могат да се ядат по всяко време във всеки от четирите дни. Така ли е наистина.
И кои са безскорбялните зеленчуци. Аз се сещам за тези - марули, краставици, домати, зеле, карфиол, броколи, гъби, ряпа, моркови, лук, праз ... има ли още.

# 147
И моето мнение за меда е такова!  Peace

Лютеница мисля, че само във въгрехидратен можеш да хапваш, защото съдържа захар.
Ориза може да сготвиш с домати и/или с пипер.. Картофите - на картофена яхния с червен пипер или картофена салата с лук - няма да ти е толкова безвкусно.

# 148
  • Pleven, Bulgaria
rigleys_j,лютеница може да ядеш само във въглехидратен ден
а за меда и аз мисля,че е най-добре да се използва само във въглехидратен,но ако се налага нещо примерно при разболяване в чая мисля,че не е фатално за 2-3 дена

# 149
С какво подслаждате кафето или чаят? Защото съм против изкуствените подсладители. Мисля, че 1 малка лъжичка мед не би повлияла кой знае колко на резултата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт