90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте Simple Smile искам да се включа и аз, че да черпя стимули от вас. Днес ми е 10-ти ден (белтъчен). Не съм свалила и грам, но го отдавам на предстоящ МЦ. Нямам търпение да видя ще се промени ли резултатът след това и в каква посока Simple Smile

Добро утро Кучичио ! Така ли е , или го сбърках , името ти ? Grinning

Не може на ден 10 , да не си свалила нищо !

Нещо бъркаш !

Разкаже как се храниш , да помагаме ! Grinning

# 421
Добро утро!
Тъй като нямам нужда от отслабване, реших да се придържам към режима от втората книга. Ако някой проявява интерес, мога да дам линк към втората книга, но на хърватски.

# 422
Добро утро и усмихнат ден и от мен ! Хайде и аз в блокчето от понеделник да се завъртя със вас в две четворчици. Естествено  , ако ме приемете и не е много нахално ,или се изисква някаква писмена молба за прием в нт.Нана- Груп...хаха.В почивка съм и от известно време се улавям ,че  ми е скучно някак си и тръпката от това да си режимен, ден по ден някак си ми липсва,та за това. Също мисля,че когато сме повече и се подкрепяме нещата стават много по- лесно.
Смятам да подмина с мълчание всички коментари на уважаемата госпожа, така ,че да не си прави труда да ме коментира и отговаря на не зададени въпроси .Хайде няма нужда!
Пожелавам много успехи на всички, независимо от това,дали са нови,стари,по-по- стари, ветеранки и др. такива.Целта на всички ни е единствено и само една- да се променим и външно и вътрешно.Това ще стане само и единствено когато мислим позитивно и впрегнем цялата си положителна енергия за целта,а не със злоба и жлъч.!!!
 Хубави и успешни почивни дни за всички !

# 423

Момичета, в понеделник ми е 2ри воден, но мисля да не го правя, знам, че не е правилно, но е по здравословни причини и по съвет (по-скоро забрана) на лекар. Как да постъпя- втори плодов или направо да си продължа с белтъчен?  newsm78

Нери, здравей ! Grinning

Ние сме заедно с теб и на мен ми е в понеделник Втория воден ден !
А първият прави ли го ?
Аз те съветвам ,да не го прескачаш, че е много важен тоа воден ден  ! Stop
Какъвто и да ти е здравословният проблем, водният ден ще ти бъде само от полза !
Направи го ако не можеш само на вода , в омекотената му форма на вода, неподсладени чайове  може и билкови и плодови и много разреден истински плодов сок !

Разреденият плодов сок си го представи, като чаша  вода с няколко прибавени лъжици сок, ама истински от теб лично изцеден , да е   Grinning!

Успех Нери и не го прескачай, водният ден, той не е страшен ,особено ака си правила всичко правилно до сега организма ти е готов и подготвен за него !
Хайде с мен, нали си ми дружка по дни ! Grinning

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 13:56 от GigiBo

# 424
Добро утро!
Тъй като нямам нужда от отслабване, реших да се придържам към режима от втората книга. Ако някой проявява интерес, мога да дам линк към втората книга, но на хърватски.

За Почивката ли Доброславче ?

И на немски е излязла ! Grinning

Мисля да си я подаря за Коледа , че тогава точно излизам в почивка, а и това ще е моята благодарност към авторите на диетата - да купя книгата им!
 И спомен ще ми е от диетата ! Simple Smile

Дай линка, все пак ! Снимки ли са ?

# 425
  • Cavan, Ireland
Здравейте Simple Smile искам да се включа и аз, че да черпя стимули от вас. Днес ми е 10-ти ден (белтъчен). Не съм свалила и грам, но го отдавам на предстоящ МЦ. Нямам търпение да видя ще се промени ли резултатът след това и в каква посока Simple Smile

Пиеш ли вода, драсни си менютата, да видим ако бъркаш някъде, колко имаш да сваляш също е важно...и десети ден е варива не е белтъци, но сигурно си объркала броеноето това не е страшно  Peace

# 426
Добър ден и от мен Simple Smile
Днес ни + ни - перфектно Wink
за сега съм на една ябълка, за обяд тюрлю гювече се пече  smile3508 за вечерята ще видим, имам едно парче торта което си крия от вторника и ми се иска да го изям, но ще видим Party
Хубав ден Heart Eyes

# 427
Добър ден!

Аз пък до сега не свалях нищо, цели два месеца застой, но след втория воден май има леко раздвижване. Остава още един месец до края (приключвам на 09.12.) и колкото и да сваля все е нещо. Така че, момичета, не се отчайвайте, а продължавайте напред и резултатите няма да закъснеят! Simple Smile

Днес съм на банани, грейпфрут и слънчогледови семки!

А, между другото се пише чаЙОве, а не чаьове.

Приятни почивни дни и много минусчета откъм килцата!

# 428
може би е до метаболизъм...Аз за на 1вия плодов бях минус-2кг..днес ще видя след 2риа колко съм.Но не се отчайвай ,моят инструктор  във фитнеса ме предупреди че е възможно да не сваля нищо месец,два защото организмът бил в стрес(не че разбрах ) и в повечето случай както си в застой ,изведнъж започвало свалянето.....Дано съм ти била полезна.

# 429
Аз искам да попитам как правите домашните бульони,защото не съм много навътре в домакинството.Защото веднъж си правих от тези готовите,та те са пълен отврат и корема ми сякаш бях изяла 5 лютиви чушки
GigiBo,наистина те поздравявам за резултатите  smile3501

Благодаря, Ганушка ! И аз съм много доволна ! Grinning Grinning Grinning

Пилешкият, телешкият,рибния  - както си ги правиш в къщи само че без моркови, че са сладки и без домот , защото е кисел плод и е лошо комбинация с всички белтъчина( и на салата е много лош в белтъчен ден , освен ако не ти е млечен деня, тогова става домата ) !
Със лук, чесън и зелени подправки !
Ако белтъчният  ден ти е млечен ,завършваш обяда със айран или таратор - 300мл.

Може и супа/ крем супа от листни зеленчуци -карфиол, броколи, коприва и др подобни , всички листни са отлични в комбинация с всички белтъчини !

Зеленчуковата за 2, 3 и даже за плодов ден Grinning става(но без сол и мазнина) от всички кореноплодни и листни (без картоф) си гя правя , но чушката я разваля  Stop- домат не се слага - той е много кисел плод  Stop- не е зеленчук !

Аз си приготвям бульона винаги домашен в голяма тенджера за цялата четворка и даже повече стига , като свърши тенжерата правя друг, общо взето хвърлям всички зеленчуци , каквито имам, в момента прибавям и коприва и листа от цвекло и листа и цвят от глухарче и обелките от зеленчуци, а обелките се научих от тук :

http://www.sharemykitchen.com/bg/как-да-приготвим-домашен-зеленчуков-б/

(моля, копирай целият линк в браузера, че нещо не излиза, като линк  ooooh!)

Обезателно прочети  линка - много интересна идея за домашен зеленчуков бульон !      

Варя го абсолютно без сол и без мазнина и така го ползвам ,понякога и в Плодов ден , като замествам едно хранене с него. За 2 и 3 ден се прибавям преди да го изпия в купичката една пълна китайска лъжица соев сос "Кикоман" или "Тамари" и малко пресован чесън магданоз и няколко кръгчета от перцата на зелен  лук .

Става много вкусно ! Sunglasses

.
Внимавай, със соевият сос - ефтините са само сол и не са от соя , а от пшеница ! Stop

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:00 от GigiBo

# 430
Момичета Simple Smile,току що ме озари една страхотна идея Simple Smile.Така и така си споделяме тук ,кой колко е отслабнал и кой колко кг е ,та се питам какво ще правим със старите дрехи като ни станат големи-15/20 кг са си доста,та предлагам да си изпишем и размерите .Хааххааха.Като си харчим парите всеки ден за диетата,накря няма да ни останат за нови дрехи ,.Simple SmileЕдна доставка по СПИДИ е около 5/6 лева ,та:по дебелите -на по слабите;по-слабите на още по слабите и така... Simple Smile хахахах

Аз мисля да ги изхвърля- защото никога повече не смятам да качвам така глупаво, за толкоз кратко време !
Била съм винаги 48-50 кила до 53 сред големите празници най-много - 164 съм висока , забравих да напиша !

Бях стигнала до 48 номер , немска мярка - ката директно прескочих 4  номера , защото си тодя с анцузи в кящи и не забелязах .

Забравих, да кажа, че свалянето ми на обиколки е още по -впечатляващо - даже като се гледам в огледалато не ми се вярва , че това тяло тежи 81 кила Crazy Crazy Crazy

нося в момента едни дънки на мъжа ми 34 на ми са смъкват под кокалчетата на ханша
Нямам междинни мерки - 30 е следващият на сина ми - но ме е  страх да ги пробвам все още - да не се разочаровам ! Grinning

Моите старите са 27 и 28 номер и мисля максимум до догодина по това време да съм вътре - тово ми е плана !

Та аз имама за даване - 46 и 48 немска мярка, ама не ги препоръчвам  на никого , де  Laughing

# 431

Пиеш ли вода, драсни си менютата, да видим ако бъркаш някъде, колко имаш да сваляш също е важно...и десети ден е варива не е белтъци, но сигурно си объркала броеноето това не е страшно  Peace

Освен това, не искайте повече от организма си, колкото той е способен да даде!
Свалянето зависи и от много комплексни моменти - здравословно състояние, психика, нагласа, хранене и т.н.
Мисля, че е изключително важно преди започването на такъв дълъг режим
1 - консултация с лекар
2 - психическа нагласа
3- силна мотивация
4- спорт.

И аз не сваля както и колкото искам. Но аз съм "специална" в момента - за това не си пиша менютата. Не мога да правя плодови дни по здравословни причини. Няма универсални истини, преценявайте себе си и силите си момичета и винаги ще има успех. Колкото и да са много грешките и прегрешенията, не се отказвайте, мотивирайте се, вярвайте във себе си Simple Smile))

# 432
Добрутро от мене и добра среща! Тук е още 11 часа, та не е дошъл ред за "добър ден".
Аз успях да измия чиниите, да изчистя, да прибера (че в академията ни стапят лагерите през седмицата и уикендът е резервиран за домакинстване), даже ходих да си купя и кутии за храна (с оглед по-добро планиране, а и да мога да замразявам при нужда), закусих и сега се отправям към съботния пазар за гъби и плодове (и ако има нещо друго интересно), че като се замисля за плодовия утре и малко...  Tired  Blush

Радвам се, че сте решили да въртите четворки от понеделник, поне ще ни съвпадат дните (не че има значение, де, ама за морална подкрепа).

Менюто за днес:
Закуска: ябълка, чай с джинджифил и лимон и 1 лъжичка мед
Обяд: спагети с доматен сос (от готовите на Барила) и гъби
Вечеря: вероятно същото, че сосът е доста, а не ми се иска да го замразявам; лентичка натурален шоколад (тоя, дето го имам, се води натурален, ама като го гледам, не е баш черен като тия на Линд, а по-скоро като натуралния на Своге).

Айде, изчезвам, че искам да използвам трудовия ентусиазъм, дето ме е обзел, преди да ми е разминал.  Whistling А колко имам да чета, уф...

# 433
Момичета,днес съм плодов ден.Имам един въпрос-колко време след ядене в този ден се пия вода,едва ли е пак 2ч?

# 434
  • Варна
В всички дни водата е половин час преди и след хранене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт