90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
няма лошо, даже е добре, тъкмо ще свалиш още по-бързо

# 451
  • Nederland
GigiBo,  това правило да не се пие вода след 20.00 ч. къде го прочете? Не, не е в книгата!
Както и 2 часа след хранене, а не 30 мин. Би ли посочила източник на информацията?
По отношение на спорта - и в книгата си пише, че е добре диетата да се съчетае с повишена физическа активност за по-добри резултати. Вече всеки сам си преценява как да действа!

# 452
Здравейте мили фиданки   bouquet
 Януари месец ме оперираха и от дългото обездвижване и от лекарствата преди и след операцията неусетно кантара ме изненада с цифри които никога не съм виждала през живота си . Вече един месец съм на 90 дневна диета  свалила съм пет кг с нея и още два преди това общо седем кг съм преборила до тук.
 Утре ми е първия воден ден но в момента съм на антибиотици и не знам какво да правя дали да карам утре само на вода или да си хапна и плод поне преди да изпия лекарствата  newsm78
Имам и още един въпрос райската ябълка нали е плод  Embarassedголемия син ми донесе преди малко една огромна кофа да знам мога ли да си хапвам и кога.

# 453
Без да съм експерт, мога да ти кажа какво бих направила аз в такъв случай: бих прескочила водния ден и бих продължила с белтъчен. Антибиотиците имат свойството да прецакват стомаха и няма смисъл зорлем да си правиш проблеми. Диета, диета, ама здравето е по-важно.
Пак казвам - това е, което бих направила аз. Може и да не е идеалният вариант по отношение на диетата, но като знам как съм се чувствала, когато съм пила антибиотици на гладно...  ooooh! Все едно стомахът ми беше изгнил отвътре. А и по принцип се позволява да се пропусне водния ден - само недей да правиш половинчати неща.
Райската ябълка би трябвало да е плод, но нека някой от по-вещите се обади за това.

# 454
Антибиоците много развалят чревната флора и те съветвам да спреш диетата докато имаш проблеми.

# 455

Не пий и вода след 20:00, така е по правилата !

Каква е тази ГЛУПОСТ,че след 20:00 не може да се пие вода ??? #Crazy

Да няма някакви нови правила?

След 20:00 може да се пие и чай, не само вода Laughing

# 456

А това за пиенето на вода последно след 30мин или след 2 часа? Нали, в първият пост пишеше 30 минути... ? К'вии са тези неща ? newsm78

# 457
Интересно ми е , някоя от вас прилагала ли е ускорения режим на диетата, т.нар. TURBO UN , разработен е въз основа на едно изречение на авторките на книгата, на страницата с 29 воден ден в ПОЛЕЗНО Е ДА ЗНАЕТЕ!:
Цитат
Можете да замените въглехидратния ден със скорбелен или протеинов, или просто да го прескочите.
Ускореният режим на диетата започва на 46 или 75 ден. Той не е предназначен за бърза загуба на килограми, а служи единствено на хората, имащи застой около 10 дена и значението му е да шокира организма с промяна в ритъма на дните. На хората, имащи макар и минимални, но постоянни минуси, не се препоръчва този ускорен режим, защото може да предизвика неадекватни ефекти и много рядко да ускори отслабването, все пак това е шокиране на организма.
Вторият месец на 90 дневната диета е известен със забавяне на отслабването и затова се въвежда TURBO UN 12 дни преди втория воден ден.
Цикълът е следният:
45 ден е плодов, започва се от 46 ден:
Ден 1/12 белтъчен
2/12 скорбяла
3/12 витаминен
4/12 белтъчен
5/12 въглехидратен
6/12 витаминен
7/12 белтъчен
8/12 скорбяла
9/12 витаминен
10/12 белтъчен
11/12 въглехидрати
12/12 витаминен
Следва водният ден и т.н по старата схема. Същото важи и за след 74 ден.
В първия месец не бива да се влиза в турбо режима. Тогава могат да го прилагат само хората, които повтарят цикъла след почивката от 90 дни. Турбо режимът се прилага само по изключение при застой.

# 458
Интересно ми е , някоя от вас прилагала ли е ускорения режим на диетата, т.нар. TURBO UN , разработен е въз основа на едно изречение на авторките на книгата, на страницата с 29 воден ден в ПОЛЕЗНО Е ДА ЗНАЕТЕ!:

Ускореният режим на диетата започва на 46 или 75 ден. Той не е предназначен за бърза загуба на килограми, а служи единствено на хората, имащи застой около 10 дена и значението му е да шокира организма с промяна в ритъма на дните. На хората, имащи макар и минимални, но постоянни минуси, не се препоръчва този ускорен режим, защото може да предизвика неадекватни ефекти и много рядко да ускори отслабването, все пак това е шокиране на организма.
Вторият месец на 90 дневната диета е известен със забавяне на отслабването и затова се въвежда TURBO UN 12 дни преди втория воден ден.
Цикълът е следният:
45 ден е плодов, започва се от 46 ден:
Ден 1/12 белтъчен
2/12 скорбяла
3/12 витаминен
4/12 белтъчен
5/12 въглехидратен
6/12 витаминен
7/12 белтъчен
8/12 скорбяла
9/12 витаминен
10/12 белтъчен
11/12 въглехидрати
12/12 витаминен
Следва водният ден и т.н по старата схема. Същото важи и за след 74 ден.
В първия месец не бива да се влиза в турбо режима. Тогава могат да го прилагат само хората, които повтарят цикъла след почивката от 90 дни. Турбо режимът се прилага само по изключение при застой.

Това изпробвано ли е ? Притеснявам се така да сменям дните ... Rolling Eyes .. и след тези 12 дена си продължаваме по старому ??

# 459
Това изпробвано ли е ? Притеснявам се така да сменям дните ... Rolling Eyes .. и след тези 12 дена си продължаваме по старому ??
Аз го чета в сръбските и хърватските форуми, масово го използват при зацикляне, от години. Тук, в България, не знам дали е популярно. След тези 12 дни се продължава по старата схема. Но се прилага само по изключение, защото може да предизвика обратен ефект.

# 460
Хей,привет! Simple Smile
Имам въпрос,момичета-понеже прочетох за спорта-някой споменава-че той всъщност пречи на свалянето,и вероятно има някаква логика минимална-защото може да трупа мускулна маса и кантарът оттам да мърда по-бавно евентуално.
Но пък още повече ми се вижда логично да помага като гори калориите, успоредно с диетата.
НО все пак,ако може -съвет Simple Smile от опитните с 90ДД-аджеба какво да правя-да си въртя ли велото ежедневно или не?

# 461
  • София
Разбира се, че ще го въртиш....и по-добре!

# 462
Спортът може да покачи мускулната маса, а оттам и теглото. Имам приятелки, които се занимават активно със спорт и на същите килограми като мен изглеждат по- слаби. Ето я причината:

kamatna, въртенето на велоаргометър е готино, но не очаквай чудеса от него. Не е достатъчно за извайване на тялото.

dobroslavka, спомням си, че в началото като правих диетата, някои от зациклилите се "провокираха". Но не по този начин  Laughing Имаха качване, но после продължаваха със свалянето. Аз лично не съм го правила.

# 463
Чета и подивявам от простотиите написани тук!
Момичета, пак го натъртвам - бъдете отговорни преди всичко към себе си.
Спорта бил вреден, вода не се пиела след 20 часа, ядяло се по 8 пъти в плодов, имало нам си колко закуски. Ай сиктир вече. Аз може да се забавлявам на глупостите на определени потребители, ма тва да се подвеждат хора, които наистина искат да отслабнат е вече гавра със здравето и психиката!

Спорта винаги, винаги помага! Няма да натрупате мускулна маса, това да не става ей така от въздуха. Нужни да месеци и години силови тренировки и добавки. Вчера се обадих на моята лекарка - нейните думи бяха "вие сте вече прилично добре. Вкарайте физическа активност и всичко ще си дойде на място".

Водата е изключително важна при всеки режим независимо от часът  й на приемане, а повече от 3 литра на ден натоварват органите.

Отслабнах 35 килограма с ПЪРВА СТРАНИЦА. За последните 4 четворки съм минус 4 килограма С ПЪРВА СТРАНИЦА. Това е от мен, който има нерви да се занимава - да се занимава с "новите" течения в изкуството, мисленето и 90 Дневната Диета.

Отговорността към тялото и психиката и здравето ни задължава, да се информираме, да прочетем и да се посъветваме при нужда. Но с малко повече акъл виждаш кой може да даде адекватен и добронамерен съвет и кой го прави само за да почеше егото си и да противоречи на някакви измислени от него самия "гурута" на темата; Тва избиване на комплекси и простотия ми идва адски много!

# 464
  • София
Съжалявам, че Гоустчето не е тук, че да каже как с активен спорт и 90ДД свали 30 кила за едно завъртане.
Естествено, че всеки организъм е различен - аз съм свалила 53 кг и не съм спортувала изобщо.  Wink Едва след петото завъртане на режима започнах да карам по малко вело, купих си един тайт мастър и отвреме навреме правя клякания. Но не мога да го нарека активно спортуване.

За водата, часовете, броя хранения и т.н, абсолютно съм съгласна с Духчева. Дозата вода, която трябва да поемате на ден е 30 мл на килограм тегло. Тя е напълно достатъчна, не пийте по 100 литра, че да претоварите бъбреците.
Броят на храненията - нали все пак сме на режим за отслабване, не на режим за пълнеене - какво е това осемкратно ядене - да не сме бебета.  ooooh!чч

Относно зациклянето - писала съм и преди, явно трябва да се повторя - защо след като сте надебеляли за далеч повече от 90 дни, очаквате да отслабнете и искате да отслабнете за 3 месеца? В крайна сметка важно е свалите излишното тегло и да го запазите трайно. А не нон стоп да сте на диети заради йо йо ефект. Бързата кучка, слепи ги ражда. Не е казано случайно.

Общи условия

Активация на акаунт