90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Само да отбележа,че не съм го направила,но се замислих,защото преди си правих мляко с бисквити и плод(сега като се замисля е изключително недобре,но тогава ми се струваше ок)А и аз мисля,че каквото и да е количеството,смесването си е смесване.Единствено съм склонна в протеинов на обяд да се ядат едни белтъчини,а на вечеря други.
Аз вече почти месец ще стане от както съм на режим,но противоречията мако ме объркаха за въглехидрати.Не винаги съм яда сладка вечеря,задължително ли е обяда да е солен,а вечерята сладка.
Аз, лично, давам само цитати от книгата. Нямам дълъг опит с диетата, само чета и цитирам написаното от авторките на диетата.
Цитат
ВЪГЛЕХИДРАТЕН ДЕН- Вечеря: Парче торта или 3 дребни сладки, или 3 топки сладолед и задължително блокче черен шоколад. Мляс! Ако не сте любител на сладкото, вземете си солен сладкиш или парче пица и блокче черен шоколад.

# 541
Момичета,аз утре ще купувам кантарче за храните-нали ще бъда стриктна в количествата.
Отново разгледах книгата на първа страница и виждам,че в ден варива,храни като боб,леща,картофи са позволени в по-големи грамажи,а оризът е само  :crazyeyes:120 гр общо за деня(2/3 за обед и 1/3 за вечеря),и ето тук си открих една брутална грешка-аз съм хапвала по доста повече ориззззз:2gunfire:
Също макарони-по 120 гр на хранене,но аз съм хапвала по повечко.
Ще увелича прясно сготвено зеле и с него ще гарнирам ориз или картофи,или препечена филия според дните,защото засища и е безобидно..... newsm78,но стриктно на кантарчето ще меря ориз,леща,фасул,макарони и др.
Също така грешка ми е ,че не съм изпробвала доста от рецептите-еми,има такива,които са си според мен в пищни количества/олеее,аз само за това говоря/,а има и такива,които са нови комбинации за мен и ще ми е забавно да ги пробвам.
Днес успешен плодов:
3 кивита
50 гр сурови орехи
50 гр сушени сливи
2 ябълки
и 50 гр орехи
Лека и спокойна!

# 542
Днес ден 4, плодове:
10 часа - 2 портокала
12 часа - сурово кашу, 2 ч.л. мед
15 часа - 1 портокал
18 часа - 1 банан
22 часа - сурово кашу
Достатъчно вода, 3 чая с джинджифил (сега ще пия още един и ще спя, че се разкашлях много гадно)

Грешките са ясни къде са (меда и късното последно хранене), освен това кашуто общо беше малко повече от 100 гр. за деня - може би към 120 грама. Но истината е, че съм доволна, де. Другият плодов - съвсем стриктен, живот и здраве.
Въпреки малките прегрешения, съм доволна от тая четворка, която направих за вработване. От утре ще гледам и тия прегрешения да ги изчистя. С кутиите за храна през седмицата ще ми е лесно, защото хем ще си нося готова храна (в академията сме сравнително малко хора и имаме много "домашни" условия - кана за топла вода в стаята, в която караме часове най-често, микровълнова фурна на етажа ни и прочее), хем от ангажименти няма да ми остава кой знае колко време да мисля за прегрешения и да си ги набавям.  hahaha Планиране му е майката (утре смятам да съм на котидж сирене за обед и варени яйца вечерта).

# 543
  • София

Wine addict, става въпрост за по 120гр. суров продукт Peace
Със 120гр  варен за деня ориз- няма как да се нахраниш .

# 544
  • София
Добро утро!

Хайде строй се, преброй се за 2 четворки  Grinning
И на всички успешна седмица, която можем да започнем по традиция с хубаво кафе

Закуската ми ще е ябълка и кафе, обядът е приготвен в кутийка - 1 домат, сирене и кашкавал.

# 545
Здравейте.

Днес съм много по-добре, и част от плюса си е отишъл. От вчера започнах една четворка, днес ми е ден варива.
з - банан, кафе с кафява захар  Confused - нямам мед и подсладител
о - ориз със зеленчуци, зеле
в - ориз със зеленчуци

Хубав ден.

# 546
Добро утро и от мен!
Вчера имах някои нарушения.  Embarassed Затова и не се теглих.
Ще се претегля след днешния плодов.
Предполагам, че свалените килограми в края на тази втора за мен четворка ще са общо около 3 кг. Не е много, но се чувствам много по-добре от преди. Едно такова ми е леко. А и кръвното ми започна да се придържа към по-нормални граници, което за мен е най-добрата новина.

Успех на всички!

# 547
ДОбро утро. При мен нещо не действа тази диета Sad

Днес ми е 6ти ден. Първите 2 дни свалих 1 кг., но след това си го върнах и сега съм на изходна позиция Sad. Не стига, че не ям каквото ми се яде и се лишавам, ми и кантара не ми е приятел Sad. Ама не се отказвам!. Продължавам!. Днес ми е въглехидрати. А дано скоро видя някакъв резултат. Аз искам само 5кг. да сваля, ама искам завинаги да се оттърва от тях.

Хубав ден на всички  Hug

# 548
Здравейте  Hug уикенда съгреших  Embarassed ама от днес пак си продължавам..опитват се да ме откажат, заради това, че кърмя, ама засега не се предавам  hahaha успешна седмица на всички

# 549
aissa80

Не се обиждай, казвам го много добронамерено ( и не е насочено само към теб) но с такова мислене няма да ги свалиш с тази или друга диета Simple Smile
"не стига, че не ям каквото искам" - за кого не стига? Нас или диетата баш ни брига ти какво ядеш  Mr. Green правиш го за себе си, "лишаваш" се пак за себе си Simple Smile А кантара не е "приятел" с никого. Нищо, че обичаме да му придаваме одушевеност  Mr. Green той не е някакво магическо същество, което ни радва или разочарова, защото е станал на криво, студено му е или е в ПМС, след МЦ и тн Simple Smile
Така че, първо прецени наистина ли можеш да ги свалиш тия 5 кг (т.е. дали не си стигнала нормалните граници на телесно тегло) и после (важно за всеки човек) просто помни, че го правиш само и единствено за себе си. Ако и това "не стига" - тогава зарежи и се чувствай щастлива каквато си.

Съжалявам, май прозвучах малко нравоучително - не това е целта ми   bouquet

# 550
beauty_, иска ми се да ти кажа няколко думи - първо като кърмила до 3годишна възраст, второ като участник в настоящата тема. Ще ти пиша на лични!

# 551
Да подкрепя Дух и с моето мнение. За тези, които имат да свалят малко килца, не очаквайте чудо да се случи. Колкото по-близо е човек до идеалното си тегло, толкова по трудно сваля. Още свалянето бързо на много кила е НЕ здравословно за тялото. Тялото има нужда да свиква бавно и постепенно с промяната, за да бъде тя постоянна. При бързо сваляне тялото е по-склонно към йо-йо ефекта. Ако имате да свалите 5 кила смятайте, че повече от 2 кила не е хубаво да сваляте на месец (примерно). Нямам предвид хората с много кила отгоре, пак повтарям, че говоря за тези, които с малко кила над нормалното им тегло.  Peace

# 552
Строявам се и аз за 2 четворки.

Днес( ако отстранят аварията и имам ток)
- ябълка
- зеле с моркови и пилешко месо, печено
- същото, но на половина

Стартови килограми за четворките: 59,7 Blush

# 553
Маро, душе, ти си все с едни гърди на пред  Mr. Green от няколко месеца ме водиш с 10 кила хахаха
и аз съм толкова, ма + 10 Wink Ама доволна де, върви свалянето  Grinning

# 554
 Tired
Момичето каза, че не се отказва. едва ли има нужда от съвет да зареже и да бъде щастлива ...

Общи условия

Активация на акаунт